Jump to content

rotorhead

Members
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About rotorhead

 • Birthday 10/24/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har byttet ut mange sikter oppigjennom, og har for min del landet på en Kahles 1,5-6x42 som står på kippen, og som brukes stort sett til all jakt. På sakoen står det en Leupold vxR 4-12x50 med lys til bøjakt/måneskinnsjakt. Blir min kombo fremover.
 2. Ser det referers til rillen i e-tip kulen som krymperille, de første ble lagd uten. Dette er en rille for at trykket ikke skal bli for høyt. "The bands on the E-Tip bullets are a way to reduce the pressure by reducingthe bearing surface. All of our E-Tip bullets now have this band on them. Itshould not change your load or have a significant impact on your currentaccuracy. "
 3. Jeg har brukt denne kulen i flere år nå, med col 71mm, og 43,5grs n-140 bak i en gammel sako. Får 18mm presisjon når jeg gjør min jobb. Går ikke kjemperaskt, men det trenger ikke denne kulen heller. Ingen av de dyrene jeg har skutt har gått mer enn 5m..
 4. Jeg har i alle år søkt med åpen søknad i flere politidistrikt, og med ett unntak handlet fra private. Ikke vært et problem i Bergen eller Kristiansund for min del.
 5. Nydelig børse, og så hjemmelaget! Imponert 😁👌
 6. Gikk vekk fra homogene kuler på høyfjellet pga fare for rikosjetter.
 7. Jeg har brukt Federal Fusion 150grs på reinsdyr tidligere. Knall og fall på alle de jeg skjøt. Bruker den på hjort og elg også.
 8. Jeg brukte norma sin 62 grs sp kule foran 21,6 grs vv n-135 col 52,3mm i en baikal enkeltskuddsrifle. Den gikk hull i hull på 100m, men jeg husker ikke hvilken snurr det var på denne riflen.
 9. Jeg har lakkert flere skjefter i tre med cerakote. Dette er lettvint og meget holdbart.
 10. rotorhead

  WeHunt

  @DanielV wehunt har mulighet for tilkobling til garmin fenix klokker..
 11. rotorhead

  WeHunt

  Medlemmer av njjf får rabattert pris på pro abonnement tror jeg. Vi bruker dette på laget vårt, funker greit, men er en liten svakhet at det er avhengig av mobildekning.
 12. Hvis du kan klare deg med noe brukt, kan jeg anbefale en eldre Sako Forester (L579) i .308win. De får du rimelig på finn, er gode solide våpen og er i mine øyne et supert jaktvåpen. Så kan du legge mer i kikkertsikte og evt demper. Min er fra 1977 og skyter hull i hull på 100m....
 13. rotorhead

  Styrketrening

  Har du vurdert å trene med romaskin? Trengs litt øvelse i å få til teknikken, men når du har den i boks så er dette meget effektiv kondisjons- og styrketrening. Litt ensformig kanskje, men det sitter kun i hodet.
 14. Hei. Har en hestehenger som skal benyttes til overnatting på jakt og skal ha en gjennomføring i glassfiber taket slik at jeg kan bruke lavvo ovn i vognen når jeg er på jakt. Noen som har noen tips på hvordan dette kan gjøres på en sikker måte? Bør kunne stenge igjen når ikke det fyres da tilhengeren brukes til andre formål utenom jakten.
 15. Jeg ville også lest "I ulvemors sted" av Johan Buck Steen. Kan anbefales.
×
×
 • Create New...