Jump to content

JohnGalt

Members
 • Posts

  244
 • Joined

 • Last visited

JohnGalt's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Egentlig burde man aldri godta kompromisser heller. For kompromiss = er innstramning med smuler i bytte. Det er netto innstramning.
 2. Stem Liberalistene. Eneste muliget for reell protest.
 3. Da blir iallefall "skaden" begrenset til Nederland og ikke EU inkl Norge
 4. Problemet er at mange jegere gir F i sportsskytterne. Og dermed blir jegerne de neste. Bare vent. Det vil strammes inn hele tiden. Det gjelder for alle jegere å støtte sportsskytterne her. Ikke snu dem ryggen for "alt man trenger er en Sauer".
 5. Er det Metallsilhuettklubb aktivt på Sørlandet rundt / i Kristiansand?
 6. - Skal vi forby tapetkniver og trykkokere også? http://www.nettavisen.no/nyheter/utenri ... 35106.html
 7. Håper også at butikken ikke er den primære synderen her, slik at de kan leve videre. Butikken ble etablert i 1895 ... Det er LENGE.
 8. I vanlig stil regner jeg med "plukk og mix" fra de verste bitene. Det har vi sett på andre EU-direktiv. EUs krav om veistandard blåser Norge i, mens de gladelig implementerer andre begrensende direktiver.
 9. En autorespons hadde vært som krystall framfor den tåka de presenterte der
 10. LIBE i EU har nytt møte i morgen om dette. Jeg tror det er nå de skal begynne med å forme der endelige forslaget. Hvis høyre lener seg på EU så kan det godt hende EU fjerner totalforbud. Og hva vil Høyre gjøre da? Jeg mistenker at de er tåkete om dette fordi de kan fritt plukke hva som er strengest av Gjørv og EU.
 11. Vel vel, det er "good deals", og det er "bad deals".
 12. Flott for deg, men folk er i forskjellige livssituasjoner. Prøv å få nesa litt opp fra egen navle Gjort er gjort, men hva nå? Hva er det å "ta av"? øke til 48 mnd karantene?
 13. Synes det er kjempepoeng å være rundt på noen L1 og L2 i året jeg. Måtte det virkelig bli innført? Hva er det neste som ryker tror du nå? Gir man fanden lillefingeren tar den hele armen!
 14. Det har ikke du noe med, og det er ikke bosted som er grunnen. Og kravene er mer en bare et enkelt L3 stevne.
×
×
 • Create New...