Jump to content

Daniel67

Members
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Daniel67's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Takk for tipset, spansken min er ikke god, vet du om siden er på engelsk også?
  2. Er det noen som vet hvor det er mulig å få tak i ladedier til .416 rem meg? Alle er utsolgt og det virker som om de ikke får inn igjen fra USA.
  3. Lite respons på Rhinokuler Er det mange andre som har dette kaliberet og har andre anbefalte ladninger? Når det blir mulig å få tak i Barnes-kuler igjen så kunne jeg tenke meg å prøve 350 grs TTSX.
  4. Noen som har ladedata for Rhino 300 grs Solid Shank for .416 rem mag? Bruker Norma hylser og tenkte å bruke Norma krutt. Finner lite for så lett kule.
  5. Kontaktet Swenor via epost og fikk til svar at de ikke var importør av FA
  6. Hei Jeg lurer på om jeg skal skaffe meg en Freedom Arms .454 Casull, gjerne mod 83. Noen som vet hvem som importerer og selger disse i Norge? Etter det jeg forstår så kan også .45 Colt brukes i disse? Betyr dette at jeg bør søke på begge disse kaliberne når jeg sender inn våpensøknad?
  7. Har prøvd å lete litt på nettet og finner ikke at 9,3x62 kan lades på Dillon 650. Noen som vet om det går? Har halvautomat i kaliberet som det er gøy å skyte (mye) med.
  8. Etter å ha ladet i mange år kommer ønsket om progressivt utstyr snikende. Nå lader jeg på en RCBS Rock Chucker og lader følgende kaliber: 375 H&H mag 9,3x62 9,3x74R 30.06 6,5x55 222 Har i tillegg smått begynt å ta opp pistolskyting igjen. Har sett litt på ulike dillon presser, men blir ikke helt klok på hva jeg trenger og hvilke konverteringssett som finnes til "mine" ulike kaliber. Vet at mange sverger til flere presser i stedet for konverteringssett, men av plasshensyn så hadde jeg ønsket konverteringssett. Ser forresten at noen dillon-presser averteres for pistol eller rifle, betyr dette at pistolpresse ikke kan konverteres til rifle og omvendt? Hvilket utstyr vil dere anbefale til mitt bruk? Kom gjerne med erfaringer
  9. Følger denne, har løp i 375 H&H til min Blaser R8. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  10. Vil også anbefale deg å følge med her og på Finn.no Spesielt etter at du har fått sett på, holdt og kanskje prøveskutt noen forskjellige slik at du finner ut hva du liker. Veldig mange lite brukte våpen som selges for gode priser
  11. Det anbefales ikke å bruke demper på Sauer 303. Er det noen som vet hva en munningsbrems/rekyldemper gjør med trykket? Min 303 er i 9,3x62 og jeg tror noe som demper munningsvippet vil hjelpe på i forhold til oppfølgingsskudd. Noen som vet om trykkendringer av munningsbrems ift omlading? Noen so har erfaring?
  12. 375 er vell et veldig kraftig kaliber til elg? Hvordan fungerer denne? Synes 375 fungerer greit, den er som en 30.06, men med tyngre kuler. Kulebane som 30.06 og lite kjøttødeleggelse pga tunge kuler og moderat hastighet
  13. Enten 375 H&H med 250 Grains Barnes TTSX eller 9,3x62 med 18,5g Lapua Mega
  14. Jeg ser at Jaktdepotet fører SuperSonic kuler i forskjellige kaliber. Prismessig ser jeg at de kunne være aktuelle som treningskuler for min Sauer 303 i 9,3x62 og til 375H&H-løpet til Blaseren. Noen med erfaringer med disse kulene? Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Hvilke utfordringer gir laderom i frittstående garasje? Tenker da på lovlig lagring av ladekomponenter og ammunisjon. Ammunisjon regner jeg med at må holdes innelåst i bolighuset. Hvilke andre komponenter vil være ulovlig å lagre i garasjen?
×
×
  • Create New...