Jump to content

Toby

Members
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fin test og bilder. Har ladet noe 95BT til min 6BR for bukkejakt i år. Bra presisjon og grei restvekt etter bading i 3 vannfylte Aspen kanner på 100m.
 2. Rough shooting er tilnærmet likt småviltjakt. Fellesnevneren med shooting er at det (for det meste) foregår med hagle. Hjortevilt skytes som regel med kulevåpen i UK og heter stalking enten det er i skogen eller på skotsk høyland.
 3. Toby

  Rifle i .308

  Sauer 100 eller Mauser M18 evnt Bergara B14?
 4. Toby

  Optilock-ringer til Sako

  Jakt og friluft kjøpte jeg mine fra.
 5. Eller Sauer 100/ Mauser M18 i kalibrere du har søkt.
 6. Bergara B14 er også bra våpen i omtrent riktig prisleie?
 7. Liker å ha åta på 70-75m selv. Greit å være sikkert at det er faktisk rev på åta da jeg jakter i urbane strøk. Har brukt Brunst grønn led lampen kombinert med S&B fast 8x56 i år. Ble ikke helt fortrolig med ubelyst retikkel (etter 12 år med). Drivjaktsikte ble ofret og en S&B Zenith 2.5-10x56 FD7 ble montert på 17 Rem'en. Jeg hadde først prøvd neste sesong å korte ned avstand til åte siden du har bra med lys. Er ikke sikkert at det er mer som trengs. Har du råd så er det lite som slår Zeiss HT 3-12x56.
 8. K kort M medium L lang M+ magnum
 9. Grattis med flott rev. Tung var den og.
 10. Toby

  17 Remington

  17 Rem er gull. Hatt min i 7år nå. Er kun revebørsa for min del. Har LW stainless pipe, var 60cm, nå 51. Bruker Berger varmint HP 25 grs i min og presisjonen er upåklagelig. Morsom patron. Her samme med 6BR.
 11. Tror at løpet varer nok jaktlivet ditt ut hvis det kun brukes på revejakt og noe trening. Er ikke store mengder krutt selv om kule hastigheten er høy.
 12. Ser ut til at reise med demperen kanskje går i dass. Politiet som behandler "temporary visitors firearms permit" har allerede etterspurt hvorfor demper kal 6,5 ikke er oppført i Europeisk Våpenpasset. Har sendt svar tilbake at det ikke kreves noe særskilt tillatelse for erverv i norge, derav ingen dokumentasjon i EVP eller våpenkort. Vi får se.......
 13. Sussex. Dåhjort og muntjac . Låsbart pelicase to ammo har jeg. Takk for svar.
 14. Nope. Har alltid vært søknadspliktig i kombinasjon kruttvåpen. De anser det som et våpendel og er egentlig ganske hysterisk over et rør med baffler........
 15. Trenger ikke evnt serienr. av demperen på permiten?
×
×
 • Create New...