Jump to content

Nimrod67

Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Nimrod67 last won the day on February 20 2020

Nimrod67 had the most liked content!

Community Reputation

157 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Altså snaue 1,8 g = 1 Dram. såvidt jeg vet fra tidligere kommer svartkrutt i flere finhetsgrader, hvilken benyttes i haglepatroner?
 2. Det står en oppskrift på løpene, 3 drams BLK PDP. Hvor mye er 1 dram?
 3. Har noen en brukbar oppskrift på svartkruttpatroner til en gammel engelsk hanehagle? ettersom det neppe finnes kommersielle tilvirkere lenger vurderer jeg å begynne å lade haglepatroner i tillegg til riflepatroner.
 4. Nimrod67

  J D Dougall

  Jobber med saken, Chiefen!
 5. Nimrod67

  J D Dougall

  Full jaktgarderobe....og p.t. 7 våpen på KØ. Venter på utvidelsen til 8...
 6. Nimrod67

  J D Dougall

  Da er Dougall omsider i hus, etter en tur innom Per Arne for montering av Old English og kolbe vridd til links. Enkelte skruer var i tillegg modne for oppussing/utskifting etter å ha blitt stygt behandlet av dårlig tilpassede skrutrekkere. Hagla passer meg nå 100 % og må en tur på banen som snarest for testing.
 7. Hvis den er i brukbar mekanisk stand er det er røverkjøp!
 8. Nokså ordinær tysk bokslåshagle fra Suhl, jeg vil tro verdien ligger rundt 6.000.
 9. Nimrod67

  H&H hagle.

  Med tanke på at budene ligger temmelig lavt i forhold til prisen på en ny (drøye 1 mill) er jeg usikker på hva du tenker på. Det er ikke mange 100+ år gamle engelske hagler som er 100 % originale, mange har blitt strøket opp, fått nybrunering av piper eller noen har fått bygd ny stokk. Hadde den vært 100 % original, med original stokk og gode løp hadde den sikkert blitt priset høyere, men en model Badminton i god stand bør gå for minst 100K selv om den har fått ny stokk (forutsatt at pipene er greie).
 10. Nimrod67

  J D Dougall

  Ser sånn ut, Rigby! Blir spennende å få den i hus...får satse på at den neste har Doll’s Head (og uttagbare låser) 😄
 11. Nimrod67

  J D Dougall

  Har tre sideliggere fra før, trenger ikke et par (i disse jaktgarderobetider)
 12. Nimrod67

  J D Dougall

  Havesygen kicket inn igjen og det ble et akutt behov for en Engelsk Best Boxlock... John Dalziel Dougall hadde verksted og butikk i både Glasgow og London, og er nok best kjent for sine Lock Fast hammerguns. Denne er bygd omkring 1900 og har 30" løp reproofed i 12/70 (opprinnelig 12/65). Per Arne skal få gå over og evnt bytte ut skjøtebiten i tre med en Old English. Så gjenstår venting på papirarbeidet...
 13. Fikk tilbud om paret for £ 15.000, men mener å huske at pipene var litt tynne? Det hadde vært artig å eie, det går en historie om at Hallbing skjøt double på tiur i Skottland med en av dem engang på 70-tallet.
 14. Syntes hanekippen fortjente sin egen koffert, hagla fikk dermed ny og forrige gikk i arv. Alt av ullfilt og delevegger ble røsket ut og kledd på nytt. Nå mangler kun å lage etpar lokk...
 15. Han eide et par Boss & Co sideliggere som lå ute hos Holt’s auctioneers ifjor
×
×
 • Create New...