Jump to content

goosehuntarn

Members
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er en browning a bolt 1 dvs første utgaven.
 2. Får vel vurdere den hausken dempern . Ser den xtrem utgaven får mye skryt i tester. Bare jeg finner ut vilke gjenge dimensjon jeg skal ha . Står ingenting på den gamle maximen.
 3. Set lit på A tec h2 mega , tar gjærne tips på dempere .
 4. Hei har en browning a bolt i cal 6.5 som jeg har en A tec maxim demper på . Vurderer nå en nyere demper , men vill en nyere demper dempe så mye at jeg merker forskjell i forhold til maximen ?
 5. Glemte å skrive at jeg kun bruker de nevnte patronene til gåsejakt på innmark hvor de er tillat. Leger ved en test av nsi duplex 3-5 . Diameter på det svarte i skiva er 20cm
 6. Det der er tundragås bulvaner som xxl selger som grågås. Anbefaler heller å se på Avian x , GHG, eller dk wai som anbefalt av de andre her.
 7. Har bra erfaring med federal praire storm us4 å nsi duplex 3-5 . Skyter tette fine skuddbilder i min beretta spg 1.
 8. Hei vurderer å få tilpasset hagla men vet ikke hvem som gjør slikt i trøndelag . Noen som har noe tips ?
 9. Ser ut som denne kasteren er samme som veidemann hauken som selges på jaktdepotet men ikke helt sikker.
 10. Noen som har prøvd 12v kastern til xxl ?
 11. Anbefaler heller beretta sin egen stokkolje , storfornøyd med denne på min Beretta spg1.
 12. Fant etter lit testing et veldig godt alternativ til longbeard xr. Testet nsi duplex us 3-5 på 25 og 35 meters hold . Testvåpen var en beretta spg1 med beretta extended x full hunting choke . Det svarte i blinken på bildet har forøvrig en diameter på 20 cm .
 13. Sendte mail til jaktdepotet om de tenkte å ta inn longbeard xr noe de ikke hadde planer om. Har testet lit praire storm både 12/70 og 76 patroner i forskjelige choker med min beretta spg1 . Virker som den ikke går så bra med trange choker.
 14. Da har terraen 3-9*42 stått på 17hmren min i 2 sesonger . Har jaktet og skutt en del gås med det , og også felt en del kråker . Min konklusjon er at dette er et helt greit å bra sikte men det kom til kort når jeg skulle jakte rev på åte. Til det er det lite egnet etter min erfaring. Det er min erfarng nå etter 2 sesongers bruk. Angrer lit på at jeg ikke gikk for meopron da jeg tror den ville klart seg på åtejakt på rev.
 15. Disse hadde vært arti å prøvd , men tvilsomt at noen forhandlere tar de inn til Norge. Egenvekt på 18 mens bly har rundt 11 å hevi shot 12.
×
×
 • Create New...