Jump to content

ohd

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

ohd's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Linken det vises til har mye informasjon for dem som lader selv. Jeg er derfor mest interessert i fabrikkammunisjon. Noen som har erfaring og gode anbefalinger her?
  2. Hei Er det noen her som har jakterfaring med fabrikkammunisjon til 9,3x62 med homogene kuler . Er først og fremst interessert i å høre om erfaringer fra praktisk jakt på storvilt og da først og fremst elg/hjort. Utfordringen kan vel være hastighet og ekspansjon. Synspunkter og anbefalinger til ammunisjon mottas med takk.
  3. Forsøker å blåse liv i en gammel tråd. Skal anskaffe ny håndkikkert og valget står mellom Swarowski EL Range og Zeiss RF. Er det noen som kjenner til gode tester der disse kikkertene er vurdert opp mot hverandre? Brukererfaringer fra andre her på forumet er også meget interessant.
  4. Hei Leser her på kammeret at det er mange som har to stokker til sine Blasere. Har i dag en R8 med trestokk som jeg er meget godt fornøyd med. Vurderer å kjøpe en Professional eller Success stokk i tillegg. Bytte av løp på samme stokk fungerer helt utmerket, men er det noen her som har erfaring med å benytte samme løp på to ulike stokker? Gir dette endringer i treffpunkt eller kan en greit bytte mellom de to stokkene uten større endringer i treffpunkt? Fint om noen som har prøvd dette kan komme med sine erfaringer.
  5. Anbefaler Beef Bourguignon fra Trines matblogg der okse erstattes med elg. Er blitt en ny favoritt her i huset.
  6. Jeg har en Hausken JD224 til kaliber 9,3x62. Vurderer nå å sette lyddemper på et annet våpen jeg har i kaliber 6,5x55. Vil dette fungere bra eller bør en anskaffe en egen demper til det finere kaliberet? Vil bruk av demperen jeg har dag på det lettere kaliberet ha stor innvirkning på egenskapene til demperen i forhold til redusert lyd og rekyl? Håper på gode innspill.
  7. Bor i Oslo. Er det åpent f.eks på Løvenskiold hele vinteren og er det andre åpne baner? Er det noen som vet om steder en kan trene jaktfelt?
  8. Jeg har forsøkt å google ulike nettsteder, men mange av dem viser seg å være lite oppdatert. Er det noen som vet hvor det er mulig å trene med rifle både innendørs og utendørs på Østlandsområdet nå på vinteren. Er interessert i alt fra viltmål 50 meter, til løpende elg/hjort og vanlig blink med både salong og vanlig rifle. Alle innspill mottas med takk
  9. Er det noen som har erfaringer med RWS Silver Selction til storviltjakt og hva skiller denne patronen fra for eksempel Oryx?
  10. All honnør til Oslo Politikammer. Postla søknad på en mandag og en uke senere ligger godkjent søknad i postkassen
×
×
  • Create New...