Jump to content

Krabben1980

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kjøpte Guiden hos Interjakt på Ålgård ( i Gjesdal Kommune) Super service. Jeg fikk en hjort på 200 meter men hadde vansker med å identifisere noe mer enn det. Det er her jeg synes Guiden kom til kort. Pulsaren har optiske zoom muligheter som ikke denne har. Kun digital zoom som igrunnen kun gjør bildet mer kornete. Bildekvaliteten var klarere og mere detaljrik en pulsar, men dog med en begrenset avstand. Alt til sitt bruk.
 2. Returnerer Guiden og går for Pulsar sin Xm30s, blir bedre til mitt bruk på lang hold.
 3. Jeg gikk for en Guide 510 med Wifi, har ikke fått testet den ut skikkelig enda, men til nå er jeg ikke overbevist. Skal teste noe i kveld, kan komme med en liten rapport etterpå. Erfaringen så langt er at zoomen er ubrukelig, det fine med Guiden er at den starter på 0. Di fleste starter gjerne på 1,5 - 2 og oppover. Guiden lager endel tikkelyd når du sveiper for fort. Treg oppstart ( ca 15-20 sek ) Fokus rattet har veldig liten justering. To be continued...
 4. Det er igrunnen godt nok at "dyr" kan observeres fra disse avstandene. Oppgaven til kikkerten er mer for å kunne observere "liv" for deretter å kunne starte smygjakten. Samt alle bonuser ved eventuell ettersøk osv.
 5. Kikker på et termisk Monokular til rundt 15-20k. Må ha en minimums avstand på 1000m. Kikker på pulsar Xm30s, Hikvision lynx 15mm, ATN, Dali osv. Har dere en formening om valget? Formålet er primært spotting av rådyr/ hjort.
×
×
 • Create New...