Jump to content

PangPang

Members
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PangPang

  1. Endelig så har jeg fått oppdatert litt
  2. Jeg har selv anskaffet meg ei tispe som nå er ca 5mnd gammel. Tror at du vil få stor nytte av hunden i hjortejakta. Selv så bor jeg "rett over fjorden". Vet at det er flere som har NEG både i nabolaget og generelt rundt i fylket. Trodde først at det ikke var så mange, da det har vært ekstremt få annonser på f.eks finn.no omhandlende NEG, men der tok jeg skammelig feil. vet nå i senere tid at det er flere som har, bare rundt Eid, så vet jeg om 4stk. Jeg er kjempefornøyd med hunden, den er veldig interessert i både blodspor og ferskspor. I skogen så har instinktene tydelig kommet frem, går som regel tur i skogen, uten bånd. Hunden har løst hjort flere ganger, men uten å halse. Utrolig kjekt å se når, hun begynner å "være", stikker nese opp i lufta, da er det som regel dyr i umiddelbar nærhet. Hvis du vil seinere, så kan jeg være behjelpelig med å legge opp f.eks blodspor. Skanker har jeg dessverre lite av, men regner det blir "påfyll" til høsten. Lykke til med det nye familiemedlemmet =)
  3. Du kunne jo eventuelt kombinert det med en tur til frankrike Vinsmaking og gastronomiske opplevelser i en uke, burde jo være kurrant..
  4. Grattis Knut Erik! Kikkertsikte virket ganske så snasent! En sånn "Riflecase/shooting mat" kjøpte jeg her: http://www.sportsmansguide.com/net/cb/ncstar-rifle-case-shooting-mat.aspx?a=618116 Jeg har brukt min flittig i 4år
  5. Fantastisk prosjekt du har! Fikk plutselig en ny dose med pågangsmot, ser at vi burde ta en prat om ny kule på sluttstykket mitt =)
  6. Var du som hadde tilgang til maskinering?
  7. Har sparkelt deler av stokken, så blir nok litt pussing til uka. Ser ut til at jeg trenger ny pussemaskin, da min forrige tok kvelden Med familie, jobb og nær 2 timer til nærmeste biltema, så må der planlegges/forhandles :-/
  8. Jeg er dessverre ingen verdensmester Oppdatert tråden med litt bilder.. Ble litt testskyting idag
  9. PangPang

    biting

    Hos meg så fungerte det med NEI! Hvis ho beit hardt, tok jeg å la henne forsiktig på ryggen og sa nei bestemt. (Ørene hennes la seg bak, og halen mellom beina) Slapp så umiddelbart opp igjen. Gikk 4-5 dager, så var det løst. Hunden min ble født i des 11 (Norsk grå elghund). Annet tips som fungerte for meg: Når det gjelder hopping, jeg pleier som regel å ta kneet ut , rett før hunden hopper opp, samtidig som jeg sier NEI. Fungerte fint her..
  10. Er lakk til våpen, beskytter mot rust.. fungerer helt utmerket!.. sjekk leverandøren i norge: http://www.durano.no .. Sjekk også f.eks denne tråden : http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=38&t=30407&hilit=duracoat
  11. Hørte jeg duracoat??? Hiv deg rundt å kjøp deg litt av dette vidundermiddelet. kontakt Vet|us , han har gode råd!
  12. har dessverre bare skutt gjennom kronograf, men etter å plukket litt på den, samt prøvd en annen på bane, så er det etter min mening grei skuring, dvs. OK til mitt bruk akkurat nå. Ser ingen grunn til å ikke kjøpe den, hvis budsjettet ikke er altfor stort (eller at budsjettet er stort , men handlelista er like langt som et vondt år.. ).
  13. Etter diverse modifiseringer, så kan jeg endelig si at den er skyteklar. Så her kommer mitt bidrag til tråden. Tikka T3 supervarmint, 300 winmag, walter lothar pipe, diverse vidunderstoff fra durano.no , Millett LRS, lyddemper (til banebruk når pyser er tilstede) ellers så er rekylbremsen påmontert.
  14. Hehe.. Du sier noe der Knut Erik, heldigvis så har jeg litt å gå på Duracoattåka har lagt seg, kjelleren er lufta ut og kjerringa er fornøyd Begynner å ta form nå, blir forhåpentligvis litt skyting på mandag, da skal det bli test Må prøve å ta meg en tur oppom ila måneden, bare så synd at timeplanen er relativt kaotisk frem til juni. Etter Juni så ser jeg frem til masse skyting :D :D
  15. God morgen kjære kammerfolk =) Prosjektet har dessverre blitt litt nedprioritert de siste dagene, har vært på kurs den siste tiden. Lover at det kommer en oppdatering snart. Neste steg er duracoat med digitalcamo, det skal bli kjekt.
  16. God kvedl! Mitt prosjekt T3 supervarmint (Nesten samme som T3 Tac.) fikk seg en Walther Lothar pipe på 60cm (300 winmag). Håper du finner løpet ditt, tenker at du kanskje skulle hatt en tykk løpsprofil slik som meg, regner med at det er repeterbar presisjon du er på jakt etter og den ikke skal være med på de høyeste fjelltoppene. Arbeidet mitt ble utført av jakt og friluft, kan anbefale de hvis du ikke skal gjøre jobben selv. Skriv gjerne dine erfaringer etterhvert som det skjer noe, sånne ting er kjekt å lese og samtidig så er det sikkert noen andre som "sitter på gjerdet" og kanskje lurer litt på det samme Gleder meg til å følge denne tråden, stå på!
  17. God kveld. Da har jeg blitt stolt eier og "kompis" med ei flott tispe. Hun skal være med på trening og seinere i år på hjortejakt. Flott stamtavle, så forventer at det ligger latent jaktinstinker. Blir kjekt å vanke litt her inne på hundekammeret i tiden fremover, kammeret er en flott plass! Det vil garantert komme spørsmål fra denne kanten i tiden som går fremover. For min del, så er idag en merkedag nå gleder meg til å lære hunden å kjenne, samt å trene hund. Jaktturen alene tror jeg straks skal bli mer innholdrik med hund som selskap. Første planlagte opplegger å bli bedre kjent med hunden og bygge tillit sammen med dotrening og enkel innkalling. Navnet ble valgt raskt og litt på sparket (papirene skulle sendes inn til NKK. Kan røpe at det er store likeheter mellom hund og langholdsprosjektet mitt
  18. nå er vel egentlig ikke selve lange hold i seg selv veldig spennende, det som er kjekt er opplevelsen og mestringsfølelse...tross alt min første lengere enn 200meter.,iallefall organisert.jeg startet på 650 meter og tro meg når jeg sier at mestring av1000meter er målet. Vel og merke under forskjellige ytre påvirkninger slik som avdrift osv. Hjelper meg lite om du skyter perfekt pang.eks 1200meter, jeg må få gå stien selv og lære min nye frøken å kjenne. Takk til alle som leser og kommenterer..henter hund,så blir mange timer i bilen...
  19. Har ikke målt dessverre, fant heldigvis en skinne som lå og slang på laderommet Jeg har akkurat oppdatert med bilde og litt tekst =) Kan måle når jeg kommer hjem fra jobb.
  20. Den hevarms kula likte jeg, gjorde susen på AICS'n *montro om den finnes i tikka utgave også* Det her var rått KnuteriK, du har virkelig satt lista høyt nå. Kjekt å høre at det ble full klaff på treffet, prestasjonsmessig så bøyer jeg meg atter igjen i støvet.
  21. Helt riktig, de hadde dessverre ikke cm klikk inne.. Men har laget en konvertering, med oppmerking på tårn. Hvert 7.klikk tilsvarer 1/2 MIL.
  22. Den fungerer godt etter info fra folk som har testet, repeterbare klikk. Første jeg la merke til var vekta, den veier endel og har 35mm mellomrør.Leveres med ringer og linsebeskyttere +div. KnuteriK har iallfall gode erfaringer med siktet, bare å lese tråden hans, .."fra eska til hjortelia" Skal selv bruke en slik kikkert på mitt prosjekt.
  23. Stokken som jeg lager nå, skal være utgangspunktet til en plugg. Har endret litt på størrelse osv. Blir å støpe neste stokk med vakum og epoxy /Alternativt vinylester. Har alt av utstyr, eneste jeg manger er tid til overs Kjekt at du liker prosjektet, skal komme med mer info om prosessen rundt vakumstøping.
  24. Da har geværet kommet tilbake, og er behørig lakkert med duracoat.. Oppdatert med bilder =) Kommer oppdatering med mer lakkering iløpet av kvelden.
  25. TV-Boden på Svinesund får inn Normakrutt ila ca 2 uker. De har lite Rhinokrutt igjen, har forstått det slik at Norma har brukt sin markedskraft og fått "skviset" Rhino vekk fra Bofors, som er leverandør til Rhinokrutt og Norma. Synes det virket litt sært..Tror det har noe med at Rhino har solgt kruttet sitt relativt billig. Har ingen skriftlig dokumentasjon, så en får ta det med en klype salt. Slik jeg også forstår det så skal Rhino gå/har gått over til dansk kruttprodusent.
×
×
  • Create New...