Jump to content

Graakall

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Graakall

 • Birthday 11/09/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vedlikehold avtrekk SS 200 STR. Lykke til.
 2. Du har for billig kule til å kunne lade med 310😉
 3. Har skutt en del av de i en STI. Husker ikke lengde på patron. Satt kula slik at bare tuppen stakk utenfor hylsa. Alt av kula med full diameter bak hylsekant.
 4. Utrolig elegant løsning. Vakkert og uoppnåelig.
 5. Jeg har drevet pinner på plass med maskindor. Blokka på trebenk.
 6. Ja gjør det. Funker men det går mer tid pr. patron. Du trenger samme verktøyet som, 40 S&W. Er selv småfysen på en glock 29 med hylser og utstyr som er til salgs i klubben. Dekker 2 bruksområder med den. Lykke til.
 7. Graakall

  S&W 929

  Selv om en revolver er tunet av de beste med de dyreste bitene må det følges opp. Møkk og mangel på smøring kan bremse anslaget, fjærer blir slappere. Den lille skruen som strammer hovedfjæren slites merkelig nok kortere etterhvert. Innmaten må passes på.
 8. Takk. Har brukt minirifleskiver.
 9. Softgun og og denslags er vel greit.
 10. Jeg har en slik. Kjøpte mest fordi det er lett å bytte mellom LP/sp. Tennhette settingen er ca som på en 550. Indekserer veldig rolig/pent. Lader til DFS for unger og pistolammo til meg selv. 1 stopp etter noen 100 riflepatroner fordi operatøren glemte å tømme ut brukte hetter. Har vel ladet ca 500 rifle selv og andre i laget har ladet 700-1000. Ca 1000 45 acp og 500 9mm. Har gått greit. 550 blir liggende i kassa si til juniorskytteren flytter ut og skal ha eget laderom.
 11. Kjøpte og den funker glimrende til mitt bruk. Lader rifle dfs med Lee collet die til junior. Skifter fort og lett til små hetter for pistol dssn. Fin indeksering. Minimalt kruttsøl. Det går bra unna selv uten kulemater. 1 stopp. Glemte å tømme brukte hetter. Fylte seg opp og køddet til hylsemating og indeksering. Ellers bare glede og mer tid til andre gjøremål og skyting.
 12. S&W har i praksis for oss i Europa ikke garanti lenger. De avskaffet det meste av kvalitetskontroll og innførte livstids garanti på sine produkter.. Den kvalitets kontrollen som gjenstår er om pangen ser grei ut. Innmaten ser ikke ut til å sjekkes. Det kreves baller for å ta på seg et slikt agentur i Europa. Reklamerer du på pang kjøpt når du er 67 kan du håpe på at arvingene skyter salutten med den på gravbakken. Pga ITAr og byråkrati generelt. Liker du å skyte revolver er det bare å lære seg å mekke eller opprette kontakt med god smed. Jeg må tilstå. Det er litt gøy å få ting til å fungere. Det er derimot dyrisk irriterende å betale topp pris for middelmådig vare (med stort potensial) fra "performance center". Blårussen henter siste rest av gevinstpotensisal fra merkevaren S&W.
 13. Det har ikke noe med lydighet å gjøre. Makt er avgitt. Vi må lystre. Lysende politiske karrierer kan bli ødelagt ved å stille seg i opposisjon. (Trollmodus.)
 14. Se der ja. et finnes shimssett som sentrerer innmaten i ramma hvis det trengs siden du er godt gang som smed. mye nyttig her https://forums.brianenos.com/forum/43-revolver-forum/ God søkefunksjon for den som er innlogget. S&W, Biltema og Brownells hører liksom sammen
 15. Hmmmmm https://www.walmart.com/ip/30-06-Outdoors-Gun-Snot-Gun-Oil-Lubricants-2oz/356060260
×
×
 • Create New...