Jump to content

rotorhead

Members
  • Posts

    602
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

rotorhead last won the day on September 11 2020

rotorhead had the most liked content!

About rotorhead

  • Birthday 10/24/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rotorhead's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Very Popular Rare
  • First Post

Recent Badges

69

Reputation

  1. rotorhead

    Kuiu

    Jeg har Kuiu sin guide jakke, laget et lite hull til antennen i brystlommen, forseglet kantene med lim og laget et hull i innerlommen for teleslyngen. Fikk madammen til å sette på en stropp på skulderen til å fre pisk antenne gjennom. Funker som bare det. Angrer bare på at jeg skulle ha bestilt med hette. Har attack bukse og er fornøyd med begge to.
  2. Vi bruker easyhunt i vårt jaktlag. Mye det samme som wehunt. Anbefales.
  3. Jeg har gode erfaringer med barnes vortx ferdigladde. God effekt og presisjon i min sako med 45cm løp. Jeg bruker hjemmelader 150 grs Nosler e-tip på all storviltjakt. Den ekspanderer villig i hastighet rundt 800m/s, gir meget god reaksjon i dyr, fine slakt og av de jeg har funnet igjen er snitt restvekt 149grs...
  4. Jeg mener den er midt i blinken. Jeg er 188. Har ikke syntes den er for kort i oppoverbakke.
  5. Mye gode tips her. Jeg har erfart at ca 150m er en magisk grense for hva hjorten "bryr" seg om. Har ved flere anledninger kommet inn på denne avstanden i åpent lende, men ikke så mye nærmere. Lærte et triks fra en eldre hjortejeger: Dersom du støkker dyr i en skråning, så løper de ofte nedover til å begynne med. Da skal du gå raskt 45 grader oppover og medvinds til du finner en fin post. Vent der i noen minutter så kommer ofte hjorten inn foran en. De runder medvinds for å undersøke hva som støkket de, og med denne metoden får du ofte hjorten i fanget.
  6. Ja det er karbon versjonen jeg har. Kan definitivt anbefale denne.
  7. Jeg har Stablesticks varianten og er strålende fornøyd! Bruker den som gåstav og kikkertstøtte når jeg sniker rundt i skogen. Veldig stødig skytestøtte, lett og rask å slå ut.
  8. Hadde en sånn selv i .222rem. Gikk hull i hull. Kanon rifle til den prisen. Børsemaker fikset avtrekket, men kan gjøres på egenhånd av nevenyttige.
  9. Jeg jaktet med dachs i 6 år, delvis med jaktlag og delvis alene. Brukte mye tid på sommer til å spore rådyr med gps peiler på dachsen. Da fant jeg kjapt ut av foretrukne stier/fluktruter rådyrene ville ta. Når jeg da jaktet alene, og rådyrene turet så var det enkelt å stille seg i de "hotteste" krysningspunkt. Skjøt en god del rådyr ved alene jakt.
  10. $27 i Forskrift om utførelse av jakt, felling og fangst med kommentarer fra Miljødirektoratet omhandler regler vedrørende ettersøk. Bla bruk av lys.
  11. @olepoletdu kan og ha noen enkle fugler inni Ven for å bryte opp. Men det viktigste er å legge lokkefuglene på skuddhold. Ender har veldig godt fargesyn, så her må du kamuflere deg godt.
  12. Bare en fordel med flere forskjellige. Legg de i en åpen V på en grei skyteavstand, slik at den smale enden av Ven peker mot vinden. Når det gjelder skarv kan du gjøre det ekstra enkelt og bruke 1,5liter brusflasker som du fyller litt sand eller vann i og lakkerer svart. Funker og med svarte "gammelmanns" paraplyer med spiss på toppen som du setter fast i sprekker. Spennede jaktform, skitt jakt!
  13. Gi en lyd når du får gjort det. Vurderer det sterkt selv.
  14. Hei. Er det noen med Haenel kipp her som har montert Javelin gunsmith adapter på denne?
  15. Fra lovdata: Politiet kan gje personar som har fylt 16 år fritak frå alderskravet for hagler og rifler når verje samtykker til ervervet, og når skytevåpenet eller våpendelen kan oppbevarast av verje eller annan person som oppfyller krava til alder, vandel og personlege eigenskapar etter første ledd og § 16. Politiet kan likevel ikkje gje personar under 18 år løyve til å kjøpe skytevåpen. Med andre ord kan du søke om disp, men den/de av dine foresatte som skriver under på søknad må også tilfredsstille krav til erverv. Du kan ikke selv kjøpe våpen.
×
×
  • Create New...