Jump to content

BadaBing!

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

BadaBing!'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. BadaBing!

    Star baikal

    Hei, Noen som kan skaffe en kolbe til en star baikal enkeltløpet hagle i kaliber 12? hvor får jeg tak i det??
  2. Hei, jeg kjøpte et AICS underbeslag til SSG69 i 2016. Produsenten sa at Norge var nå "godkjent" for å eksportere til. Når det er sagt så måtte jeg vente 3-4 måneder på beslaget, og det hadde blitt noe tull med papirarbeidet..
  3. Sjølv om eg er ein lykkelig eigar av den største Tormeken, klarte eg å bestilla ein sånn seint i går, og langt ned i vinen...
  4. Henter opp denne gamle tråden. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en slire til en sånn kniv? har hatt en Hary Carry LE 3,5 liggende i mange år uten slire, og derfor er den aldri blitt brukt . Kunne godt tenkt meg en kydex slire, så dersom noen vil bli kvitt en, eller har tips om hvor jeg får tak i, så er det bare å ta kontakt
  5. Eg betalte $189.90 på ebay. Kjøpte to, og frakta kom på $40. Med moms blir prisen sånn ca NOK1470,- pr stk. Firmaet held til i Australia, men kvar den er laga, veit eg ikkje. Er ein artikkel i "Blade" frå 2010: http://www.downunderknives.com/files/fi ... _Bowie.pdf" target="_blank
  6. Eg klarte ikkje å la vera, så eg bestilte meg ein sånn: Video: " target="_blank" target="_blank" target="_blank Er da nokon som har erfaring med desse knivane fra Down Under Knives? BadaBing!
  7. Fantastisk! Har du for salg?
  8. hehehe nå er det nesten ikke mer igjen..
  9. Har knivar i massevis, men sliter med å finna den beste te fenalåret.. nokon forslag på gode knivar?
  10. BadaBing!

    BLOG 110-113

    Jeg ønsker også en film! Kjempeflott prosjekt!!
  11. Jeg må ha: Ansjos! Hel type som må renskes selv... gjerne av typen som ligger i en boks med nisser på Uten denne kan det være det samme med hele jula... (som i fjor )
  12. Hei Personlig synes jeg at kun pinnekjøttkraften/fettet blir litt for voldsomt, så her er en litt lettere variant: Del en stor løk i to og kok i vann (0,5 - 1,0l) i ca 10 min Rist/rør ut noen spiseskjeer mel i kaldt vann og spe ut med melblanding til passe tykk konsistens Hell oppi en kopp eller to med pinnekjøttkraften Kok videre i ca 10 min Ha i en skvett fløte Salt og pepper Klar til å nytes.... Jeg liker å bade poteter, kolrabistappe og kjøtt med denne deilige lyse sausen mhhhh pinnekjøtt blir aldri det samme igjen etter dette. Lykke til for den som våger God jul!
  13. Jeg kjøper gjerne den ene sliren, dersom du er interessert i å selge? Har ikke fått tid til å lagen en selv
×
×
  • Create New...