Jump to content

SAIGA 520


army44

Recommended Posts

du kan finne de ut selv enkelt du bruker pussestoken me kober bursten eller ei fille men de må ver trankt kjør stoken helt til buns set et merke oppå sokken dra nå forsktig opp til merke på sokken har gått enn runde set et merke der mål mellom merkene på stoken rifle stignig er oppgit i tomer så vist du ha 1-10 så skal der ver 25cm mellom merkene på stoken

Link to comment
Share on other sites

Litt OT:

 

betegnelsen 520 henspiller på løpslengden. Det er ingenting som heter Saiga 520 eller 555 - det er rett og slett lengden på løpet. Og POD har ikke fått det med seg.......

 

Det var OT også da :D Jo POD har fått med seg dette, betelgnelsene ble utarbeidet i samråd med POD da børsene ble godkjent. Dette da modellen som var til godkjenning ikke hadde noen modellbetegnelse.

Link to comment
Share on other sites

........POD har fått med seg dette, betelgnelsene ble utarbeidet i samråd med POD da børsene ble godkjent. Dette da modellen som var til godkjenning ikke hadde noen modellbetegnelse.

 

Litt mer OT: Gjelder dette Tigr også? Det står Tigr 03 i listen, men noen modellbetegnelse 03 er ihvertfall ikke jeg kar om å finne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...