Jump to content

DocHolliday

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About DocHolliday

 • Birthday 10/27/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal ligge i mappe som heter gsm. Kan ta det helt med bilder og slikt om du ønsker senere når eg sitter foran pc-en.
 2. Hehe, eg gjør ikke. Har ikke lakket noe. Det er gjort av ei som driver med billakkerer til daglig. Eg he bare kjøpt inn ceracoat. Ser durano.no nå tar på seg å gjøre jobben der står også prisliste. Den tida eg brukte på å klargjøre rifla gjør at det er lite sansynlig at eg tar på meg slikt.
 3. Da er den satt sammen og kommer eit par bilder igjenn. Må justere øyeavstand til kikkert litt me det går nok bra. Får airbrushe litt kvitt rundt kikkertringene når alt er finjustere.
 4. Da er det tørketid. Litt usikker på sluttstykke om det ble som ønske. Var fint blankt og flutet. Men får se når alt er satt sammen igjenn.
 5. har begynt på nett, så takk for linken. Men liker bedre å lese bok enn å bla i den nettboken. likte ikke den.
 6. Elgjakt med ledhund om noen har boka er eg intressert i å kjøpe den.
 7. Noen som vet om bok/bøker som omhandler bandhund, sort elghund? Trening, oppdragelse, og alt annet? Hørte på jegerpodden sin episode om bandhund og dette virket litt intressant. Har ikke hund fra før og ønsker å lese og vite mere om rasen, om trening av rasen og annet som kan vere nyttig.
 8. Noen som har prøvd Ceracoate microslick ? Vurdere det på sluttstykket. noen som har testet? OM eg ber ho som lakkere for meg om å legge tynt så er det kanskje plass? Har også en helt nye rifle som eg vurdere å legge microslick på hele løpet for å beskytte enda bedre for rust. (EG er ikke for god til å pusse våpen)
 9. Litt usikker på hvordan denne ender men får prøve å se. ( har en plan og eit håp om fin vinterbørse) Nå er ikke eg flink til å pusse børsa, og det er heller ikke noe ny børse så når eg skulle bygge meg ei lett børse så hadde denne fått noen rustflekker rundt om og ønske syken fant ei t3x superlite som eg heller brukte til det prosjektet. Så eg bestemte meg for å bruke denne gamle til noe annet og eit lite forsøk. Denne rifla har eg hatt i 10-15 år. Var brukt noen få år når eg kjøpte den men ikke mere enn 30 skudd på bane hvert år. (Tok prøva men ikke skutt dyr med
 10. Nå er eg usikker da eg ikke har testet men ettersom eg tolker alt her så ser det ut til at man ikke ser andre apha enheter, Man setter garmin Alpha til å opperere som en Garmin Astro og hele enheten jobber som en astro og man har mulighetene som ligger i en astro. Men usikker, her er hva magasinet.no skriver om oppdateringen. Hundelisten og kontaktlisten du har lagret i Alpha-modus, blir lagret og vil fungere etter at du deaktiverer Astro 320-modus. (MAN MÅ SKILLE MELLOM ALPHA OG ASTRO MODUS ) Hundelisten du har lagret i Astro 320-modus, blir lagret og vil funger
 11. https://www.magasinet.no/blogg/spor-dc50-og-t5-t5-mini-med-garmin-alpha/
 12. Nå ser det ut til at ved å oppdatere garmin alpha 100 så kan man sette de i astro modus og dermed gjøre det umulige. Følge samme halsbånd med astro 320 og alpha 100!!!! De er fortsatt ikke 100%kompatible så man må sette alpha i astro modus men dette er jo mye bedre enn det som har vert til nå. Godt jobbet garmin. (Selv om det skulle vert kompatibelt ved utgivelse og ikke trengt dette vaset siste årene) https://www.facebook.com/groups/249018351807808/permalink/2477551408954480/
 13. Om man tenker størrelse å vekt så er det også vansklig å ikke se på Te Titan demper. https://www.te-titan.no/product-page/te-titan-st-1f Min til 6.5x55 veier 180gram. Nå er Rifle nr2 i lakkboksen men om ca 14 dager når den er klar så kan eg legge begge børsene på siden av hverandre og teste opp mot hverandre med lydmåler og slikt om noen ønsker å se eit resultat. (2 tikka t3, en med A-Tec carbon02 og børse 2 med TE-Titan demper)
 14. https://www.bmwear.no/produkt/optikk/avstandsmaler/leica-geovid-8x42-hd-b-2200 Usikker på om det er supertilbud. Men var første av de 3 store (Leica, zeiss og swarovski) som eg har sett til under 20.000. (Ok første modell fra leica får man ofte ned mot 15k men ikke sett denne modellen før)
 15. Villmarksbutikken rett før nyttår. De opphørte vel rett etter nyttår. Er en fbt stokk.
×
×
 • Create New...