Jump to content

rotorhead

Members
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About rotorhead

 • Birthday 10/24/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. He he, det jeg mente var at det var klaring mellom løpet og kikertsiktet...
 2. @HanStig det var vel ca 2-4mm fra siktet til løpet, og hevarmen gikk klar av siktet. Lurer på om den tok borti hvis jeg åpnet sluttstykket, pga slarken der, men ikke når jeg tok vanlig ladegrep. Nå får jeg vekk baksiktet og kikkerten litt lengre frem når jeg får riflen tilbake, så da tror jeg at jeg går helt klar. Ringene jeg kjøpte var disse: https://www.leupold.com/scope-mounts/rm-cz-527-30mm-medium
 3. Jeg har akkurat fått satt ringer på min nyanskaffede Fox. Brukte Leupold ringer medium høyde. Har en Leupold 4-12x50 på denne. Fikk problemer med snellert avtrekket... Skuddet gikk når jeg spente det opp. Har levert inn til børsemaker for å sjekke dette.
 4. Jeg ser du har handlet, men jeg bruker kun N-140 til mine ladninger i 308. 150grs e-tip får jeg god presisjon og effekt i vilt med 43,5grs i mitt våpen. Brukes og på 168grs partizan helmantlede til trening..
 5. Ja det kan nok funke med slike sokker. Jeg har skjønt at det bare er å skylle av og tørke de. Er ihvertfall det Alfa sier..
 6. Jeg gikk til anskaffelse av Alfa bukk på tampen av fjorårets sesong. De sitter som støpt på foten, jeg har nokså bred fot, er superlette og opplevde de som veldig god å gå med. Selv i bratte vestlandslier. Eneste minuset jeg kan nevne er at de ikke er noe særlig foret. For meg som er hundefører så er det ikke noe problem da jeg er i bevegelse, men skal man sitte på post blir nok disse kalde på føttene. Litt som Lundhags syncro som jeg har erfaring med fra før.
 7. Jeg har brukt Kuiu sine og er fornøyd med de.
 8. Jeg hare brukt Nosler sin E-tip i .308 i de siste 6 årene nå, og har felt 15 hjort og et reinsdyr med denne kulen. Den åpner fint i moderat hastighet, og gir veldig fine slakt. Ingen av dyrene har gått mer enn 5m.
 9. Jeg bruker ikke det om sommeren. Men hele høsten. Bruker den fra september til jul. Har samme bukse som deg. Har hatt den i 3 år nå og kan nesten ikke se at den er brukt. Men det kommer nok an på type terreng man ferdes i..
 10. Jeg går med vadmel som hundefører. Luftig når det er varmt, og varm når det er kaldt. Våt/fuktig blir den, men den tørker.
 11. Jeg har lakket et par trestokker med cerakote. Veldig slitesterkt og bra resultat. Slip ned, avfett og lakk.
 12. Jeg bruker N-140 til mine god ladninger med 150grs e-tip. I mitt våpen gir det 17mm samling og meget god effekt/pene slakt. Bruker kun N-140 til det jeg lader i 308.
 13. Takker for gode svar. Jeg tenker jeg prøver meg med noen forsiktige ladninger med halspressing først, får jeg ikke de til å gå får jeg helpresse.
×
×
 • Create New...