Jump to content

jakt_fred

Members
  • Posts

    565
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jakt_fred

  1. God kveld! noen som har vært ute og jaktet due den siste tia? tenkte meg en tur ut i hælja og neste så får se hvordan det går. sliter med og finne hellskall duer noested på nettet nå. noen som har noen gode tips?
  2. noen som har noen gode tips å komme med når man går på støkkjakt? og om det er noen "gode" plasser i terrenget jeg burde se etter?
  3. hvor er duene i indre østfold om dagen a?? ser jo nesten ikke duer om dagen!
  4. Tigermagna det er bra er det no fart i duene der da? nedover mot solbergfoss er det sikkelig stille så får vel fortsette å kjøre igjen da men håper på en tur til hælja jeg også!
  5. Tigermagna jakter du nedover mot solbergfoss?? det er der jeg jakter også. men den siste uka har jeg sitt dårlig med duer nedover der, kjører også Eidsberg hjem fra jobb men ikke mye duer å se der eller!
  6. noen som har vært ute di siste dagene?? var ute en tur på søndagen men veldig lite duer i lufta! syntes ellers også det er mindre duer å se, men er vel at dem flokker seg mer rundt noen jorder vel.
  7. spådd bra vær her nede i hælja! så da blir det jakt i mårra ettermiddag! noen fler som skal ut å prøve i hælja??
  8. noen fler som har vært ute di siste dagene??
  9. Ble en tur ut på lørdagsmorgenen, ble med 7 duer hjem fra den morgenen Kunne vært bedre men trekker var egentlig bra, bare litt leit å få dem ned pga vinden snudde 2 ganger. Blir noen turer når finværet kommer igjen
  10. Duejakta måtte vente etter jobb idag men i mårra tidlig drar vi ut! Når er det best og være klar på morgenen? Flyr dua så fort det blir lyst??
  11. endelig er dagen her! drar ut rett etter jobb så håper på å sitte klar kl 14.00 37 lokkeduer noen skall, hel skall, par svuppere, karusell med spisende duer og fud er klare til etterpå!
  12. Ja da ble det en pakke med rottweil nr 5 og nr 6 pluss 50 skudd med 7ere så da er jeg klar får i mårra noen som skal ut på morgenen i mårra?? Rapport og bilde må ut!
  13. skal prøve meg på noen rottweil jeg å tenkte jeg blir vel 5 eller 6 en dag igjen nå folkens!
  14. morro! ja jeg også kjører ettermiddagstrekket i hælja har trua på at dem begynner å treske hvete di nærmeste dagene. er jo spådd regn til mandag!
  15. Ja så dem treska bygg her i hælja som var, så håpet er vel at dem skal begynne på hveta i mårra noen fler som skal ut på fredag? Jeg drar ut kl 13.30!
  16. så bra ja blir morro å prøve! har sett det har sitti 40-60 duer på høyspenten der så får håpe dem sitter der til fredagen å har også kjøpt med en "mini" karusell som det sitter 3 duer på som spiser som går litt rundt. noen som har erfaring med den da? noen som vet om dem har begynt å treske hvete i østfold enda??
  17. ja ha en 12 fud duer + 23-24 skallduer så får prøve det til fredag! har vært så heldig å skaffa meg en legde åker som jeg skal prøve på fredag! noen som har noen erfaringer med det? slår duene greit ned på legda?
  18. nei her var det stille noen som har erfaring med fud duene ? kjøpte 2 pakker nå som jeg skal teste ut. har dem i kråker og dem har fungert veldig bra
  19. ja nå er det ikke lenge til det smeller! noen i østfold område som har sett bra med duer?? Syntes sjøl det er mye mer duer i år en ifjor! men er spent på når det blir treska hvete!
  20. Da står jerkyen i ovnen! har prøvd 2 forskjellige marinader dem Har stått i natt, er det noe måte å kjenne eller se på jerkyen om Den er ferdig? vil ikke den skal bli får tør, den har stått inne kun i 1 time nå, håper på svar så fort som mulig
  21. Vært ute 2 turer i år å sett veødig lite due her i Østfold! Noen andre som har vært ute i indre Østfold og fått skyti no?
  22. blir nok gluggejakt på meg i hælja ! har fått fora på åta en stund å sått opp lys å sånt så nå venter jeg bare på å komme hjem til hælja !
  23. du er ikke aleine nei skal kansje en tur ut ikveld å sjekke et hi men pga skole har det ikke blitt så mye jakt på meg i år
  24. da får jeg prøve en tur etter dua idag da ! har bare blitt 1 due igår men har vært sikkelig dårlig vær her i hælja bare det letter litt nå så blir det å prøve en tur
  25. i mårra blir det å sette seg på erteåkeren med kaffekoppen i hånda å håpe det klaffer ! jeg skal bruke oppsettet til Melk tenkte jeg på skitt jakt alle sammen ! vil se bilder her i mårra altså
×
×
  • Create New...