Jump to content

rotorhead

Members
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About rotorhead

 • Birthday 10/24/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rotorhead

  Jaktrifler til under 20000

  Jeg ville kjøpt en brukt Sako Forester fra før 1984 og brukt resten av pengene på kikkert og demper.
 2. rotorhead

  En tråd for Kipplaufbrukere

  @vannebo jeg har ikke opplevd noe lignende med min. Avtrekket er supert og snellerten er suveren i bruk. Oppspenneren funker upåklagelig. Loddet var jeg ikke klar over, men det kommer nok ikke til å fjernes med det første da balansen i våpenet er perfekt nå.
 3. rotorhead

  En tråd for Kipplaufbrukere

  @msteiro jeg ga 22 for min og de leveres i flere kalibere, se bildet.
 4. rotorhead

  En tråd for Kipplaufbrukere

  @vanneboja den ser ikke så gale ut 😁. Er veldig fornøyd med riflen og finishen. Ikke det mest eksklusive treverk, men tilpasninger er kjempebra. Forskjeftet er fast og helt uten slark, har lest om at det har vært et problem tidligere. Oppspenner og snellert avtrekk fungerer helt supert 😎👍🏻 Hvilke småfeil var det dere opplevde?
 5. rotorhead

  En tråd for Kipplaufbrukere

  @vannebo ja jeg fikk bestilt en fra Bjørns Jakt og Fiske.
 6. rotorhead

  En tråd for Kipplaufbrukere

  Endelig kom nye børsen hjem fra børdemaker. Ble en Haenel Jaeger 9 i det spennende kaliberet 308win 😄 Like over 3 kg som avbildet. Skyter fabelaktig.
 7. rotorhead

  Nosler E-tip+CFE223=ikke pokker

  Jeg får 3 skudds-samlinger på 10-15mm med e-tip og N-140 krutt (husker ikke akkuret mengde, men kan finne det ut) med col 71. Hastigheten er ikke så veldig høy, men etter egen erfaring, trenger denne kulen ikke mye fart for å ekspandere til perfekt sopp
 8. rotorhead

  Fuktsikring av våpen lagret i våpenkoffert

  En sokk med kattesand funker og.
 9. rotorhead

  Godladninger 270 Win??

  Er det noen som har brukt N-160 bak Nosler Partition 150grs, som har noen tips på ladning?
 10. rotorhead

  Snodig problemstilling

  Jeg hadde samme problem på en salongrifle. Det viste seg at gjengene var skeivt gjenget og det ble et ujevnt press på ene siden av demperen. Det løste seg ved å få den gjenget på nytt.
 11. rotorhead

  Go light!

  Ha ha, ja hun himler med øynene allerede når jeg måler opp ingredienser til frokoster og energibrød... Tror jeg skal legge pakking til når hun ikke er her 😃
 12. rotorhead

  Go light!

  @msteirodet var en god ide å pakke slik du beskrev, jeg sliter også med selvdisiplinen og spiser opp alt det gode for tidlig.. Jeg kjenner meg igjen når det gjelder metthetsfølelse ved inntak av Real. I tillegg er maten ganske salt. Har egentlig gått over til å ta med Real som en snaks/lett lunch istedenfor som hovedmåltid.
 13. rotorhead

  Go light!

  Jeg har kommet frem til at det ikke er nok energi i real turmat til lengre turer. På 9 dagers reinsdyrjakt kjører jeg følgende: Frokost: Havregrøt med tørrmelk, rosiner, sukker og smør. (ca 290gr/porsjon 880 kcal) Lunch: 100g Helnøtt sjokolade eller hjemmebakt energibrød (700+kcal/100gr) evt en Real turmat. (ca 100-130gr/porsjon 500-700 kcal) Middag: 100g spekepølse og en pose potetmos m/melk og godt med smør (ca 250gr/porsjon 750 kcal(tar man chorizo feks 950 kcal) Kvelds: Smågodt. Evt "flotter" jeg meg med en spekepølse jeg kan kose meg med iløpet av dagen. Ikke den mest spennende menyen, men har funnet ut at den holder godt med tanke på energiuttak -inntak på langtur.
 14. rotorhead

  Oppskrift på bandhundsele

  Ligger bilder øverst i tråden...
 15. rotorhead

  Oppskrift på bandhundsele

  Jeg har samme erfaring med min fra samme årstall. Fantastisk sele!
×