Jump to content

Kenrin

Members
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kenrin

  1. Hadde nok hjelpt godt på om det var lovligt å skyte kanadagåsen heile året, for her er kanada gåsen reist når jakten begynner.
  2. Hei eg har bestilt eit magasin til ein remington 700 ifrå sverige og får beskjed frå selger at tollvesenet sender det i retur uten forklaring. er det noken som veit noke om denne oppførselen.
  3. Har ein mp90s som eg kjøpt ny ca midt på nitti tallet og den er blank blånert uten rød skrift på så eg har ein mistanke om at din er nyere enn min.
  4. Vel da blei aldri til at eg fekk kjøpt langdon tactical sitt trigger job in a bag men eg fekk tak i dette settet https://www.brignoliarmi.com/kit-gruppo-scatto-xtreme-s-per-beretta-serie-90.html som var vesentligt billiger , eg veit ikkje om det er like godt som langdons men bedre blei det. Har ikkje fått veid avtrekket så eg veit ikkje kor tungt det er men kjennes lettere
  5. Ville no prøvd å lokke Albert på eit forsøk
  6. Kenrin

    Magnetospeed

    Men vil magnetospeed berekna for montering på løp klare å registrere fart når den kjem lengre vekk frå kulen
  7. Hei igjen har dessverre ikkje fått testet noke meir for det er heller tungvint å komme seg på banen på dagtid så forskning har uteblitt.
  8. Hei Eg fylte ein 6,5 06 gibbs med vann og kom til ca 75,5gr då var hylsen fylt heilt til toppen.
  9. Eg hadde lignende problem og då tok ein børsemaker ein kammerbrotsj i kvart kammer og reingjorde forsiktig og sa at det var avsettting frå blykuler etter å ha skutt 38spl i 357mag kammer.
  10. Blei sittende og lure på kor høgt og lågt trykk ein multifuelbrenner (feks omnifuel og lignende) trenger for å fungere problemfritt , om det hadde fungert med ei elelktrisk drivstoff pumpe eller lignende.
  11. Vel da tok ei stond før eg skjønte ka so va skjedd for kulen hadde berre akkurat såvidt tøttsjet måledekket på magnetospeeden og ja da var null måling for alltid .
  12. Berre dobbel sjekk alt før første skudd, snakker av erfaring og da blei dyrt.
  13. Vel vel eg klarte glatt å skyte magnetospeed n på første skudd og ikkje var det vanskeligt heller berre litt dyrt
  14. Er det noke forskjell på å bruke mantisx og accurize og kor nøyaktig er mantisx iforhold til accurize
  15. Hmm såvidt eg har skjønt så trengs det eit skudd til innskyting / calibrering så hvis det skuddet står langt frå senter koss blir treffenen i ettertid
  16. Hmm klare desse å oppdag vilt feks liggende i ein brake klynge
  17. Hhhoiii dette er som manna frå himmelen, har ein 92 fs inox som trenger hjelp
  18. Kenrin

    Sako 75 v subsonic

    Ok er det noken som veit kor ein får tak på sånn luxus
  19. Hei Då er da vel berre å innsjå at ein er på djupt vann med ein tvilsom ecu og då skjer da rare ting i ecu’en. saken er den at eg har ein Sako 75 v i 375 wby som det ser utfor at 510 førland blir for feit for sluttstykket og då blir spørsmålet om det finnes alternative som klarer storviltkravet subsonic som kan fungere i den kassen.
  20. Må vel vere ein av dei enklere måtene å gløde hylser på https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=brass+annealing+machine&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_sop=12&_odkw=brass+annealing+machine
  21. Kenrin

    Annealeez

    Såg slettes ikkje dum ut den der ,men eg rekna med at moms kjem itillegg og så er det da store spørsmålet kor monge forskjellige kaliber klarer den og kor mykje styr er det å leggja om til div. Kaliber og då helst uten http://www.nytelse.no/glidemiddel/anal-eaze-118-ml/essensielt/
  22. Jaja så var det på an igjen. klarte ikkje å dy meg og kjøpte meg ein Hornady lnl ap med hylsemater fordi dei eg stoler på som har tukla litt med Dillon 650 sa kjøp heller lnl ap for det kan ihvertfall ikkje vere feilere også har eg jo då sittet og glod på ein eller annen forståsegpåer på youtube som meiner at hornady oneshot drylube er det beste å smøre enkelte område på pressa og då må eg sikkert ha det , men eg finn ingen som har det i Gamle landet og då lurer eg på alternative tørr smøre midler som blir solgt til overkommelig pris i gamle landet eller evnt. Sånne plasser som feks ebay.
×
×
  • Create New...