Jump to content

Er orreleiken over


358 Win

Recommended Posts

Var bare 2 haner på myra i dag tidlig + 4 til som satt i trærne rundt inkludert en som satt i nabotreet til det vi lå under. Guttungen på 10 var helt i ekstase mens jentungen på 6 var umulig å våkne så hun snorket hele tiden :lol:

I tillegg gikk det en hjort 100 meter fra skjulet og lagde noen lyder jeg trodde bare satan kunne komme opp med. Heldigvis sov ungene da. Ellers så vi rådyr og stokkender på vei hjem.

Men jeg trenger noen tips over hva som er bra å ligge på og som er lett å få med. Sov ikke mere enn et par timer i natt .

Link to comment
Share on other sites

Har vært ute i natt med unger jeg også, og noen haner var det (ca. 10). Høner så vi ikke. Fuglen var svært forsiktig, og spilte på myra bare så lenge det var mørkt. Etter det satte de seg i topper rundt myra og tjoa. Trur noe av grunnen til fuglenes forsiktighet, er hønsehauken. Det er mye rovfugl her, og da vi kom opp lørdag formiddag lå det en delvis spist orrhane på myra.

Link to comment
Share on other sites

Var også ute inatt med min sønn(7 år). Var 4-5 orrhaner og en rakkelhane som spilte som bare det,så også noen orrhøner som overflygere.Sønnen min var umulig å vekke kl 03.55 imorges :wink: også.Koselig tur med bål og godt vær!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...