Jump to content

Breiðisjor

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bestilte en slik fra England i mars 2020 for å ha med på bukkejakt i Polen, noe som selvsagt gikk i vasken.. Men stokken er flott! Stø som fjell & særdeles lett å drasse med på jakt.
 2. Med en kombi slipper man i alle fall å tenke på vekta fra en demper, så da sparer du noen hundre gram der... 😉
 3. Takk! Var ikke klar over at disse også fantes i 30mm, så da blir det nettbestilling i kveld 😊
 4. La min på vekta nå og den ligger på 3kg blank uten siktemiddel. Har eksperimentert litt med ulike siktemidler på den, men synes Aimpoint er å foretrekke. Gir jo knapt noen vektøkning og fungerer utmerket både for hagle + rifle på "moderate hold".
 5. Her er broren hans, @hjortefot.com. Blaser BBF97 i 7x57R / kal. 12. Det beste avtrekket jeg har kjent på et våpen & super-hendig / presist til all jakt 😊 Hva slags deksel har du foran på Zeiss'en din? Er på jakt etter et slikt.
 6. Synes denne videoen om ulike Pulsar-produkter er ganske god, ref. sammenligning av termisk og hva man bør fokusere på. Se spesielt fra 5:50 og utover.
 7. Har disse på min Shadow 2 og de er definitivt litt tynnere enn de fra fabrikken: https://lokgrips.com/gun-grips/cz/cz-shadow-2/thin/bogies/cz-shadow-2-thin-bogies-black/
 8. Har noen generelle spørsmål rundt søknadsprosessen på håndvåpendeler som krever kjøpetillatelse, f.eks. Konverteringsløp (40 S&W -> 9x19) Sleider (f.eks. fra Zev) Grepsmoduler (f.eks. til Sig P320 e.l.) --> er vel i praksis en ubrukelig "plastbit" i seg selv, men ser at det kreves kjøpetillatelse på slike Stilles det (erfaringsmessig) samme krav til dokumentasjon & vedlegg her som ved rene våpensøknader? Tenker først og fremst signert vedlegg fra klubb + aktivitetdokumentasjon. Eller er det nok med våpenkort / forbundtilhørighet? Noen spesielle
 9. Ser ut som de selger 32-40 win. i USA som "nisje-ammo" for Cowboy Action-skyting, i alle fall: https://www.gunbroker.com/item/867237175 Kan til og med kjøpe egen John Wayne-ammo til børsa di: https://www.gunbroker.com/item/862481664 Neppe billig å importere til Norge..
 10. @Erlendgb - Aldri opplevd problemer med utkastet i min Sako 85 Finnlight. Tviler på at dette er et "universelt problem", men kanskje noe som gjaldt enkelte modeller? ...skulle jeg ha startet opp "jaktgarderoben" min på nytt, så hadde jeg investert i en god kombi + en R8 Ultimate med justerbar kolbe først som sist. Alt annet støver ned i skapet om dagen...
 11. Har både boltrifle (Sako 85 Finnlight), retrekker (R8) og halvautomat (Benelli Argo 308) til jakt. Ikke noe tvil om at jeg foretrekker de to førstnevnte til norsk storviltsjakt, om jeg måtte velge... Men når det er sagt, så er slettes ikke Benelli Argo dum. Svært pålitelig, gøy å skyte, "presis nok" for det meste av jakt, og ikke minst utrolig behagelig rekyl i .308 win. Ikke mye bruk for lyddemper, så lenge man stapper noe i øra først. Rengjøringen derimot, er noe herk... Har sikkert demontert den 100 ganger, men banner alltid når jeg skal sette den samme igjen.... 🤨
 12. Fin video! Skjønner at jeg burde investere i et godt viltkamera før bukkejakta...
 13. @M67- Har også hørt at disse er bra. Hvordan opplevde du størrelsen/vekten ift. å drasse rundt med i skogen?
 14. Noen som har praktisk erfaring med denne type firbeint skytestokk & kan komme med en anbefaling til jaktbruk? Stable stick: https://www.landro.no/stablestick/105029/stablestick-skytestokk-mountain--3-delt Seeland: https://www.widforss.no/seeland-shooting-stick-4-leg-black Argali Blaser: https://store.blaser.de/en/hunting/equipment/182/argali-shooting-stick-z4 Jakele: https://markhusan.no/produkt/jakele-z4-skytestokk/ ...og sikkert mange, mange flere... Vekt, kvalitet, størrelse, og selvfølgelig hvor stø de er skyte stående fra.
×
×
 • Create New...