Jump to content

Graakall

Members
 • Content count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Graakall

 • Birthday 11/09/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Graakall

  460 Rowland - 45 acp på steroider

  https://clarkcustomguns.com/product/clark-custom-1911-auto-460-rowland-conversion-kit/ Uten comp varer ikke ramma. Lykke til.
 2. Graakall

  Youtube og amerikansk hysteri

  Søk litt etter våpen og magasiner på Google shopping.
 3. Graakall

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  2008: Slike skrivelser får meg til å føle meg som en undersått selv om jeg nitidig utfører mine borgerplikter og overholder nasjonens lover etter beste evne. Skulle privatperson vært endret til undersått?
 4. Graakall

  Trump prøver å få til noe riktig.

  Linken var postet i forventning om at skulle bli lettere å handle deler og komponenter. Mindre byråkrati ved eksport fra USA.
 5. Her er en annen måte å sammenstille fakta på. http://www.thedailybell.com/news-analysis/4-complaints-about-gun-owners-debunked/ Jeg mener ikke så mye om amerikanere. Synes synd på de. Har vel hatt sammenhengende krig og fallende realønn siden Jimmy Carter stod ved roret. Generalisering er dømming så derfor skriver jeg. Politikere leverer i altfor liten grad på partiprogram og løfter. Skaper ikke. Reguleringskåte dronninger mot befolkningen. Avgir mye makt til ikkevalgte. Hehe.
 6. Graakall

  oppbevaring av krutt utover 5KG.

  Spurte brannvernsjefen på jobb om dette. Fikk spørsmål tilbake. Inntil 5 kg er sikkert nok med foreskrevet oppbevaring. Kanskje du kan lagre 5 kg ett annet sted i huset også? Avstand mellom oppbevaringsstedene er av betydning for brannmenn. Er litt i klemma på denne selv. Har fått eldre rekrutter i skytterlaget og da blir det rifle i tillegg til pistollading. Lurer på å søke med dette forslaget.
 7. Graakall

  Dele opp blybarrer?

  Bajonettsag + smøremiddel du har tro på og som ikke stinker for ille når det kommer i gryta. Har også brukt vanlig snekkersag + rapsolje.
 8. Graakall

  Endoskopi til løp og ymse.

  Ser ebay selger endoskoper som kobles til telefon og brett. https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=endoscope+5+mm+hd+android Noen som har testet??
 9. Graakall

  Herding av High speed stål

  Lidenskapen vår gjør ofte det det. Men å tenke ut og lage sjøl gir stor glede og og en følelse av selvstendighet jeg selv setter stor pris på. Mine valg og løsninger. Ikke kjøpt. Vil gjerne se et bilde til slutt.
 10. Graakall

  Forbud mot softguns

  Hmm. En kommentar ble til en diger avsporing. Sorry.
 11. Graakall

  Forbud mot softguns

  Frykten er diger og kunnskapene er minimale. https://www.nrk.no/ostlandssendingen/stengte-t-banestasjon-etter-mistenkelig-funn-_-var-et-batteri-1.13865147
 12. Graakall

  Valg av S&W revolver for MAG1og revover felt

  Løpet klokket rett. Kornet peker til siden. Lettest å se forfra. Tønnegap. Føleblad. (( alle kammer om du får lov.) Toleransene til fabrikken er størrelsen de optimale) Stort gap er plagsomt og for lite kan gi låst tønne i verste fall. Endshake. Slark frem og tilbake på tønna når den er i ramma. Må ha litt for å snurre. For mye gir problemer. Grader. Godt lys og en titt. For meg er det veldig irriterende med løp klokket feil. Slurv. Leser du engelsk er det litt kunnskap å hente her. http://forums.brianenos.com/forum/43-revolver-forum/ Lykke til.
 13. Graakall

  Valg av S&W revolver for MAG1og revover felt

  Smith & Wesson kaster ikke bort tid på kvalitetskontroll. De henviser i stedet til livstidsgaranti. Den har ikke vært mye verdt i Norge. Kanskje annerledes nå med ny importør. Det er gull verd å kunne gå i butikken og velge et eksemplar som montert riktig. - Avstand tønne løp. - Løp som er klokket rett. - Hane som ikke subber i ramma. - kroning og overgangskonus uten grader eller andre feil. Har handlet noen 625 og en 14-7 og en 929. Tror man får bedre våpen til bedre pris enn PC-våpen når man bygger.
 14. Graakall

  Rettssikkerhet i våpensaker- erfaringer!

  Zamvirkelaget. Aluminiumsfolie funker ikke lenger.
 15. Graakall

  NSF - forslag om nye NM-øvelser og klasser

  Hvis man skal ha kjønnsdeling må man også ha med gruppa hen og hva de heter alle sammen. Kan fort bli en belastning om man ikke inkludere alle. Også de som har et egendefinert kjønn.
×