Jump to content

Mr. Bumblebee

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mr. Bumblebee's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Joa den er grei, men forstod det slik at dere snakket om fabrikk ladet Federal og tomhylser.
  2. Hvor får man tak i Federal om dagen? Min erfaring er at det er knapt noe annet enn S&B å oppdrive i kongeriket Norge for tiden.
  3. Regna nesten med at det var noe slikt, får håpe utvalget tar seg opp igjen etter hvert.
  4. Nei dette er ikke en tråd på hvilken våpenolje som er best og hva som trumfer alt. Jeg lurer rett og slett på om det har kommet nye regler over dammen for eksport av slike ting? Ta f.eks Brownells.no, før var det ett solid utvalg i flere forskjellige type oljer. Nå er det nesten nada, ser også det samme gjelder andre forhandlere i Norge. Har det skjedd noe jeg ikke har fått med meg?
  5. Kanskje Sportec.se eller Huntershouse kan hjelpe deg? Er det ikke Recknagel sikte på nyere Manurhin? Kan jo høre med de om de har skrue som passer.
  6. Surefire har meget gode ørepropper, bruker det i kombinasjon med elektroniske hørselvern fra Peltor. Da får man den beste dempingen man kan få, kombinert med at man fortsatt hører tale.
  7. Norsk kjøpslov er ett pluss, du har rett i det. Men samtidig til den doble prisen (på mye, men selvfølgelig ikke alt) så kan jeg jo bare kjøpe gjenstanden på nytt hvis det skulle oppstå noe problem. Ellers så har de så god kundeservice i US at det hadde nok vært det minste problemet. Krangle med tollen er ikke noe tema, aldri hatt problemer med det. Posten ordner med fortolling og tar et veldig nøkternt gebyr for det.
  8. Gammel tråd men allikevel, savner tiden når man kunne bestille selv rett fra Brownells USA. Halve prisen på mange artikler og mye raskere leveringstid. Ser ingen fordeler med dagens lokale variant av Brownells.
  9. Hva fikk du til svar fra importøren @meatpukk?
  10. Ta kontakt med XXL i første omgang, i og med at ammunisjonen er kjøpt der. De har jo tidligere tilbakekalt en LOT med 9mm fiocci en gang mener jeg å huske, kan jo hende at det er flere som har hatt samme problem med .22 slik at en tilbakekalling kan være aktuelt. XXL tar det sikkert videre med sin importør som igjen tar det med fabrikken. Sånn ville iallfall jeg gjort det
  11. Oppdaget en liten skade eller sprekk i løpet på Walther PPK'n min under puss etter sist skyting. Usikker på om det er en sprekk eller annen skade, var heller ikke lett å få i fokus på bilde. Den er kun synlig på innsiden, altså ikke gjennomgående i løpet fra innside til utside. Er det noen som har noe formening om det lar seg eller bør repareres? Er ikke interessert i å bruke mye penger på den, da den i utgangspunktet ikke er verdt så veldig mange tusen. Alternativt skroter jeg den og går til innkjøp av ny spesialpistol
  12. Takk skal du ha, jeg skal ta en telefon til dem iløpet av uken
×
×
  • Create New...