dreagle Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Pelsa en diger vallak I går som nå henger til mørning. Trenger litt innspill til hva som bør gjores med den. Biff, kjøttdeig og pølse er jo selvsagt. Om noen kan bidra med gode ideer om hva Blesen kan benyttes til. Gjerne litt om hvordan også blir jeg glad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 snadder; bare å få fyr på grillen:-) Feil årstid; men hest er fint (og godt) til speking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rausheim Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Hadde en gang Pariserbøf laget med hest istedenfor okse... Det var regelrett nammenam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Er ikke så mye å tenke på egentlig, spis den som den skulle vært en ku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreagle Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 Var i utgangspunktet det som var tanken. Slengte en biff i panna i går kveld. Fullt på høyde med der beste jeg har spist av både vilt og annet storfe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagant 762 Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 En som jobber hos Gilde lærte meg for noen år siden at hestebiff IKKE trenger å tines før den går på grillen. Han demonstrerte det ved å legge ett STORT stykke dypfrossen biff på grillen, og når det var tint tvers igjennom, var det perfekt grilla. Mørt som smør, og smakte snadder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreagle Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Det var interessant. Jeg hurtigtinte en bit før den gikk i panna på vanlig måte. Den var mer eller mindre som gummi. Forøvrig har jeg spist meg gjennom dugelig med biff, steik og kjøttdeig. Heretter blir kjøtt fra andre dyr enn gamp en nedtur. Mørere, saftigere og mer smakfullt skal en lete lenge etter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.