Jump to content

dreagle

Members
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk tilsendt våpenkort i dag på rekruttrifla til jentungen. Der sto det: Midlertidig.Gyldig til 2019. Har aldri hverken sett eller hørt om at våpenkort bare gjelder en tidsbegrenset periode. Er det ny praksis eller hva er dette?
 2. Da er jeg heldig da som har en særdeles pen 1846/55 i skapet. Serienummer 16 faktisk.
 3. Sjekk på www.KVF. no Foreningen har trolig det på lur.
 4. Havnet på det samme selv for et par år siden. Da i .357 dessverre.. Dette for enkelheten med hylser, støpeblokker og allerede iinnkjøpt ladeutstyr. Har ladd opp en eske svart til den, men den er spart med tanke på juleskytinga.
 5. Hvorfor i grus? Har en selv med en fortreffelig midtstilt kikkertmontasje. Om du bruker tynn pipe som i jaktpipe vil det beryktede oppe til venstreskuddet ved våt ammo knapt være merkbar. Med tynn pipe og helstokk tviler jeg på at problemet er der i det hele tatt. Har skutt elg med min jeg etter det ble lovlig igjen.... Det du må tenke på er at det ikke bør kappes noe særlig av pipa. Da kan du miste tilstrekkelig med hastighet til at den havner marginalt under storviltkravet. Oppsummert mener jeg at du godt kan bygge deg en Krag som du lufter i 8 av 10 tifeller. Jeg som deg er opptatt av n
 6. Jeg har brukt fett fra noen geiter jeg slakta for ca 3 år siden. Det har stått i åpne glass siden da og viser ingen tegn til å harskne. Med passe med bivoks er det fremragende støvlesmurnin som heller ikke lukter. Med litt mindre bivoks i er det flott som svartkruttfett i tillegg!
 7. Rettelse: en upålitelig tosk av en våpenhandler på østlandet lovte å holde av en da jeg spurte forrige uke, men i går var alle solgt. > Dessverre var jeg ute for det samme. La av ei børse onsdag sist uke, og avtalte å se på/ betale depositum til søknaden var I gjennom på tirsdag. Dessverre var lageret solgt (inkludert min) tirsdag. Ikke imponert!!!
 8. Det var ikke dumt. Takk for tipset.
 9. Da var jeg kjapt til mølla. En st M1 holdt av. Søknad går i kassa asap.
 10. Nå må forhandlerne ta ansvar og få importert en drøss. Leser jeg riktig at Garand faktisk er godkjent til jakt, og ikke bare dynamisk?
 11. Nå står ikke verden til påske!! Da er det bare å sette av penger og plass i garderoben.
 12. Det var interessant. Jeg hurtigtinte en bit før den gikk i panna på vanlig måte. Den var mer eller mindre som gummi. Forøvrig har jeg spist meg gjennom dugelig med biff, steik og kjøttdeig. Heretter blir kjøtt fra andre dyr enn gamp en nedtur. Mørere, saftigere og mer smakfullt skal en lete lenge etter.
 13. Det er korrekt. Jeg har med hell puttet 45 grains bak mine med greit resultat etter at jeg fikk en bærepose med slike kuler rett fra Raufoss på tidlig 90-tall. Aldeles greie samlinger I børsa mi.
 14. Var i utgangspunktet det som var tanken. Slengte en biff i panna i går kveld. Fullt på høyde med der beste jeg har spist av både vilt og annet storfe.
×
×
 • Create New...