Jump to content

benelli300wmag

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

benelli300wmag's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Her er min mauser. Mauser mod 2000 kal 308w. Arvet den og brukte den i 10 år, da var løpet utslitt stokken stygg så da kom det store spørsmålet om restaurering eller selge Det blei nytt løp og ny stokk, leverte den til Vågsland våpen for noe tid til bake og fikk den igjenn nå, herlig sak på 1m med form og utsende slik jeg ønsket. Har bare hat noen test skudd ennå men det lover bra [imghttp://i42.tinypic.com/ncm0y.jpg][/img]
  2. Fin men kald dag, vi var 8 stk 2 hunder.Hadde 3 loser i dag å vi fikk en rådyr bokk
  3. Kann man kjøpe kkc stokk som ikke er frest for kasse??ser ikke noe info om det på siden deres.
  4. Har ein orginal stokk til t3varmint liggende har fantasert om å få den på quaden min. Noen som har noen gode tips på matrial valg /fremmgans måte jeg burde velge for å få dette til må jo fylle utsparingen for den gamle kassa å løpskanalen
  5. Har leita på her på kammeret om det er nokon som veit kor det er mogeleg å få tak i ei elektronisk skyteskive til ein ok pris. Meinar å ha sett noko om dette på "sluttstykket"... Det eg er på jakt etter er skive med trådlaus overføring til egen pc. Veit om Kongsberg sine skiver, men er usikker på kva eg treng. Nokon som veit meir om dette??!
  6. Hei har selv en benelli argo comforthech i cal 30-06 og 300wmag er super fornøyd men børsa.Lett å holde rein du bytter caliber på 2min du får denn i 5 caliber fra 308 til 9,3 62. Fornøyd med avtrekk og presisjon er en ting som er litt domt med den å det er at du ikke kan ha lyddemper på den.
  7. Er det noen som har noe noe lade data til 110grains vmax til 300wmag
  8. har du kappet løpet eller er de standar lengde?
  9. Lurer på om noen kann gi meg råd om lyddemper til denne.Skall ha lydemper menn lurer på hvilken type som kann passe best,tenker på vekt/balanse kappe løp eller ikke ev hvor mye jeg bør kappe. børsa er 6,5. Børsa er ganske tung i utgansløpet så hadde kansje vert greit med en lett demper har tekt på A tech .
  10. takk takk for mange svar. kann se ut som det må bli ruger ja har hatt lyst på en lenge.tror de blir targes ss hvemm er bilgst på ruger?
  11. Hei har solgt min gamle Marlin halv auto og vill kjøpe meg en ny å valget har stoppet på de to nevnte. Men vil gjerne høre fra folk som har erfaring med disse
  12. Hei Har en 700 xcr i 375H&H magnum med lyd demper har prøvd ca 50 skudd å synes det fungerer veldig bra. Måtte justere avtrekket litt synes det var litt hardt er nå justert til ca 1 kg. Fungerer bra i forhold til pris synes jeg.
×
×
  • Create New...