Jump to content

900SS

Members
 • Content Count

  785
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About 900SS

 • Birthday 05/01/1973

Recent Profile Visitors

492 profile views
 1. Service hos Vaabenhuset Nygård (Margit) fortjener å nevnes. Jeg har hatt behov for hjelp derfra to ganger og begge gangene var problemet oppfattet og løst det første minuttet av telefonsamtalen.
 2. På grillen er vel eneste bruksområdet som ikke er nevnt for Ballistol. Jeg går ut fra at det er en forglemmelse og at det også trygt kan brukes der.
 3. Jeg har kjøpt en der. De fikk kjøpetillatelsen og la den med rifla i eska. Etter noen uker kom den i posten. Fantastisk børse.
 4. Jeg holder fortsatt på å bestille direkte fra CSharps. De sender i posten og kvaliteten står ikke tilbake for noe. Og så får du den akkurat slik du vil ha den.
 5. Den stjeler jeg. Jeg har alltid ment det er vrøvl at noen skyter bedre i skogen enn på banen, men du har kanskje rett i at det er mulig. Jeg skyter i alle fall helst med anlegg i skogen, og ofte kortere hold.
 6. Jeg synes det ser ut som rust. Forrige uke trodde jeg jeg hadde fått rust i et løp men det lot seg rengjøre med KG12. Så jeg er ikke så mye å høre på. Rustfjerner fjerner (rust)blånering.
 7. Hoppes Tornado tar bedre enn kobberbørste når det er mye grums i løpet. Hvis det er så ille at riflingen nesten er borte frykter jeg at det er rust i tillegg til mantel. Bilder?
 8. Jeg regner med at det ordner seg. Jeg søkte om salongrifle i samme omgang og da sa damen i skranken at det var nærmest uinteressant hva slags salongrifle det var så lenge det var 22lr. Sprikende erfaringer.
 9. Jeg søkte nylig på DFS rifle og var dum nok til å skrive 308w el. 6,5x55. Når jeg fikk den tilbake var 6,5x55 strøket ut. Det blir tyngre i bruktmarkedet da.
 10. H&N 158 SWC og 5,3 grain N340 er det beste jeg har prøvd hittil i min revolver.
 11. 900SS

  Weihrauch hw35

  Jeg har en HW35 og i fjor sommer sprayet vi litt Ballistol i den for smøring. De første skuddene etterpå smalt som salong. Kanskje ikke helt bra det.
 12. http://csharpsarms.com/catalog-category/11/1885-Highwall-Rifles.html?page=0 Siden de har patentdato før et eller annet er det ingen problemer med eksport. Det var i alle fall ikke det for noen få år siden.
 13. Hvorfor gikk de ikke heller bort til åtet for å se om det var en gris?
 14. Hva var problemet med at noen har reservevåpen igjen?
×
×
 • Create New...