Jump to content

peik

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About peik

 • Birthday 11/30/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. peik

  Accubond LR

  Noen som har ladedata for Accubond LR 190 grains i 30-06? Gjerne med N-160 krutt.
 2. peik

  Viltkamera SMS

  Slettet og lastet inn filen på ny. Virket da i alle fall. Vet ikke om det vedvarer. Problemet var at det var upålitelig. Det tok bilder og lagret disse. Men sendte bare av og til, for så å slutte å sende i hele tatt.
 3. peik

  Viltkamera SMS

  Takker! Da skal jeg finne frem PC-en og prøve det. Mac duger ikke til slikt;-)
 4. peik

  Viltkamera SMS

  Har et ScoutGuard 880MK-12mHD som har funket helt fint. Nå sender det bilder bare av og til, og reagerer ikke på meldinger/kommandoer som sendes til kameraet. Har kryssbyttet sim-kort og minnebrikker og konkludert med at feilen må ligge i kameraet. Har også gått gjennom oppsettet, uten å finne noe feil. Noen som har tips?
 5. peik

  O-ringer Hausken

  Da har jeg kjørt litt "vedlikehold" på min Hausken LD 406 og ødelagt en O-ring. Hvor får man nye slike mon tro? Lite å finne på Hausken sine sider.
 6. Har et annet problem: Når jeg går fra feks Dog til Map så er kartet zoomet ut til 80km. Har prøvd både med og uten autozoom, men det samme skjer. Noen som har tips?
 7. Fant ut av det. T5 kan KUN oppdateres via garmin-Webupdater via Windows. Med Mac blir det bare tull. Anders
 8. Hei! Skal parre Garmin 320 med T5, men T5 blinker bare rødt. Har oppdatert programvaren på begge enhetene. Noen som har tips? Anders K
 9. peik

  Kkc til blaser r93

  Skru av kolbekappen først. Før et langt fleksibelt skrujern langs "bunnen" i stokken. Der møter du den bakre skruen til " låskassa. " Resten skulle være innlysende
 10. Jeg har fått fin presisjon med 45gr N-160 til denne kula.
 11. peik

  Montasje Diarange

  Har en Sauer med Leupold QR baser, og har kjøpt en Diarange med skinne. Finnes det Zeiss skinnemontasje som passer i disse basene?
 12. peik

  KKC-Kinnstøtte

  Er det noen som vet hvor man kan få tak i rattmuttere som kan brukes på kinnstøtten på KKC-stokk?
 13. peik

  type våtfor??

  Vi tar ut en porsjon Provit vom eller storfekjøtt fra fryseren og tiner i kjøleskapet over natten. Dette blandes 50/50 med kvalitets tørrfor og serveres direkte slik at tørrforet ikke blir mykt. Kaldt vann ved siden av. Stor matlyst, flotte tenner og pels, lite møkk. Sper på i sesongen med vom,nyrer, lever og avskjær fra hjort.
×
×
 • Create New...