Jump to content

Toby

Members
  • Posts

    440
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Toby's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

18

Reputation

  1. 3-4000? Solgte en 222 Rem originalt løp, gjenget, med lavt skuddtall for en del år siden. Fikk bare 1500 for den. Problemet er, ingen kan verifisere skudd antall. Det kan derimot inspiseres med borescope for å danne en idé om tilstand. Lykke til med salget.
  2. Takk for alle svar. Tar ikke sjansen selv om noen mener at det skal gå bra. Blir vanlig håndkikkert istedenfor.
  3. Skal en tur til Storbritannia for å jakte. Har prøvd å finne ut men klarer ikke å se noe sted at dette er forbudt gjenstand. Andre som har tatt med eller har erfaring med dette? Har ikke så veldig lyst å få Leicaen konfiskert på Gardemoen……
  4. Hei. Trenger man fortsatt å søke innførselstilstånd hos polisen i Sverige eller er det nok å notere lyddemper og kaliber sammen med ammunisjonen i skjutvapendeklarasjonen? Prøvde å finne ut av det på svenske tull/politi sidene uten at jeg ble noe lurere……
  5. Har 3 LW løp. 2 stainless og en blånert. Alle samler bedre enn jeg er i stand til å skyte og minst like bra som SAKO / Remington original løp.
  6. Toby

    Sako 90

    75'en hadde vel låskasse betegnelse I, III, IV, SM og V hvis jeg husker rett???? XS'en kom med modell 85.
  7. Våpenkortet med riktig kaliber burde vært vist før ammokjøp....... Edit kan selvfølgelig ha med feil kort til feil løp når det gjelder systemvåpen.
  8. Znopi. Supert at du har fått skutt noen bukker. Vet ikke hvor i landet du er, men ser ut som om det er mye aktivitet hos deg. Jeg var ute morgen og kveld tors, fre og lørdag, 4t + for hver økt. Nada. Ikke sett et rådyr engang. Har snakket med flere andre som mener at "Hans" er kanskje et medvirkende årsak til at brunsten har stoppet opp.
  9. Ikke 6XC men jeg laget en 6mmBR rev/rådyr rifle for noen år siden. Kjøpte en SAKO M591 Varmint i 22-250 Rem som donor. 60cm rustfri LW løp m Varmint profil, 1-8". McMillan Game Warden skjefte. A-Tec Hertz demper. Lang og tung men går godt. Ikke noe toppjakt børsa, selv uten demper. Brukte Hansen på Vestfossen.
  10. Blir nok revejakt på meg også iår, men ikke før til vinteren med mindre det blir bifangst under bukkejakta. Skitt jakt alle sammen.
  11. RL kruttdata er tilnærmet likt Norma sin krutt siden de begge er levert av bofors.
  12. Ble det nytt 243w løp på børsa? 1-10"?
  13. Må lade enkelskudd med lette patroner da for å holde vektgrensen.
  14. RCBS Rockchucker eller CO-AX er mye brukte presser. Har sistnevnte og er fornøyd med den.
  15. Toby

    Hornady .17 Mach 2

    Har en slektning som har en 17 Mach 2 pipe til Quaden sin.
×
×
  • Create New...