BadaBing! Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Har knivar i massevis, men sliter med å finna den beste te fenalåret.. nokon forslag på gode knivar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 He, he, he, unnskyld at eg ler litt her, men eg ville ha valg ein god liten og skarp kniv til det bruket der. Har du knivar i massevis, så iallefall sørg for å få ein skarp ein til det bruket der. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fat_dog86 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Noe tynt og fleksibelt, med stålkvalitet til å tåle noen runder i beinet uten at du må banne løs de neste skivene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Bruker en kniv som heter Sanell profesjonal fra Italia. Utrolig god kniv bla til fenalår. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D52 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 En liten filetkniv/utbeiningskniv er gode. Har funnet ut at kniver som ikke er så "høye" er fine. For da kan man lettere styre kuttet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddgeir Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Brukt en stiv kniv så får du jevnere og finere skiver:) Har du en god og kvass konditorkniv (Stiv, tynn brødkniv lignende sak) er denne ypperlig. Hvis ikke er det bare å hamre løs med en kvass kniv av eget ønske;) Sulte slipper du uansett kniv valg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjur Dale Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Send fenalåret til meg så skal eg finna det ut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadaBing! Posted December 20, 2009 Author Share Posted December 20, 2009 Send fenalåret til meg så skal eg finna det ut. hehehe nå er det nesten ikke mer igjen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Min erfaring er at en vanlig skinkekniv, ev. en laksekniv, fungerer utmerket, i hvert fall til alle typer skinke. (Fenalår og annet harskt kjøtt spiser jeg ikke, men det er en annen historie, hehe.) Min skinkekniv er en Victorinox, men jeg mener bestemt å huske at også produsenter som Giesser, Dick, og i hvert fall Sanelli og Global, lager tilsvarende kniver. (Av alle disse merkene er Giesser min favoritt.) Victorinox' skinkekniv. (Bildet er klikkbart.) TIPS 1: Bokken og Norrøna Storkjøkken er gode steder å kjøpe slike kniver. TIPS 2: eksempel på Amazon.com-butikk som har Victorinox' skinkekniv Lykke til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.