Jump to content

DocHolliday

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DocHolliday

 1. Skal ligge i mappe som heter gsm. Kan ta det helt med bilder og slikt om du ønsker senere når eg sitter foran pc-en.
 2. Hehe, eg gjør ikke. Har ikke lakket noe. Det er gjort av ei som driver med billakkerer til daglig. Eg he bare kjøpt inn ceracoat. Ser durano.no nå tar på seg å gjøre jobben der står også prisliste. Den tida eg brukte på å klargjøre rifla gjør at det er lite sansynlig at eg tar på meg slikt.
 3. Da er den satt sammen og kommer eit par bilder igjenn. Må justere øyeavstand til kikkert litt me det går nok bra. Får airbrushe litt kvitt rundt kikkertringene når alt er finjustere.
 4. Da er det tørketid. Litt usikker på sluttstykke om det ble som ønske. Var fint blankt og flutet. Men får se når alt er satt sammen igjenn.
 5. har begynt på nett, så takk for linken. Men liker bedre å lese bok enn å bla i den nettboken. likte ikke den.
 6. Elgjakt med ledhund om noen har boka er eg intressert i å kjøpe den.
 7. Noen som vet om bok/bøker som omhandler bandhund, sort elghund? Trening, oppdragelse, og alt annet? Hørte på jegerpodden sin episode om bandhund og dette virket litt intressant. Har ikke hund fra før og ønsker å lese og vite mere om rasen, om trening av rasen og annet som kan vere nyttig.
 8. Noen som har prøvd Ceracoate microslick ? Vurdere det på sluttstykket. noen som har testet? OM eg ber ho som lakkere for meg om å legge tynt så er det kanskje plass? Har også en helt nye rifle som eg vurdere å legge microslick på hele løpet for å beskytte enda bedre for rust. (EG er ikke for god til å pusse våpen)
 9. Litt usikker på hvordan denne ender men får prøve å se. ( har en plan og eit håp om fin vinterbørse) Nå er ikke eg flink til å pusse børsa, og det er heller ikke noe ny børse så når eg skulle bygge meg ei lett børse så hadde denne fått noen rustflekker rundt om og ønske syken fant ei t3x superlite som eg heller brukte til det prosjektet. Så eg bestemte meg for å bruke denne gamle til noe annet og eit lite forsøk. Denne rifla har eg hatt i 10-15 år. Var brukt noen få år når eg kjøpte den men ikke mere enn 30 skudd på bane hvert år. (Tok prøva men ikke skutt dyr med den) så arvet han en annen og eg kjøpte denne og den skulle gått 100-150 skudd. Tikka t3 hunter med S&B 3-12×42 veldig grei sak men tok ikke lang tid før eg fikk montert demper. I ettertid fikk eg tak i ein t3x syntetisk stokk som eg monterte kalix kolbeforhøyer på. Ble bedt med på hjortejakt, måneskinnsjakt. Så eg handlet zeiss v8 2.8-20×56. (Denne flytter eg over til superlite rifla når eg skal på natt jakt fremover) fikk tak i ein rimlig zeiss hd5 5-25×50 som blir til denne riflen. Så komponentene er: T3 med litt rustskader med pkaststokk og kinnstøtte Zeiss hd5 A-tec carbon 02 Pusset ned alt. Varmet komponentene under varmelampe i flere omganger. Av fettet mellom hver gang. Og tørket godt. Så ble eit lag og to lagt på med ceracoate. Ikke ferdig enda. Skal ha litt mere på men må vente med det til neste uke må avvente.
 10. Nå er eg usikker da eg ikke har testet men ettersom eg tolker alt her så ser det ut til at man ikke ser andre apha enheter, Man setter garmin Alpha til å opperere som en Garmin Astro og hele enheten jobber som en astro og man har mulighetene som ligger i en astro. Men usikker, her er hva magasinet.no skriver om oppdateringen. Hundelisten og kontaktlisten du har lagret i Alpha-modus, blir lagret og vil fungere etter at du deaktiverer Astro 320-modus. (MAN MÅ SKILLE MELLOM ALPHA OG ASTRO MODUS ) Hundelisten du har lagret i Astro 320-modus, blir lagret og vil fungere når du returnerer til Astro 320-modus senere. Hvis du f.eks har en fenix, tactix eller Instinct klokke koblet til en av modusene, må du deaktivere og parre klokken mellom de to modusene, for at det skal fungere. Etter å ha valgt Astro eller Alpha-modus, slettes hundespor, hundestatistikk, kontaktspor og enheten starter opp på nytt Skal virke på DC50 og T5 halsband. Skal virke på Astro 320 og Alpha 100 i hvertfall. Usikkerhet rundt alpha 50 og astro 320 enda, har lest om folk som ikke får det til med 50 men står på magasinet.no at alpha 50 også skal støtte så her må man prøve.
 11. https://www.magasinet.no/blogg/spor-dc50-og-t5-t5-mini-med-garmin-alpha/
 12. Nå ser det ut til at ved å oppdatere garmin alpha 100 så kan man sette de i astro modus og dermed gjøre det umulige. Følge samme halsbånd med astro 320 og alpha 100!!!! De er fortsatt ikke 100%kompatible så man må sette alpha i astro modus men dette er jo mye bedre enn det som har vert til nå. Godt jobbet garmin. (Selv om det skulle vert kompatibelt ved utgivelse og ikke trengt dette vaset siste årene) https://www.facebook.com/groups/249018351807808/permalink/2477551408954480/
 13. Om man tenker størrelse å vekt så er det også vansklig å ikke se på Te Titan demper. https://www.te-titan.no/product-page/te-titan-st-1f Min til 6.5x55 veier 180gram. Nå er Rifle nr2 i lakkboksen men om ca 14 dager når den er klar så kan eg legge begge børsene på siden av hverandre og teste opp mot hverandre med lydmåler og slikt om noen ønsker å se eit resultat. (2 tikka t3, en med A-Tec carbon02 og børse 2 med TE-Titan demper)
 14. https://www.bmwear.no/produkt/optikk/avstandsmaler/leica-geovid-8x42-hd-b-2200 Usikker på om det er supertilbud. Men var første av de 3 store (Leica, zeiss og swarovski) som eg har sett til under 20.000. (Ok første modell fra leica får man ofte ned mot 15k men ikke sett denne modellen før)
 15. DocHolliday

  Tikkaklubben

  Villmarksbutikken rett før nyttår. De opphørte vel rett etter nyttår. Er en fbt stokk.
 16. HEHE ganske riktig det er ikke pga vekt eg fikk disse frest. Men fordi eg synest det såg veldig bra ut. som sagt skal legge ut bilde. Så her er de.
 17. DocHolliday

  Tikkaklubben

  Stor takk til en forumbruker som Freste sluttstykket for meg. Meget fornøyd med jobben!!
 18. DocHolliday

  Tikkaklubben

  Da er riflen "ferdig" og innskutt. Ingenting å si på presisjon, kun skytter som kan få skylden for dårlige treff. Hadde en del skudd i benk, og sittende. Liker Light Tikkaen. Må bare få øvd mere stående
 19. Prøver å svare på pm her, på finn. Ja nesten alltid. Det spørs. De som sender spørsmål får svar, de som skambyr, ikke alltid eg gidder å svare på skammbud eller om noen prøver å forklare meg hvorfor de bør få den billigre. Når eg har satt ein minstpris så er den fast, da er det bare å velge å ikke kjøpe den av meg om man mener den er for dyr. Det har hendt at meldigen fra kammeret om ny PM har havnet i min søppelpost å da kan det hende det har tatt lengre tid enn nødvendig å svare på PM.
 20. Skal legge ut bilder når de er ferig montert igjenn.
 21. Ser råbra ut. Gleder meg til ¨å se de live.
 22. planen var egentlig å bruke min gamle t3, kappe den enda kortere. for så å flute den etterpå. Samt flute sluttstykke. Kan også spare ein del vekt med å montere tilbake plast beslaget under rifla i stedet for mitt i alluminium. men liker best aluen Så ja dette er ikke noe ekstrembygg dette er ut av pakken bygg egentlig.
 23. Kjøpte den fra norge så vurderte ikke andre da Hadde eg skulle importert selv så hadde eg kanskje endt på noe annet. Eg var inne på FBT sine sider og tittet på det meste de har. MEGET pent mye av det.
 24. 539 gram på kjøkkenvekta på det skjeftet. Kosta meg 12990,- Fra villmarksbutikken.no Spurte forresten FBT også. de skulle ha 1450,- Euro. Så hadde nok blitt dyrere å importere selv. Fikk kjøpt demostokken fra villmarksbutikken den skulle stige til 15.500 etter nyttår sa de. Nå er de dessverre konkurs så usikker på hvem som blir importør fremover.
 25. Trist sak, kjøpte ein riflestokk av de til nyttår. Veldig hyggelige på både telefon og epost.
×
×
 • Create New...