Jump to content

Elg: Flatbiff eller bankekjøtt?


huntingdaddy

Recommended Posts

Har allerede med veldig god suksess laget elgkarbonader av kjøttdeig, men så tenkte jeg å prøve noe litt mer avansert for en familiemiddag i morgen?

 

Valget står mellom 1,6 kilo med bankebiff eller 2 kg med flatbiff. Tenkte kanskje mine kammerbrødre og -søstre kunne hjelpe meg med valget og kanskje en god oppskrift? :wink:

Skal lage middag for 5 voksne og to glupske småbarn (eplet faller visstnok ikke langt fra treet :roll:)

Link to comment
Share on other sites

Biff Stroganoff eller Boef Bourguignon på flatbiffen blir aldri feil!

Sistnevnte er litt mer arbeid, men når du er ferdig med å kappe opp ingrediensene lager den seg selv!

Du finner masse varianter av begge retter på nettet.

Er bankekjøttet godt mørnet kan den også benyttes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...