Jump to content

Ny pang for Mr Ruger (Hassel)? Ruger 1911


Cardinal

Recommended Posts

Ja da, jeg har bestilt : :ugeek:

det morsomme er jo at vår alles Evert fortalte ruger at de nok ville få solgt minst et par.slike til norge om de bare laget en 1911... nå er det bare å vente på.ar.de.ser lyset og lager en 6" utgave i 10mm :mrgreen:

 

Jepp, fant svar fra customersupporten til ruger i innboksen min: 18/11-09 sendte jeg en forspørsel til ruger og fortalte dem at med deres evne til å lage gode våpen burde de kaste seg inn i markedet blandt andre støpte 1911'er :lol:

 

Nå er det ikke akkurat en overraskelse at de kaster seg på bølgen, og de hadde nok garanter gjort det uten min anbefaling, men de er vel kanskje en smule seint ute, smith svelget jo kamelen for mange år siden...

 

Blir uansett en fryd å plukke hr. Hassels støpegods i smådeler når den ankommer :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Sånn generellt; jeg er litt imponert over Ruger! Jeg synes alltid at når man blar i de glansete pornoblad-layout- katalogene deres så er det faktisk alltid en nyhet der. Enten en ny vri på riflefronten, eller så er det en ny pistol eller revolverutgave. De fremstår faktisk som en amerikansk produsent som er i utvikling, og ikke under avvikling.. Og det liker vi!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

På dagen et år siden forrige innlegg i tråden kan jeg meddele at jeg i dag fikk klå litt på en. Konklusjon: En velbygget 1911, hadde klart vært en kandidat hvis jeg var i markedet for noe slikt nå. Bra finish, lite slark, bra avtrekk, gode sikter og de basismodifikasjonene folk pleier å gjøre er på plass rett ut av esken, dvs. flatt fjærhus, lng avtrekker, commanderhane og beavertail. På alle måter et tiltalende våpen.

Jeg må riktignok innrømme at jeg kjenner en liten bismak når det str Ruger på en 1911. Ruger har slått seg opp på å gå sine egne veier og tenke nytt, her henger de seg på en motebølge. Men den virker særdeles velbygd. Eller jeg syntes det inntil det kom en Nighthawk på disken... Men dog til 3 ganger prisen.

Link to comment
Share on other sites

He he...

Men jeg må inrømme at friheten i at det ikke stå ruger på smelljerena lenger, gjør at jeg faktisk vurderer remington enhanced som et utgangspunkt til en 1911 wildbunch pistol... om jeg ikke kjøper en goldcup til da... 8)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...