Jump to content

rotorhead

Members
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rotorhead last won the day on September 11 2020

rotorhead had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

About rotorhead

 • Birthday 10/24/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har progressive linser og er storfornøyd. Funker bra med både rifle og hagle, fordeler kontra briller er at man ikke mister sidesynet og at ting ikke blir forstørret slik det ofte er med briller.
 2. Noen som vet om det går å spille sammen på tvers av platformer? Ga opp pc og startet på nytt med xbox..
 3. Jeg får en feilmelding når det skal åpnes. Har oppdatert drivere, windows 10, og som nevnt så har jeg sittet og spilt dette spillet på denne pc-en i 3 timer i dag, så da funker det iallefall på pc-en. Hvorfor det nå ikke vil starte kan jeg ikke skjønne. Alt er innstallert på nytt, programfilen er klarert i antivirusprogrammet, så der stopper min kompetanse. Skal prøve å finne oppdatert skjermkort driver.
 4. Hvordan kan jeg sjekke om det kjører i bakgrunnen? Har avinstallert hele steam og spillet selv. Har så installert alt på nytt uten hell. Irriterende når jeg ikke forstår hvorfor det virket for så ikke...
 5. Har avinstallert og lastet ned på nytt. Sjekker lokale filer nå.
 6. Installerte dette i dag, men etter en liten pause der jeg slo av pc, så ville det ikke starte igjen... Men det var bra så lenge det varte..
 7. Jeg bruker wehunt, og min erfaring er at så lenge man har logget inn mens man har mob dekning, så funker den og uten dekning/testet med flymodus så den bruker gps og. Kart med grenser tror jeg man må ha pro abonnement for å få frem. Man får og en gunstigere pris med njff medlemskap. Man kan legge inn spor på appen som man kan følge (bruker dette med ukjente gjestejegere) og så gir den deg mulighet til å navigere til et pkt, men da får man kun avstand og dirkete luftlinje track.
 8. Hva med en kipp? Min er kort og lett, 2.9kg med kikkert og demper. Bærer den i hånden hele dagen i bratte lier når jeg går med bandhund.
 9. @fredriko de ligger på 810m/s i mitt våpen.
 10. Jeg lader 150grs nosler e-tip i min 308win. De har moderat hastighet og jeg har felt en 15 hjort med disse. Lengste avstand dyr har gått etter skudd var ca 5m. Da snakker vi hold fra 20-135m. Har funnet noen kuler igjen med 18mm ekspansjon, og erfaringene mine tilsier at disse ikke trenger mye fart for å ekspandere. Restvekt på de jeg har funnet har vært 149grs.
 11. På kroppen: Jaktradio Ansiktkamo Avstandsmåler Kikkert og ekstra ammo i kuiu bæresele Jeger papirer Snyltekopp i bukselomme Mobil I sekk: Fjellduk Kniver (2) Bryne Dunjakke i vanntett sekk MSR kokeapparat Matpakke til meg og hund Drasnor Hodelykt Sitteunderlag
 12. Ja. Der er så lite støtte i de, i høyden og i selve foten, at man sklir rundt. Derfor presser jeg føttene nedi med ekstra sokker for å unngå dette. Hvis det var mer forklarende.
 13. Jeg har disse. Bruker 45/46 til vanlig og kjøpte disse i 46. De passer, men jeg må ha på en ekstra sokk for at ikke foten sklir i skoene. Ikke kjøp disse hvis du har tenkt å gå i ulendt terreng. Har prøvd de på hjortejakt, og det var ikke ok. Som å gå med sjøstøvler... Disse er laget for å smyge i nokså flatt terreng.. Men de er gode på og stille.
 14. @Ellingskapteinen jeg har 810m/s.
×
×
 • Create New...