Jump to content

smaug

Members
 • Content Count

  1,803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

About smaug

 • Birthday 11/30/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Til 1300m har jeg 18mrad på en god dag.
 2. Sjelden helt eksakt med antall klikk man får ved tiltet skinne. Jeg har en 20,6 moa(6mil) spuhr feste og har vel 140-ish klikk på en pst g2 5-25.
 3. I 308 går det meste bra er mitt inntrykk. De fleste får 308 til
 4. Rafdal Virker å være veldig oppgående og oppdatert på hva som rører seg i chassisverden også og kommer med råd og tips(som jeg valgte å følge med stort hell). Prisen virker å være riktig og jobben er strøken.
 5. Er det 2,5mm disse skruene er? Skal skaffe nye nå som jeg har muligheten til sånt.
 6. PST G2 5-25 er en veldig fin sikte til en god pris. Liker veldig godt zero stop på den og måten den skytes inn på. Trinnløs innskyting er gull. 10mil pr runde er fint men kunne ønske at rattene hadde større diameter. Ok klikk men kjent bedre...men også dårligere til langt høyere pris. Har også en i 3-15x44 på grendelen som også fungerer fint. Gen1 var ræva.
 7. Har ca samme avtrekksvekt på 202'n også(match avtrekk på den også) og de er temmelig lik. Kvalitetsmessig veldig lik. Jeg skyter for lite med hagle til å synse noe om hvordan skytingen blir med den etter å ha skutt med riflene.
 8. Mitt standard 200 STR avtrekk er målt til ca 500gr. Mener selv det er temmelig bra og ikke møtt noen som har testet og ment noe annet heller. Sammenlignet med TRG og M10 avtrekk osv og konkludert med at Sauer kan avtrekk.
 9. Versapod er vel ikke noe særlig lett men Neopod er kjempe lett. Tafset på den og den føltes helt OK ut til tross for den lette vekta. Virkelig flott laget så man skjønner at det ikke er noe Wish produkt men prisen er heftig uten tvil.
 10. Er vel ikke kjempemye å velge i. Det er enten å sette en ekstra reimfeste i skjeftet eller svi av 7K på en Neopod løsning.
 11. Ahhh se her ja, ser at det ikke er mulighet for overmetall. Formetallet ser slankere ut også.
 12. Hva er forskjellen? Ser at grepet er rett ellers ser jeg ikke de store forskjellene.
 13. Hva er "competition" skjeftet for noe?
 14. Lever den til Rafdal. Han er god med grendel. Kostet meg 8K men da beddet han chassiet og fikk sort cerakote på pipa, gjenget for fin finish med Svemko quick mount. Er noe helt annet med en LW pipe. Min gikk veldig variabelt før pipebytte og hylsene tålte få omladninger. Nå er det noe helt annet og den går som en Grendel skal.
 15. Hullet må vel være der for at kolben kan folde over bolten. Flyttes justeringen fram blir det konflikt med bolten. Uansett er konstruksjonen mer enn solid nok til at hoder av uant størrelse kan hvile på den. Høyde på kolbekappe er vel korrekt siden man senker kolbekappe ved skyting stående.
×
×
 • Create New...