Jump to content

BenA

Members
 • Posts

  404
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BenA's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Bare å stikke innom Tønsberg pistolklubb ja. http://tonsbergpk.net/ Som nevnt over her er det flere trinn som må forseres, avhengig av hvor i løypen trådstarter er. Vi har ikke sett om han har våpen fra før, evt. om det er 6 mnd oppstart med vanlig baneskyting før DSSN er aktuelt. Kan forøvrig nevne at Tønsberg trolig er ett av de minst egnede områdene å starte med Dynamisk Rifle da det ikke er noe egnet baneanlegg for det her, Larvik er vel nærmeste sted det er mulig å trene aktivt med rifle.
 2. Til trådstarter, sjekk om de kan sende skruen til ett hotell i las Vegas så kan jeg ta den hjem , skal over 19-26 Jan.
 3. Som så mye annet i Norge vil det nok være avhengig av hvem du møter på.. Har tidligere kjøpt ammo hos XXL ved å vise bilde av våpenkortet, i dag var det ikke godt nok lengre.
 4. Mener dere at politikerene ikke skal agere, eller i det minste late som? Jeg vil heller ha politikere som mener at disse våpensamlerene, uansett motiv, blir irettesatt for å ikke ha fulgt gjeldende regelverk, enn politikere som ikke tør å ta ett standpunkt, så får det være opp til interesseorganisasjonene å sørge for at eventuelle endringer kun påvirker de som ikke klarer å følge reglene. Forstår det er mange der ute som går rundt med skyggelapper og håper at ingenting vil endre seg, men endringer vil komme, spørsmålet er bare om vi klarer å påvirke i riktig retning.
 5. Vestfold pd opplyser på nettsidene om hva som skal følge en søknad for raskest mulig behandling Vedlegg ved søknad om jaktvåpen: Kopi av legitimasjon Kopi av jegeravgiftskort Kopi av kvittering på våpenskap, evt. bilder av FG-godkjenningen i skapet Vedlegg ved søknad om våpen til øvelses- og konkurranseskyting: Kopi av legitimasjon Vedlegg til våpensøknad ? våpen til øvelses- og konkurranseskyting (Standard skjema) Kopi av kvittering på våpenskap, evt. bilder av FG-godkjenningen i skapet Kopi av medlemskort Kopi av startbok for 1.gangs søkere
 6. Jeg mener realiteten er at det vil komme strengere krav til dokumentasjon på aktivitet, og at på lik linje hvor DSSN kom myndighetene i forkjøpet på riflebiten bør nok andre skytterorganisasjoner gjøre en vurdering på hvordan man skal samarbeide med forvaltning og gjøre klar sine tanker rundt dette. Dette bør gjøres i samarbeide med de som kan sin jus, og de som er dyktige på PR/lobbyvirksomhet. Endringer kommer, spørsmålet er bare hvordan man velger å komme de i møte og få en plass ved bordet som blir tatt seriøst.
 7. Er det bare jeg som tenker at å stille seg helt på bakbena istedenfor å ha en dialog for å finne best mulig løs løsning i fellesskap med myndighet kun vil tvinge frem nye forskrifter / lover som gir rom for politiet å få bedre oversikt? Sier ikke at man ukritisk skal gi de det de ber om, men kanskje finne grunnlag for felles løsning?
 8. Vestfold = Betal i nettbank før søknaden sendes, forholdsvis greit synets jeg. Lever søknader på posten og betal samme dag, trenger ikke kjøre en halvtime til publikumssenter. https://www.politi.no/vestfold/tjeneste ... 1177.xhtml
 9. BenA

  1911-tråden

  Melde meg inn i tråden først som sist.. Har rota på meg en Coonan B modell (så det lå bilde av den tidlig i tråden her), og en Sig Sauer Target modell. Slå meg at avtrekk på Siggen er noe tungt, og selve avtrekkeren er minst 5mm for lang om jeg skal holde pistolen i rett akse med armen, kom bare til side 13/22 før jeg poster istedenfor å lete. Noen som har forslag til ny trigger (short reach) + evt. trigger kit for å lette avtrekket uten å måtte sende til børsemaker? Eller blir det nærmest lik pris å bare få modifisert avtrekke som står i våpen fremfor å bestille kit?
 10. http://www.homemodelenginemachinist.com ... php?t=8153
 11. Lagre frame, da kan du kjøpe tilleggstopp i .40 og .45 om du skulle føle for det. Samt 22lr topp
 12. Takk, det var helt korrekt, var på vei til å svare det samme, satt å fikla med den rodden og tenkte ikke over at den var løs, men jeg så at det var fremre lås på løpet som var problemet Skal sjekke ut Hamilton Bowen sikte.
 13. Som tittel sier gjelder dette første årgang av S&W 625, kort beskrevet; in 1988 as a limited edition model intended as an International Practical Shooting Confederation (IPSC) commemorative. It was equipped with a 5-inch (127 mm) barrel with a full-length underlug. Revolveren er knapt nok brukt, men første eier valgte å skamfere ramma der tommel krysser grep og over til ramma, så samleverdien på denne er borte. Skal følgelig bruke denne til DSSN Revolver. Avtrekket kjennes bra ut, men har ikke noen referansepunkter til perfekt avtrekk, så dette forblir uendret inntil videre. Først ut er bytte av forsikte, noen som vet om noe slikt selges i Norge; http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /864000009" target="_blank ? Neste ut er tønna, må bruke urimelig mye trykk for å få ut tønna, det er nesten bedre å vri revolveren og gi den ett skikkelig kakk for å løse den ut, hva er det som kan gjøre at det går så tregt på vei ut? På vei inn er det ingen problemer, raskt flikk så sklir den på plass. Noen som vet om ett litt mere moderne baksite til denne revolveren?
×
×
 • Create New...