Jump to content

martini

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. martini

  Førstegangsrifle

  😩misforsto
 2. Så det evige maset ang lading, kjøp ladeboka , der har du det meste 🥸
 3. martini

  Førstegangsrifle

  Det enkle er ofte det beste , du ønsker en lings rifle ,rett fra esken er tikka t3 et meget godt valg ,styr unna gamle mausere koster nok mere enn det smaker å få disse til å passe til en lings skytter.
 4. Ta av kikkert , legg et vater på fremere base og over bakere base så jeg mener denne er feil eller feil montert ( tilpasset)

 5. Har du brukt flytende mantel puss ? I såfall ville jeg brukt jb borpasta ol.Det er greit å prøve tar mantel bedre enn andre midler 😊
 6. Hvor mange skudd har du skutt? 3-4-5 tusen ,dersom under det vil jeg prøve mantel fjerning eller som tidligere innlegg kutte pipa og ny kroning .
 7. Registrerte meg som kunde og skulle få 20% på første kjøp , fikk varen til full pris 😡blir ikke mere handel på meg.
 8. kjøp gummiduk på Biltema og lim denne innvendig .
 9. Norby gunshop selger på nett kr 670.-
 10. kjenner ikke til PH fra den tiden 50 -60 tallet, men det er nok en PH produsert på sivil /militær kasse som omtalt i tidligere innlegg . De PH riflene jeg kjente til hadde avtrekk med skyvesikring .Den rifla du har ,har tilsynelatende et orginalt mauser avtrekk , bolten har nok hatt det man kaller flaggsikring slik som er mont på M98 .
 11. PH Safari hadde polert låsekasse ,og skyvesikring . Den sikring som sitter på dette våpen er eftermontert ,såkalt 1/4 sikring , denne er merket med PH .
 12. Det eneste som er PH her er sikringen .
 13. Har kjøpt en Colt Army 1860 , Har skutt med denne og alle skudd sitter opp til høyre kl 1 .Har prøvd kuler 451 og 454 ,har også lagt siktepungt til venstere kl 7 men treffpungtet er fortsatt opp til høyre.Er det noen som har noen formening om hva som kan være feil ? Takker for tips
 14. Dersom man brenner for noe ,vil man jobbe for et snarlig resultat. Mange lurer på hva som skjer med testen ,blir den noe av ? eller er det en fin måte å skaffe seg kuler på ? vi venter med lengsel.
 15. martini

  Verdi

  Jeg har en Kongsberg produsert rollingblokk, denne er av mint kvalitet urørt sådan,den er produsert 1878,nr lik ,med 2 stk høner nr 1 er rantent med samme nr som våpenet, nr 2 er sentertent det også samme nr som våpenet.Orginal pussestokk er det også.Er det noen som kan gi meg en antydning på verdi ut fra min beskrivelse ?
×
×
 • Create New...