Jump to content

Helgemo

Kammerånd
 • Content count

  554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Helgemo

 • Birthday 01/08/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helgemo

  Halvauto hagle, men hvilken?

  Hvorfor ikke en Winchester SX3?
 2. Helgemo

  Den store lommelykttråden

  Jeg er veldig fornøyd med mine Led Lenserlykter, har fler hodelykter og fler håndlykter. Har en H14 som jeg bruker som turlykt og en SEO5 lykt som jeg har som camplykt. P7.2lykten min bruker jeg som lykt på jobb og har aldri blitt skuffet. Godt lys, lyser sterkt og langt, lett å bruke og bruker AAA batteri. Om det finnes bedre? Ja det tror jeg nok men til de prisene Led Lenser har lagt seg på syns jeg virkelig ikke det er dårlige lykter.
 3. Helgemo

  Første pistolkjøp

  Så dette går på håndvåpen søknader også ja?Har gjort dette på ett par langvåpen også,viss det ikke har vært ett spesielt våpen jeg har hatt lyst på Ifølge søknadens bakside så skal det vel spesifiseres, men de siste 15 jeg har snakket med i klubben har gjort dette og anbefalte meg å gjøre det samme. Når jeg tenker meg om var det bare revolversøknaden jeg søkte åpent på, men den ble godkjent. De 3 andre var spesifikke fordi jeg hadde vært heldig å fått prøvd mange våpen og funnet mine ønsker.
 4. Helgemo

  Første pistolkjøp

  Skal ikke legge meg noe spesielt oppi hva du kjøper men ta nå for guds skyld ikke å søk på spesifikke pistoler. Søk på kaliber, begrunn det med at det er et hav av våpen der ute og at du vil få mulighet til å prøve forskjellige før du kjøper istedefor å låse deg til en spesifikk. Det var godt nok på de 4 søknadene jeg leverte tidligere i år.
 5. Helgemo

  Noen åpne skytebaner i Trondheim?

  Bare skyter inn på denne, informasjonen vi fikk på den første runden med standplasslederkurs var at dette IKKE lenger er greit. Det er ikke fri bruk av banen lenger for alle mann helt uten videre. Det skal til enhver tid banen brukes være 1 standplassleder per standplass som er i bruk. Mao: Du kan ikke alene uten standplasslederkurs dra opp og skyte når du vil, som standplassleder kan du skyte når du vil innenfor banereglementet. En standplassleder kan også ha med andre medlemmer på en skytingen utenfor oppsatt skytetid (Lørdager)
 6. Helgemo

  Noen åpne skytebaner i Trondheim?

  Alernativt så melder du deg på standplasslederkurset til Nidaros nå i november så får du friere tøyler på banen mtp skytetider.
 7. Helgemo

  Hva har visakortet blitt svidd på idag?

  Skal vi se, 1700kr på polet og 400kr på Sikkerhetskurs i pistolskyting..? Nei vent.. Omvendt var det! Skulle ikke åpnet den polflasken ass.. Hadde også den første treningen etter avlagt prøve idag så da gikk det 115kr på 50 9mm også^^
 8. Helgemo

  Hva har visakortet blitt svidd på idag?

  Ble en Silva X-Trail Plus hodelykt idag, kom over den i en tilbudskasse på Gmax. Satt ned fra 2499 til 200kr. Da måtte man slå til.
 9. Har du stivt nok belte så går det VELDIG fint å ha mollelommer rett på belte Et helt vanlig pistolbelte eller utstyrsbelte er såppas stivt.
 10. Hvis det er magasinlommer (til å holde magasin med skudd i) du tenker på så har equipnorshop.no lommer fra både BFG (BlueForceGear) og FirstSpear som er god knall.
 11. Helgemo

  Hva har visakortet blitt svidd på idag?

  Akkurat hentet et AI AICS 1.5 Short Action FDE chassis til rifla, nå blir det!
 12. Helgemo

  Jerven fjellduk i skog eller fjellkamo ?

  Ikke minst er fjellduken veldig kjekk å ha i/på sekken om uhellet er ute og du ikke kommer deg til bilen igjen og ender opp med å ligge ute.. Si at du skader deg for eksempel.
 13. Helgemo

  Hva har visakortet blitt svidd på idag?

  Arc'Teryx Sabre Full BIB goretexbukse, pensjonerer den gamle Falketindbuksen som ikke er helt tett lenger.
 14. Helgemo

  Dagens annonse på finn.no

  Natoammo er vel såvidt jeg vet hvertfall noe man (riktig tilknyttning altså) får fra forsvaret, mulig jeg tar feil her men det er infoen jeg har fått
×