Jump to content

rotorhead

Members
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rotorhead last won the day on September 11 2020

rotorhead had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About rotorhead

 • Birthday 10/24/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker. Skal se litt mer på det. Hva definerer startrykket? Hva vil det si?
 2. Jepp. 60cm Nosler e-tip 150grs Norma hylser Cci hetter N140 krutt 43,5grs Vo 810 Col 71
 3. Har lagt inn tall igjen og får oppgitt 867,1 m/s men jeg har bare 810 i min rifle. Har ikke sjekket hylsevolum, men det skal sjekkes.
 4. Jeg har lagt inn mine data for ene ladningen jeg har tenkt å bruke i høst, men får beskjed om at den gir overtrykk. Den oppgir dog en hastighet som er langt over den jeg har kronografert. Er det noen måte å legge inn aktuell hastighet i programmet for å se om ladningen er for heit?
 5. Jeg har en tilsvarende rifle fra '77 som jeg får fine samlinger med. Ligger mellom 11-18mm med 47cm løp og demper. Jeg byttet pipe for noen år siden da den begynte å spre. Tror det ble en Walther pipe. Er absolutt fornøyd med presisjonen i min, og tror det er operatøren i mitt tilfelle som ikke er bedre... Jeg får bla 15mm med 150grs Nosler e.tip og Partition.
 6. Jeg har brukt vadmelsbukse herfra https://antonstimber.mamutweb.com/Shop/Search?q=100043&page=1 . Tror den er på 7ende året nå. Ikke noe å si på kvalitet... For ordens skyld har jeg ikke noe med denne butikken å gjøre ..
 7. Jeg går som bandhundfører på 10ende året og går konsekvent med kipp i 308win med 2-12x42 kikkert. Funker for meg. Og det er vel det som er viktig?
 8. rotorhead

  Riflesekk

  Jeg har brukt eberle sin gunrunner nå en sesong på hjortejakt på Vestlandet. Jeg jakter med bandhund og bærer stort sett kippen i hånden. Sekken rommer lett en fjellduk, ekstra isolerende lag, mat og drikke. I tillegg bæres våpenet midt på ryggen med pipe/demper ned og sekken er meget god å bære når den er full. Jeg bruker som regel å ha våpenet i sekken under transport etapper, men jeg får lett tak i den dersom jeg skulle behøve det (har jeg ikke tid, lar jeg dyrene gå...) og kan sette den tilbake uten å ta av sekken. Anbefales på det sterkeste 😁👍
 9. Jeg har progressive linser og er storfornøyd. Funker bra med både rifle og hagle, fordeler kontra briller er at man ikke mister sidesynet og at ting ikke blir forstørret slik det ofte er med briller.
 10. Noen som vet om det går å spille sammen på tvers av platformer? Ga opp pc og startet på nytt med xbox..
 11. Jeg får en feilmelding når det skal åpnes. Har oppdatert drivere, windows 10, og som nevnt så har jeg sittet og spilt dette spillet på denne pc-en i 3 timer i dag, så da funker det iallefall på pc-en. Hvorfor det nå ikke vil starte kan jeg ikke skjønne. Alt er innstallert på nytt, programfilen er klarert i antivirusprogrammet, så der stopper min kompetanse. Skal prøve å finne oppdatert skjermkort driver.
 12. Hvordan kan jeg sjekke om det kjører i bakgrunnen? Har avinstallert hele steam og spillet selv. Har så installert alt på nytt uten hell. Irriterende når jeg ikke forstår hvorfor det virket for så ikke...
 13. Har avinstallert og lastet ned på nytt. Sjekker lokale filer nå.
×
×
 • Create New...