Jump to content

Jøran>

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Jøran>

  • Birthday 06/23/1990

Jøran>'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da var det omsider treska her på Ulefoss også... Fikk 41 duer i helga.. Deilig å komme skikkelig igang.. Satse på flere neste helg..
  2. Det skulle vært filmet ja.. Hørte bare ved siden av meg " Aaah, Faen.. Helvete, Strøm..! "
  3. Treffprosenten varier fra dag til dag for meg. Noen dager kan jeg skyte 4-5 serier på bare 24 - 25 og og en annen dag kan jeg ligge på 20-21.. Det er frustrerende til tider.. Bare å trene, trene og atter trene..
  4. Ble ei due på meg i dag.. Hadde det morro selv om det ikke ble så mye, Jeg og John Henrik satt ved et strømgjerde. Og i det John Skulle kaste opp fikk han hagla i strømgjerdet, Han klappa like lett sammen som dua jeg skøyt
  5. Dette blir morro.. Jeg kommer... Får se om jeg finner veien.
  6. Da var reven fra i går skikkelig veid.. 8Kilo Blank...
  7. Første reven i år datt i kveld. Den kom i skumringa. Den datt på 70 meter av et skudd fra 30-06`en Veier ihvertfall over 7 kilo. Vekta gikk ikke lenger.
  8. Virker som et dårlig dueår i år.. Denne tråden er jo ikke den mest aktive.. Eller hva mener dere?
  9. Det ser ut som duejakta mi går dunken i år.. Jordene jeg jakter på er ikke tresket enda.. Når er det duene begynner å reise? Det har kun blitt 3 duer, da har jeg jaktet på gress jorder og i noen store legder..
  10. Jøran>

    Tvarabukken

    Grattis med kjempe bukk
  11. Var en tur på Haukeli i dag... Dårlig med fugl, Så to og fikk en. Vi var i terreng 4.
  12. Heisann.. Har tenkt på ei ny rifle nå. Jeg kommer til å jakte mest på rev og rådyr. Det jeg lurte på er om Tikka T3 Varmint eller Super Varmint er ei rifle som passer for meg? Og hva er forskjellen på de to riflene? Noen gode erfaringer?
  13. Jeg har også hørt en del negativt om 597`n. Ville helt klart gått for 10/22. Har selv 10/22, skutt mye med den og er er kjempe fornøyd.. Av og til små problemer med å lade subsonic skudd. Men da er det bare å smøre den ekstra godt så går den problemfritt. God presisjon også. Treffer greit trost på 100meter med bare vegg som støtte.. Pluss at man kan kjøpe så mye ekstra utstyr. Morro, Morro..
  14. Da var jeg klar for årets duejakt.. Duekarusell, Svooper, full camo og fler lokkeduer er kjøpt inn.. Klarer nesten ikke å vente..
×
×
  • Create New...