Th.Kitten Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Spennende Bugsen, vær klar til å gi en feedback på ferdig produkt da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helgemo Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Kjapt spørsmål, hva tror dere om å bruke diverse fugler til å lage jerky av? Jack Link har jo Chicken bites. Går man fram på samme måten bare med tykkere biter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liiban Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Jeg har nettopp laget min første batch med jerky. Blei kjempe godt. Dette skal gjøres oftere. Takk for alle tipsene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Clintwood Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Noen som har prøvd seg på Bever? Jeg har en bever i frysen jeg vil prøve og lage noe av. Hvis noen har noe som bever er perfekt til men som ikke er jerky hadde jeg satt pris på en pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oleelo Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Dersom noen etterlyser en søt marinade ville jeg forsølt meg på noe a la TGI Friday sin Jack Daniel BBQ. Finnes noen verjsoner på internett for denne. Men i basis så er det hvitløk og sjalotteløk som skal bli myke i stekepannen. Masse brunt sukker som varmes forsiktig i pannen, tilsett vann, worchester, salt, chili evt. whisky. alt etter egne preferanser. Jeg har brukt dette tidligere til å ha på spareribs. Det blir skikkelig snadder. Mye billigere enn å kjøpe ferdige sauser ihvertfall, og da har du ingen olje i sausen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHansen Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Bever er knall i viltgryte. Sorry for ot Sent from my GT-P5110 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakt_fred Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Da står jerkyen i ovnen! har prøvd 2 forskjellige marinader dem Har stått i natt, er det noe måte å kjenne eller se på jerkyen om Den er ferdig? vil ikke den skal bli får tør, den har stått inne kun i 1 time nå, håper på svar så fort som mulig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
porkpicker Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Artig å lese at fler prøver seg på Jerky. Selv skjærer jeg kjøttet i 1,5cm tykke skiver, legger dem på ei rist på kjøkkenbenken med salt og pepper uten noen form for fuktighet eller olje i ca 12-14 timer. Da har det meste av kjøttsafter tørket/rent av. Så setter jeg dem i ovnen på 55grader med døra på gløtt. Her koser de seg i nye 12-14 timer. Da er de slik jeg liker den, lette tørket, men ikke harde. Førtsatt såpass med fukt at de er lette å ta en bit av. Men holder seg lett i 10-14 dager uten bruke av kjøleskap, selv om jeg stort sett har gafla i meg det meste i løpet av et par dager. Konsistensen når jerkyen er ferdig? Tenk kald, grillet kotelett et par timer etter grillen er kald, men mer juicy. Har prøvd med oljer, men liker de best uten og har mer suksess uten.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guskur1 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 JErky er jo en holdbar vare etter tørking. Noen som har vacuumpakka dette for ekstra holdbarhet??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.E.Hagen Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 Har vakumpakket beef jerky mange ganger,men det er mest for at det ikke skal tørke ut mer en det jeg vil... blir aldrig liggende lenge nok til at det blir dårlig... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.