Jump to content

smaug

Members
 • Content Count

  1,839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Excellent

About smaug

 • Birthday 11/30/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 61 komma et eller annet er maks patronlengde så jeg har satt 61mm som maks.
 2. På 123gr bruker jeg så lang som mulig som er 61mm. På 100gr kulene ligger jeg vel på 58mm. God kulehold er ofte viktigere enn kort friflukt er min erfaring.
 3. Ingen problemer med den. Tight og fin. Vet om én som er helt slarkete, men min er strøken og har alltid vært det.
 4. Det alle meste fungerer. Til jakt hadde jeg sett på Neopod. Overraskende solid og nydelig finish. Kan fint være på børsa hele tiden. Veier nada. Til konkurranse og trening er Atlas en solid og fin tofot. Ellers er jo Harris eller versapod en klassiker.
 5. Det kan vel alle børsiser gjøre med respekt for seg selv.
 6. Harris er velkjente saker som funker knall. Når alt kommer til alt er det ikke rocket science.
 7. Har brukt i snart ti år nå en Atlas med picatinnyfeste. Monterer en liten skinne frampå på alle riflene mine. Aldri prøvd kopiene men Atlasen har alltid fungert upåklagelig og det har tippet noen elg framfor den. Brukes til jakt og langhold. Har også en PRS og en Versapod. PRS blir brukt til langhold og Versapod m/tilt og Pan blir nesten ikke brukt.
 8. Endres treffpunkt med/uten bremsmodul?
 9. Jeg hadde sett etter en eldre Zeiss 1,5-4,5x18. Har en slik selv på min Quad. Billig men knall optikk.
 10. Hadde jeg i dag kjøpt "nytt" fra skrætsj i dag må jeg vel innrømme at noe av prosjektene ikke hadde blitt prioritert. Feks Howa mini'en i MDT chassis hadde nok ikke blitt noe av eller 200'n i Vision(selv om jeg digger begge). Sett med dagens øyner er Quad varmint i 22lr, 202 jaktmatch i Crook chassis og Browning BPS hagla "nok". 202'n i Crook chassis kan brukes til alt og Quaden i original trestokk er fin fin til koseskyting.
 11. Ser for meg at jo mer "demper" man har, jo mindre effekt vil rekylbremsen få. Demperen skal jo få ned gasshastigheten mens bremsen er avhengig av at gassen har godt fart for å fungere.
 12. Hvilken modell er dette? PRS 2 ser også glup ut men litt usikker på hvor godt demping funker hvis smellforsterkeren likevel lager et helvetes smell?
 13. Det bør du snakke med en børsis om. Selv bruker jeg Rafdal, det er han som har lagd min muffeløsning.
 14. Lothar Walter har meget gode piper med jevn kvalitet. Har brukt det på andre våpenprosjekt med stort hell. S&L har jeg også men den liker jeg ikke. Litt kresen på ammo og trangt kammer. Ingenting av ammo skutt i noe annet går i det kammeret uten helpress. I sauer kammer går det meste om hverandre som er mye av grunnen til at jeg har sluttet å bruke den pipa. Har en rustfri Lothar Walter med muffeløsning på min 202 laget for sub ladning som er meget presis.
×
×
 • Create New...