bbdg Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Kavli har kommet med noe de kaller: Korni flatbrød, med ny og bedre smak. Dette er etter min og flere sin smak en erstatning som slettes ikke smaker bedre. Fant tilfeldigvis en underskriftkampanje mot det nye å dårligere Korni flatbrød. Støtt opp om dette dere som vil ha GODE og gamle KORNI tilbake i butikkhyllene. http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=5068 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim114 Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Jeg mener å huske at det finnes ett langt bedre flatbrød med ett høyt innhold av erter. Uansett finnes det bedre flatbrød for den som lager selv. Det greieste er jo bare å stemme med føttene og lage noe selv. Mvh Jim114 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ei tohi varjata Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Produksjonen er ei heller norsk nå lengre, rart hva som skjer når alt skal utkontrakteres og gjøres billigere.. hm? Mors flatbrød er fortsatt det samme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seawolf Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Korni har aldri vært flatbrød, det er en bastard og så støver det noe alldeles forferdelig.... Flatbrød (hvis en ikke kan bake selv, eller hjemmebakt kan skaffes) skal være av typen Mors Hjemmebakte eller Ideal Flatbrød Nemlig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vingemutteren Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Riktig, det har aldri vært ett ekte flatbrød og derfor godt. Nå smaker og føles det mer som ett flatbrød , og derfor smaker det mindre godt. Ihvertfall ikke korni flattbrød som jeg liker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stihl Crazy Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Enig med ein oppforbi her, mors hjemmebakte er bra korni er ikkje er etande. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
900SS Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Kvikne og Røros hjemmebakerier lager bra flatbrød. Kvikne sitt for de som liker tynt og Røros for tykt. Begge er veldig gode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oleelo Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Helt enig, Røros flatbrød er litt dyrere, men herregud så digg. Korni er rart, en hybrid mellom flattbrød og knekkebrød. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffery Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Korni er vel først og fremst ment å være en støvgenerator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vingemutteren Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Spørsmålet er ikke hva korni er eller var, men hvorfor de ønsket å endre på ett meget godt innarbeidet produkt? Spesielt når det bringer produktet nærmere konkurrenter med egne innarbeide produkter og kundemasse. Og bort fra sin egen innarbeidede kundemasse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tretvoll Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Spørsmålet er ikke hva korni er eller var, men hvorfor de ønsket å endre på ett meget godt innarbeidet produkt? Siden jeg er syk hjemme og kjeder meg, gjør jeg researchen for deg I 2014 har vi for første gang på mange år oppdatert oppskriften på Korni Flatbrød. Dette kommer som et resultat av en nødvendig modernisering av vårt produksjonsutstyr. Lite trolig at de kommer til å sette inn de gamle maskinene fra 1940 i produksjon igjenn.. De er nok allerede resirkulert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.