Jump to content

BigT

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BigT

 1. Får det dessverre ikke til :( Håper på fyldig rapport med mengder av bilder og kanskje video!
 2. Få henne til å melde seg inn i NAF. Der kan hun bl.a. få rådgivning av advokat. Ellers er det vel en sak for Forbrukerombudet. Når det gjelder dine ulemper, som følge av ditt eget valg om å låne bort bil, så er ikke dette forhandlers problem. Dette er noe du selv velger, og ikke noe de to involverte partene har noe ansvar for.
 3. Skal prøve å få det til. Her må det da blir en del artige børser å se?
 4. Jeg hadde kun erfaring med 6.5, da jeg debuterte med .375 i fjor. Storkoste meg da, og storkoser meg nå. Et strålende kaliber med nok punch, samtidig som det er tålbart for flere skudd. Jeg angrer ikke ett sekund. Nå står .470NE for tur. Skrekkblandet fryd...
 5. Takk for tips! Så vidt jeg vet, er det Barnes Vor-Tx det har gått i.
 6. Nå begynner moroa/sirkuset/helvetet/kaoset. Det skal lades... Noen tips?
 7. Fikk en Merkel i .470NE her forleden. Stor glede!
 8. Hva om jeg liker striper og prikker? 😎
 9. Har Classic DL i 6.5x55. Silkemyk bolt, godt avtrekk og gode samlinger. God rifle!
 10. Har en innkommende .470NE. GLEDER MEG!
 11. Pusseutstyr til .470NE er jo ikke akkurat hyllevare her i landet... Hva bruker folk til puss?
 12. Har forstått det slik at hjemmelading er tingen for dobbeltrifler, særlig av det grovere kaliberet. Det er vel ikke alle presser som er lange/høye nok? Hva anbefales?
 13. Søknad levert... Så får vi se.
 14. Beretta 486 paralello. Håndterte den i 20 kaliber i London. Svært lekker. Har samme selv, men i 12 kaliber. Orker ikke skrive mer nå dessverre, da jeg ødela hånda mi her forleden. Lykke til i jakten! 😊
 15. Må understreke at jeg i likhet med deg også lar pris være en avgjørende faktor, i tillegg til kaliber. 😉
 16. Veldig godt kjøp. Hadde tatt denne selv, dersom det var kaliberet jeg var ute etter.
 17. Nydelig børse! Synes det var stilig med den sorte kassa.
 18. Jeg er veldig glad i knivene til De Buyer. Fikk disse i gave da Hellstrøm hadde sin signatur på disse. Veldig god balanse, størrelse og skarphet. Stålet er enkelt å skjerpe opp, samtidig som det er hardt nok til at kniven ikke flekser. Ønsker du noe japansk, så anbefaler jeg skarpekniver.com. Der finner du noe i alle prisklasser. Obs! Fort gjort å ryke på en smell.
 19. Jeg har vel i grunn landet på .470NE som foretrukket kaliber for dobbeltrifle. Om ikke annet, fordi jeg har boltrifle i .375H&H. Hva vil dere si er hovedforskjellen mellom Krieghoff, Merkel, Chapuis osv.?
 20. Mulig jeg er treig, men har hørt mange ulike versjoner og ikke sett fasiten. Skal det skytes 30 treningsskudd med ALLE rifler man ønsker å skyte opp til prøven med? Eller, kan man skyte 30 skudd 6,5 og skyte opp på både 6,5 og f.eks. 9,3 og .375?
 21. Jeg tar gjerne imot langt rimeligere forslag også.
 22. Rifla skal på sikt brukes til storviltjakt, forhåpentligvis i Afrika til slutt. Ellers til hygge og glede på skytebanen. Jeg er forberedt på å lade selv, da ferdigammo er kostbart.
×
×
 • Create New...