Jump to content

Graakall

Members
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Graakall

 • Birthday 11/09/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Softgun og og denslags er vel greit.
 2. Jeg har en slik. Kjøpte mest fordi det er lett å bytte mellom LP/sp. Tennhette settingen er ca som på en 550. Indekserer veldig rolig/pent. Lader til DFS for unger og pistolammo til meg selv. 1 stopp etter noen 100 riflepatroner fordi operatøren glemte å tømme ut brukte hetter. Har vel ladet ca 500 rifle selv og andre i laget har ladet 700-1000. Ca 1000 45 acp og 500 9mm. Har gått greit. 550 blir liggende i kassa si til juniorskytteren flytter ut og skal ha eget laderom.
 3. Kjøpte og den funker glimrende til mitt bruk. Lader rifle dfs med Lee collet die til junior. Skifter fort og lett til små hetter for pistol dssn. Fin indeksering. Minimalt kruttsøl. Det går bra unna selv uten kulemater. 1 stopp. Glemte å tømme brukte hetter. Fylte seg opp og køddet til hylsemating og indeksering. Ellers bare glede og mer tid til andre gjøremål og skyting.
 4. S&W har i praksis for oss i Europa ikke garanti lenger. De avskaffet det meste av kvalitetskontroll og innførte livstids garanti på sine produkter.. Den kvalitets kontrollen som gjenstår er om pangen ser grei ut. Innmaten ser ikke ut til å sjekkes. Det kreves baller for å ta på seg et slikt agentur i Europa. Reklamerer du på pang kjøpt når du er 67 kan du håpe på at arvingene skyter salutten med den på gravbakken. Pga ITAr og byråkrati generelt. Liker du å skyte revolver er det bare å lære seg å mekke eller opprette kontakt med god smed. Jeg må tilstå. Det er litt gøy å få ting til å fungere. Det er derimot dyrisk irriterende å betale topp pris for middelmådig vare (med stort potensial) fra "performance center". Blårussen henter siste rest av gevinstpotensisal fra merkevaren S&W.
 5. Det har ikke noe med lydighet å gjøre. Makt er avgitt. Vi må lystre. Lysende politiske karrierer kan bli ødelagt ved å stille seg i opposisjon. (Trollmodus.)
 6. Se der ja. et finnes shimssett som sentrerer innmaten i ramma hvis det trengs siden du er godt gang som smed. mye nyttig her https://forums.brianenos.com/forum/43-revolver-forum/ God søkefunksjon for den som er innlogget. S&W, Biltema og Brownells hører liksom sammen
 7. Hmmmmm https://www.walmart.com/ip/30-06-Outdoors-Gun-Snot-Gun-Oil-Lubricants-2oz/356060260
 8. Jeg har vært ute for at returfjøra til tennstempelet knakk. Fjærbiten som satt i kanalen til stempelet kom ikke ut av seg selv. Den lå der og bremset/kilte det lille tennstempelet. Ellers. Som West Coast sier. Lykke til.
 9. Graakall

  Skyting i fjelle

  Hei. Prøv denne på verdensveven. https://norgeskart.no/#!?project=norgeskart&layers=1002&zoom=4&lat=7197864.00&lon=396722.00 Eller samme for søk. https://seeiendom.kartverket.no/ Lykke til.
 10. Finnes på tuben Dobbel magasin ute tape.
 11. Ja. Kanskje. Det er jo opptil hver enkelt av oss å finne ut hva vi trenger innenfor de rammene han staten definerer. Men likevel er det vakkert. Jeg liker veldig godt at folk fortsatt får en ide og skaper noe nytt. Vi får flere tilbud.
 12. Rydd plass i garderoben:) http://fuchsfineguns.com/index.php/guns/blue-boy/
 13. Har en slik. Den snurrer veldig sakte hvis det har noe å bety.
 14. S&W 625 i ,45 acp. 230 grains bly med Lee fett eller hitek. 4 til 4.2 grains 310. 170 til 180 i faktor uten popkorn i tomhylsene i 2 forskjellige våpen
 15. Levetid på pangen er jo også lenger når materialkvalitet og tilpasninger er på topp. Da er det vedlikehold og miljø som avgjør.
×
×
 • Create New...