Jump to content

Jeger68

Members
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har kikket litt på shona og det ser jo veldig bra ut der! Men prisene ser ut til p ligge i det øvre prisleiet både på opphold og troféavgifter. Spørs om jeg får ta kontakt å forhøre meg litt.
 2. Jeg tenkte å kontakte Dag i Enjoy Hunting men kunne godt tenkt meg å prøve et nytt sted også, så vil gjerne høre om tips og erfaringer.
 3. Hei. Jeg trenger noen innspill på en jakttur. Far min er nå 76 år. For 25 år siden fikk jeg ei nyre av han og neste år er jeg 50 år så nå har jeg lyst til å ta han med på en tur! Han har pratet om at han vil til Irland, men vi var i Sør-Afrika for 15 år siden og jeg vet han gjerne kunne tenkt seg en Afrika tur til, men han synes det blir litt dyrt og langt. Jeg var i Namibia for 5 år siden og har veldig lyst til å dra tilbake. Ble veldig fascinert av jakta og naturen. Reiste da med Enjoy Hunting og SMJ safaris og hadde en kjempetur. Særlig jakta i fjellene var utrolig flott. Jeg trenger nå tips og anbefalinger til en jakt der vi får oppleve flott natur og fin jakt men uten at det koster så mye. Har vurder SMJ safaris på nytt med. Pen trofeer og culling i deres område i nord. Der var jakta veldig god men naturopplevelsen ikke så bra pga flatt terreng og tett Bush. Imidlertid kan jeg ikke glemme fantastisk sporingsjakt på elan noe jeg gjerne skulle opplevet igjen. Min far er sprek og har ikke noen problem med å gå 2 mil i fjellet på rypejakt, men jeg ønsker en rolig jakt med god tid, naturopplevelser og noen gode jaktsituasjoner. Hvis vi får til en dag eller to med fuglejakt også hadde det vært helt topp! Jeg vet at vi kan få dette i Sør-Afrika, men jeg trur far min ville få en fantastisk opplevelse i Namibia med enorme arealer og lite folk. Tips og råd mottas med takk!
 4. Hei. Far min har lyst på en tur til Irland. Noen som har erfaring med jakt der?
 5. Hei. Sitter å ser på natureit og vuderer jakt I Sverige. Er det noen som har erfarig med om de vegene som er market "bomveg på kartet er steng med bom?
 6. Jeger68

  Nye Nitedals

  Jeg bestilte fra hjemmeladning.no for to dager siden. Greie priser og gratis frakt. Så får jeg håpe det ikke tar så lang tid å få dem. Måtte bare ha Nitedals special retro av nostalgiske grunner. Husker enda lukten av tomhylsene fra den gangen jeg begynte å være med far min på jakt for over 40 år sia Nå fikk jeg jammen lyst på en sideligger og...
 7. Enig i at Norrøna forellhogna hadde en ideal farge, og Ganske støysvak er den også. Dumt den ikke lager mer! Harkila stealth virker litt kort, men jeg får se om jeg får prøvd den og sett. Litt trælete å bo langt unna butikker... Den swazi jakka veier 1 kg ser jeg så da utgår den. Det blir en halvkilo for mye. Ellers spørs det om jeg må krype til korset å kjøpe to jakker da, en til fjellet og en til skogen
 8. Hei. Jeg har lenge lett etter den ideelle jaktjakka til mitt bruk, men begynner å tru at den ikke finnes. Jeg har nå ei Norrøna forelhogna som er akkurat slik jeg vil ha den (bortsett fra at den blir klam, noe alle skalljakker jo blir) men den er nå utslitt. Ønsket er ei skalljakke som er lys nok for fjellbruk, mørk nok i skogen, har goretex, og er stille. Jeg hadde trua på den nye Dovre til dressen til Norrøna, men der er den grønne versjonen for mørk på fjellet og den grå for lys i skogen. Dessuten er jeg litt skeptisk til Dri3 membranen. Swasi Thar har perfekt farge, men det blir for klamt med anorak og for lite muligheter til å regulere varmen. Hadde også trua på Arcterys leaf, men etter å ha skikket på ei jakke til en kamerat trur jeg den bråker for mye. Er det noen som har noen tips til noe jeg bør sjekke ut?
 9. Vurderer akkurat å kjøpe Norrøna Dovre jeg og så lurer på om du fikk hjelp?
 10. Jeger68

  linkshagler

  Jeg har heller aldri tenkt over at det er noe problem. Knekken den ved å bruke tommelen på venstre hånd og "dra" til venstre isteden for å skyve som jeg regner med de høyrehendte gjør.
 11. Jeg bor i Østerdalen. Du kan gjerne sende meg en pm med mer info
 12. Det betyr at jeg bør få en Børsemaker til å se på hagla før et evt kjøp det da?
 13. Ikke så lett å få målt løpsdiameter og tykkelse uten spesialverktøy vil jeg tru?
 14. Takker for svar. Er det noe spesielt jeg bør være obs på når deg gjelder slike hagler?
 15. Ingen som kan gi noen tips om dette?
×
×
 • Create New...