Jump to content

smaug

Members
 • Content Count

  1,823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 Excellent

About smaug

 • Birthday 11/30/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De fleste går vel til Sauer selv om jeg skal tippe.
 2. Har ikke noe sånn patent, bare bolten med en skive som ligger i slissa. Hiv bort den løse metalldingsen.
 3. Hva tar i pipa? Bolthodet? Du fikk vel et bilde av meg gjorde du ikke? Fulgte som sagt med bolter til alt. 10.9 umbrakobolt er det som fulgte med. Kan tenkes at forskjellig pipeprofil kan skape konflikt. Nå har jeg original jaktmatch pipe og bolt og frontblokk går akkurat klar. Tykk matchpipe vil kanskje skape problemer. Da må man kanskje benytte lengre bolt og avstandshylse av noe slag.
 4. Crook chassiset til 202'en er et rimelig jaktvennlig chassis. God å holde i, ingen skarpe kanter osv. Liker måten frontstykket omslutter pipa samtidig som det er lagd kutt ved låskassa slik at normal jaktkikkert kommer helt ned. En sånn bolt-on løsning på vision hadde vært kjekk. 200'n blir aldri noe lettvektrifle men med rette komponenter boltet på kan den bli en snopere til jakt også. Har brukt den flere år på jakt med GRS og det er en helt kurrant løsning det.
 5. Vekt er en ting men til jakt er ikke formen særlig håndvennlig så det hadde vært kult med bare en "option" å kunne kjøpe annen frontparti. Noe enkelt og greit. Annen "simple" kolbe hadde også vært kult men ikke noe must.
 6. Kkc er ubrukelig, GRS har jeg. Vurderer å slanke den men siden Vision er ganske modulær hadde det vært morro å se flere løsninger bygd på den basen.
 7. På årets elgjakt ble det til at jeg måtte bruke 200'n i Vision chassis. Ikke veldig jaktvennlig. Hadde vært praktisk om Vision lagde en light variant av kolbe og framstykke tenker jeg nå. Gjerne en mer avrundet form uten arca og uit feste.
 8. Atlas et eller annet før de kom med bein som ikke roterer og picatinny hurtigfeste.
 9. Hehe, trodde jeg hadde gjort det. Er samboeren min som skal bruke den i år på elgjakt så har ikke skutt noe særlig med den selv. Kolben er tilpasset henne og hun har skutt med den litt og synes det fungerer strålende.
 10. Min 202 med crook og XLR tactical light kolbe veier 5,1kg. Marginalt tyngre enn originalt jakt match skjefte.
 11. Hva er pipelengden på bildet?
 12. Hei, Klarte å rote bort festet til foldemekanismen min, den delen som er skrudd inn chassiset. Det er en rund 1/4" tykk stålplate gjenget 1-3/16-16 tpi med to gjenget hull til foldemekanismen. Tenker at jeg må få en børsis å lage en sånn men er det noen her med en dreiebenk som kan lage en sånn?
 13. Ja det var en rar påstand all den tid 156 gr et-eller-annet i 6.5x55 har blitt brukt til storviltjakt i mange tiår.
 14. Noen som har fått tak i 140gr GMX? Den kunne vært morro å testet ut men den er kanskje for ny?
 15. Stygg men veldig praktisk og enkel å tilpasse alle veier samtidig som den er helt tight/skranglefri. Har likevel planer om en MDT skeleton lite carabin eller fixed kolbe til denne. Får en liten ekstra snert i rekylen med chassis synes jeg men børsa ligger fint likevel når det smeller.
×
×
 • Create New...