Jump to content

tiders

Members
 • Content Count

  764
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

tiders last won the day on March 5

tiders had the most liked content!

Community Reputation

316 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uten å være overdrevent konspiratorisk bør vi spørre oss hvorfor noen ønsker å bruke tid på å produsere saker der våpeneiere fremstår som ofre. Etter NRK saken å dømme er dette primært en distriktspolitisk sak. Jeg tror forøvrig dette kommer til å skyves stadig lengre ut i tid. Hovedsaklig fordi POD er livredde for det de vil høste når det går opp for media hvor svak, mangelfull og lite kompetent oppbygningen av de ulike våpenregisterene egentlig er. Så må man også huske verdien for en mulig fiende i å vite hvor alle våpen i landet befinner seg. Og at det er stående
 2. Jeg hadde en lignende men skriftlig henvendelse for kort tid siden. Så jeg tror vi må se på trenden, som er nedadgående (for behandlingstid)
 3. Med permanent endringer som utfresing på sliden er ikke denne lovlig bruk i Production, slik jeg leser reglene.
 4. Jeg tror det siktes til at man ved pistol og PCC kan benytte samme stageoppsett, i motsetning til ved rifle. Og dermed kunne klare to gjennomføringer uten at arrangørene trenger å bygge om stagen. Et mindre stevne kan da effektivt bli to.
 5. Hei, Grattis med bane. Det er mange i landet som sliter med det. Det er vel i grove trekk tre alternativer her. 1. Bli endel av en eksisterende DSSN klubb "i nærheten", som da får baneanlegg flere enn et sted. 2. Lag en DSSN gruppe under den klubben dere tilhører i dag. Igjen med baneanlegg flere enn et sted. 3. Etabler en ny DSSN klubb. Uansett er det nødvendig å få alle som starter opp godkjent som DSSN skyttere og en eller to av dere som godkjent RO. Jeg er muligens kjip, men dersom jeg satt i DSSN styret og et lett i
 6. Ja jeg bet meg også merke til rekken av ekstremt vage og kosmetiske egenskaper man vil regulere ".. spesielle siktemidler, lysutstyr, kolbetyper, bærehåndtak, reimer etc)." Jeg kjenner meg ekstremt bebygget over at PST mener det er viktig for kongeriket å med lov vil regulere etc så det ikke faller i sivile hender. De er forferdelig skumle.
 7. 10.000 franske byråkrater ga opp å regulere magasiner, men savantene i POD skal klare det? Definer hva som kvalifiserer til å være et magasin.
 8. Ok en situasjon der politiet ikke gjør jobben sin og innvilger / ikke tilbakekaller lisens til en mentalt syk person.
 9. Flisespikking. Premisset for spørsmålet var en masseskyting med et lovlig våpen og det var du klar over.
 10. Tenker du virkelig at det er din oppgave, og korrekt fremgangsmåte å diskutere og problematisere med råd om fremgangsmåte på et åpent forum?
 11. Militære våpen tåler naturligvis det aller aller meste ammunisjon som befinner seg i det sivile markedet. Ettersom det er umulig å kontrollere for hvilke forhold ammunisjon brukes vil en leverandør naturligvis nekte å ta ansvar for bruk. Så også i det sivile. Jeg kjenner ikke den XXL referansen, men dersom det var en beviselig feil og mangel er jeg svært sikker på at Forsvaret finner tilstrekkelig med midler til å forfølge dette til fulle i en rettssal. Jeg kan ta feil i pris men vet at 22 LR ble priset på denne måten da en konkret avdeling ba om det.
 12. Kan man tenke seg løsning der et nytt forbund har minst 50 % oppfyllelse av kravene? Et tenkt "politskytterforbund" vil ikke kunne være åpent for alle i hele kongeriket. Og det kan neppe være intensjonen heller. "Må innfri mer enn fire / fem av følgende krav:" Forøvrig bør vi notere oss "Når vilkåra etter våpenlova § 28 andre ledd er oppfylte kan Politidirektoratet godkjenne skyttarorganisasjonar ..." Min understreking av ordet kan. Bør vi ikke fordre at forbund skal godkjennes dersom det ikke er grunner til at de ikke skal godkjennes? Bør vi leve med en kan godkjennes
 13. Jeg har en TPH i den klassen. Hadde jeg valgt på nytt hadde jeg vurdert Sig P938. Jeg har aldri prøvd en sånn men liker dem av utseende. Jeg har også alltid vært fasinert av HK P7, men da må man bekymre seg for tilgang til deler. PPK blir heller aldri feil og er nære opptil intensjonen.
 14. Men ikke søknadspliktig. Samme ordning som kjøp av ammo eller demper. Du må ha kort på våpen og det skrives opp og oppbevares i tre år.
×
×
 • Create New...