Jump to content

Barne bue?


Joggen

Recommended Posts

Finnes det barnebuer, som kan feks passe 5-6 åringer?. Har noen guttunger her, som har veldig konkurranse instinkt, å liker å skyte på blink. Tenkte at ei god barnebue hadde vært tingen her. Har spikket flere i skogen bak huset her da, men de er lissom litt forbi det stadiet nå. Trenger noe mer stabilt og for utsigbart, enn mine litt skeive rogn piler og ditto bue, med nylon hyssing. Klart en softgun hadde vært et alternativ også, med blikkbokser å skyte/treffe som mål.

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Midway Norge:

http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/324983" target="_blank

 

Komplett barnebue med piler og utstyr.

:P

Dette er en helt kjempegrei pakke for barn. Har selv brukt noe liknenede for mindreårige og det funka helt supert. Ungene føler at de blir tatt litt mer på alvor enn en hjemmespikka bue, pluss at et hårstrikk og en spiket lager et greit pinnesikte for å lære de små om hvordan et sikte funkerer i forhold til recurvebueskyting.

T :)

Link to comment
Share on other sites

Her er det mye fint.

http://search.3riversarchery.com/nav/cat1/youth/cat2/youth_youthbows/0

 

Begge de buene som det linkes til fins på mange sportsforretninger, og XXL (tror jeg).

 

Uff Bear Archery......men uansett kan barn i 3års alderen begynne med bue?

Begge mine unger begynte å skyte med bue lenge før de var 3, men ingen av dem takla det skikkelig før de var rundt 4. Det viktige synes jeg er å la dem skyte lystbetont, ikke presse dem - og være totalitær på det sikkerhetsmessige. Vi bruker samme regler om buer som om skytevåpen.

- ikke pek på noe du ikke skal skyte. ALDRI peke på folk (det er i klasse med å grisebanke lillesøster i straffeutmåling) , osv, ikke veive med pilene, forbudt å skyte dyr.

 

De har slike http://www.3riversarchery.com/product.asp?i=2470X, og de virker. Ungene er 5 og 8 nå og langt bedre til å skyte med bue enn enkelte andre som har skutt inn i garasjen min, uten at jeg skal nevne navn :wink:

De har også skutt med .22, og etterhvert 6.5 og 308 etter som de har hatt lyst fra sånn 3 1/2 år, jeg kan ikke se noe problem med det.

 

K

Link to comment
Share on other sites

Jeg har denne; http://buesport.com/products/compound-lillebjorn, til min 8åring. Vil tro at en 6åring også lett spenner denne men mulig selve buen er noe stor? Guttungen her var iallefall i ekstase, tok liksom bueskyting til ett nytt nivå. Forsåvidt grei bue, men pilhylla kunne de spart seg for...den knakk på andre pila pga vanes`en! Hadde heller betalt litt mer for noe med ei skikkelig pilhylle på. Blir nok noe annet enn Perfect Line-bue når han skal oppgradere ja, men så er nå faren bitt av basillen til de grader også nå å da ser man jo at markedet bugner over av varer bedre enn dette (men til en helt annen pris da...)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...