Jump to content

ruger22/10 el rem 597 hb yellow jakcet


benelli300wmag

Recommended Posts

Hei, hadde samme spørsmål selv, så jeg snakket med noen våpensmeder og steder som selger slike, ble anbefalt ruger 10/22 overalt. Hadde egentlig tenkt meg remington 597 men ombestemte meg raskt, den er visst langt på nær så driftssikker som 10/22. Dette er ikke selvopplevd, så jeg kan ikke garantere for dette. Men det finnes utrolig mye utstyr til 10/22, Midway har haugevis. Bestilte en fra jaktdepotet, men de klarte ikke å levere denne på over en måned, men XXL har kjempetilbud på dem nå, så søknaden blir sendt på mandag :)

Link to comment
Share on other sites

Her hadde jeg ikke vært det minste i tvil. Jeg har selv 10/22 så jeg er jo litt inhabil, men jeg har skutt med rem 597 som en kompis hadde tidligere. Den hang seg opp hele tiden. Han solgte den og kjøpte 10/22. Utrolig artig med alt av deler man kan få til den også. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har også hørt en del negativt om 597`n.

Ville helt klart gått for 10/22.

 

Har selv 10/22, skutt mye med den og er er kjempe fornøyd.. Av og til små problemer med å lade subsonic skudd. Men da er det bare å smøre den ekstra godt så går den problemfritt.

 

God presisjon også. Treffer greit trost på 100meter med bare vegg som støtte..

 

Pluss at man kan kjøpe så mye ekstra utstyr. Morro, Morro.. :D

Link to comment
Share on other sites

Du skal ha en 10/22. Får du tak i en uten Slangeklemma; et genialt reimfeste som kliner løp og skjefte sammen i forkant for å sikre deg dårligst mulig presisjon på en enkel og billig måte, så kjøp den. Får du ikke tak i en uten, skru den av med det samme - og ihvertfall før du skal presisjonsteste børsa, og sørg for at løpet er frittliggende i stokken.

 

Men det er en 10/22 du skal ha - glem 597.

Link to comment
Share on other sites

Skal du ha superduperpresisjon med verdens kuleste stokk og pornoavtrekk er selvbygg noe å vurdere. Skal du "bare" ha en presis og pålitelig halvauto med tungt løp og fyldig laminatstokk kan du gå for en 10/22Target. Har en selv og er kjempefornøyd.

Link to comment
Share on other sites

Uansett hvilken 10/22 -- så må du kjøpe den , mens forhandlerne ennå har gammelt lager og ikke har fått inn de nye forbedrede versjonene fra Ruger. (Nåja, en rask sjekk av serienummeret på min viser at forhandleren hadde hatt den på lager nesten siden jeg var guttunge.)

 

De nye forbedrede versjonene har nemlig ennå dårligere kvalitetskontroll, hjemmegjort coating på låskasse, og ny høyteknologisk avtrekkerenhet i plastikk. Det er lynsjestemning i USA, siden de teite 'kanerne ikke gjenkjenner et fremskritt når det sparker dem i nesa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...