Jump to content

Graakall

Members
 • Posts

  405
 • Joined

 • Last visited

About Graakall

 • Birthday 11/09/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Graakall's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

42

Reputation

 1. Hva hindret etaten i å sende en vennlig konstabel? For eksempel. Vi har fått noen meldinger vi ønsker å diskutere med deg. Det kan finnes flere forklaringer og vi må oppklare dette.
 2. Cylinderstop ser identisk ut med S&W. Der er det ei fjær som presser cs bakover inni den grønne sirkelen. CS blir dratt ut av tønna i første del av avtrekket. Så glipper inngrepet i avtrekkeren og CS sprett opp i hullet mot tønna igjen. Det er jobben til fjæra. Fiklete å få på plass. Har byttet noen på S&W 625. Prøv fjæra til Smith eller en kulepenn hvis du ikke finner den du mista. Lykke til.
 3. Takk. Lærte noe nytt. B
 4. Funker fint for meg. Hetter ut og inn uten tull. Ladet nettopp 500 9mm. Skjøt 400 av disse i helga uten tull. Fed sp magnum hetter Lee dier. Dillon presse. Gi bøtta til meg,😁
 5. Har byttet til høyere forsikte på en ny junior sauer og kjenner til flere som har gjort det samme. Årsak. Diopter skrudd til bunns og fortsatt treff over.
 6. Stridsvognkanoner her ofte glatt løp har jeg lest. Lang kule med finner i en sko som tetter i løoet Hvordan er presisjon på den type løsning? (Nei. Jeg tenker ikke på å skyte utarmet uran eller Wolfram.)
 7. Hei. Eller du kan kjøpe monteringsplate i stedet for å frese. Denne hvis du velger svensk optikk. https://www.schouvapen.no/aimpoint-acro-b-t-montasje-base-for-glock 2alfa fixer det og hvis du ikke vil fikle sjøl. Lykke til.
 8. Kjenner til helpressing av ferdig rekruttammo som ikke kamret med bodydie fra Redding. Noen hundre. Patronene funket fint etterpå. Hvorfor jeg vet? Jeg lånte bort dien min.
 9. Da blir det lakkerte "borerider" jernkuler med en eller annen løsning i ræva som griper riflingen og gir nødvendig rotasjon på prosjektil som blir hjemmefikleren sin løsning da. Spennende. Alltid gøy å finne løsninger.
 10. Vi kan vel se bort fra prosjektiler med hard kjerne som stål. Disse er vel det forbud mot å eie og bruke i dag.
 11. Det stod en fin ,378 i bruktavdelingen hos Landrø rundt nyttår. Hvis den ikke er solgt og du vil kjøre prosjekt. Mye spark for pengene husker jeg tanken min var.
 12. Ikke hvis du får det til å funke. Da er det lykke.
×
×
 • Create New...