Jump to content

BigT

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Søknad levert... Så får vi se.
 2. BigT

  Kal 20 sideligger

  Beretta 486 paralello. Håndterte den i 20 kaliber i London. Svært lekker. Har samme selv, men i 12 kaliber. Orker ikke skrive mer nå dessverre, da jeg ødela hånda mi her forleden. Lykke til i jakten! 😊
 3. Må understreke at jeg i likhet med deg også lar pris være en avgjørende faktor, i tillegg til kaliber. 😉
 4. Veldig godt kjøp. Hadde tatt denne selv, dersom det var kaliberet jeg var ute etter.
 5. Nydelig børse! Synes det var stilig med den sorte kassa.
 6. Jeg er veldig glad i knivene til De Buyer. Fikk disse i gave da Hellstrøm hadde sin signatur på disse. Veldig god balanse, størrelse og skarphet. Stålet er enkelt å skjerpe opp, samtidig som det er hardt nok til at kniven ikke flekser. Ønsker du noe japansk, så anbefaler jeg skarpekniver.com. Der finner du noe i alle prisklasser. Obs! Fort gjort å ryke på en smell.
 7. Jeg har vel i grunn landet på .470NE som foretrukket kaliber for dobbeltrifle. Om ikke annet, fordi jeg har boltrifle i .375H&H. Hva vil dere si er hovedforskjellen mellom Krieghoff, Merkel, Chapuis osv.?
 8. Takk! Da er saken oppklart.
 9. Mulig jeg er treig, men har hørt mange ulike versjoner og ikke sett fasiten. Skal det skytes 30 treningsskudd med ALLE rifler man ønsker å skyte opp til prøven med? Eller, kan man skyte 30 skudd 6,5 og skyte opp på både 6,5 og f.eks. 9,3 og .375?
 10. Jeg tar gjerne imot langt rimeligere forslag også.
 11. Rifla skal på sikt brukes til storviltjakt, forhåpentligvis i Afrika til slutt. Ellers til hygge og glede på skytebanen. Jeg er forberedt på å lade selv, da ferdigammo er kostbart.
 12. Jeg spør fordi jeg er ukjent i området. Prismessig, så kan vi jo si maks 100.000, for å ha sagt noe. Må være side by side og minimum .375H&H. Gjerne med pen gravyre. Treskjefte er en selvfølgelighet, men slik er det vel på dobbeltrifle? Drømmen hadde jo vært Holland & Holland, Purdey eller Westley Richards, men da snakker vi vel langt høyere prisområde. Dette med loddete og uloddete piper vet jeg dessverre ikke betydningen av. Tar imot alle forslag og innspill. Spør gjerne også om det er andre ting jeg kan spisse inn.
 13. BigT

  Dagens annonse på finn.no

  Selger gir nærmest gåter som svar - enten uvitende eller en vrang type. Jeg følger i alle fall ikke for handel. Jaja, kanskje jeg får noen morsomme forslag i dobbeltrifletråden på hva man kan kjøpe.
×