Jump to content

rotorhead

Members
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by rotorhead

 1. Jeg har progressive linser og er storfornøyd. Funker bra med både rifle og hagle, fordeler kontra briller er at man ikke mister sidesynet og at ting ikke blir forstørret slik det ofte er med briller.
 2. Noen som vet om det går å spille sammen på tvers av platformer? Ga opp pc og startet på nytt med xbox..
 3. Jeg får en feilmelding når det skal åpnes. Har oppdatert drivere, windows 10, og som nevnt så har jeg sittet og spilt dette spillet på denne pc-en i 3 timer i dag, så da funker det iallefall på pc-en. Hvorfor det nå ikke vil starte kan jeg ikke skjønne. Alt er innstallert på nytt, programfilen er klarert i antivirusprogrammet, så der stopper min kompetanse. Skal prøve å finne oppdatert skjermkort driver.
 4. Hvordan kan jeg sjekke om det kjører i bakgrunnen? Har avinstallert hele steam og spillet selv. Har så installert alt på nytt uten hell. Irriterende når jeg ikke forstår hvorfor det virket for så ikke...
 5. Har avinstallert og lastet ned på nytt. Sjekker lokale filer nå.
 6. Installerte dette i dag, men etter en liten pause der jeg slo av pc, så ville det ikke starte igjen... Men det var bra så lenge det varte..
 7. Jeg bruker wehunt, og min erfaring er at så lenge man har logget inn mens man har mob dekning, så funker den og uten dekning/testet med flymodus så den bruker gps og. Kart med grenser tror jeg man må ha pro abonnement for å få frem. Man får og en gunstigere pris med njff medlemskap. Man kan legge inn spor på appen som man kan følge (bruker dette med ukjente gjestejegere) og så gir den deg mulighet til å navigere til et pkt, men da får man kun avstand og dirkete luftlinje track.
 8. Hva med en kipp? Min er kort og lett, 2.9kg med kikkert og demper. Bærer den i hånden hele dagen i bratte lier når jeg går med bandhund.
 9. @fredriko de ligger på 810m/s i mitt våpen.
 10. Jeg lader 150grs nosler e-tip i min 308win. De har moderat hastighet og jeg har felt en 15 hjort med disse. Lengste avstand dyr har gått etter skudd var ca 5m. Da snakker vi hold fra 20-135m. Har funnet noen kuler igjen med 18mm ekspansjon, og erfaringene mine tilsier at disse ikke trenger mye fart for å ekspandere. Restvekt på de jeg har funnet har vært 149grs.
 11. På kroppen: Jaktradio Ansiktkamo Avstandsmåler Kikkert og ekstra ammo i kuiu bæresele Jeger papirer Snyltekopp i bukselomme Mobil I sekk: Fjellduk Kniver (2) Bryne Dunjakke i vanntett sekk MSR kokeapparat Matpakke til meg og hund Drasnor Hodelykt Sitteunderlag
 12. Ja. Der er så lite støtte i de, i høyden og i selve foten, at man sklir rundt. Derfor presser jeg føttene nedi med ekstra sokker for å unngå dette. Hvis det var mer forklarende.
 13. Jeg har disse. Bruker 45/46 til vanlig og kjøpte disse i 46. De passer, men jeg må ha på en ekstra sokk for at ikke foten sklir i skoene. Ikke kjøp disse hvis du har tenkt å gå i ulendt terreng. Har prøvd de på hjortejakt, og det var ikke ok. Som å gå med sjøstøvler... Disse er laget for å smyge i nokså flatt terreng.. Men de er gode på og stille.
 14. @Ellingskapteinen jeg har 810m/s.
 15. Jeg har skutt ca 20 hjort med 150grs e-tip og har funnet igjen 3 stk. Alle godt ekspandert og 149grs redtvekt. Denne kulen har etter min erfaring lettere for å ekspandere enn feks ttsx/ttx og jeg lader de med moderat hastighet.
 16. Jeg bruker 43,5grs N-140 bak mine 150grs e-tip og da får jeg 18mm samlinger på 3-skudds serier. Col på 71 og løp på 47cm.
 17. Jeg sparer hjerte og lunger i slaktet. Kutter spiserøret ved mellomgulvet og knyter tarmen. Har ikke hatt problemer med denne fremgangsmåten.
 18. Som @tussehaugennevner så er det ganske mye arbeid med en svarthund. Arbeid med å få samarbeidet til å fungere og lykkes som hundefører/bandhundjeger. En jaktform som krever mye av jegeren. Der er lite informasjon å finne om hvordan man går frem, men umulig er det ikke! Jeg vet ikke hva TS sin erfaring med jakt eller hunder, men jeg for min del gikk fra min første hund som var en dachs til svarthund. Disse hundene og jaktformene er som natt og dag, men etter mange timer i skogen fra hunden var liten (fra 6mnd) så har det nå blitt 10 år med mange fall for hunden. Avstand til hjorten
 19. Sats på en svart elghund. Meget effektivt og jakte med alene!
 20. Jeg bruker en Helinox ground chair. Super. Eller aller helst så sitter jeg på baken
 21. Jeg fikk min hund 1.7 og han var med på jakt i oktober.
 22. Jeg hadde 270win en tid tilbake, og da ladet jeg med 150grs Nosler Partition. Denne ga knall og fall på de hjortene (6) jeg skjøt det året jeg brukte den riflen. Ikke mye skade på slaktet heller. Bruker denne selv i 308win på reinsdyrjakt grunnet rikosjett faren med homogene kuler (som jeg bruker til vanlig).
 23. 150grs e-tip i 308win er et godt alternativ.
 24. Jeg har brukt Rafdal på alle mine våpen. Kommer ikke til å bruke noen annen. Albert ringer for å diskutere arbeid før han begynner, prisen er bra og arbeidet og. Jeg kan i allefall anbefale ham på det sterkeste.
×
×
 • Create New...