Jump to content

psAico

Moderators
 • Content Count

  1,335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

psAico last won the day on November 16 2018

psAico had the most liked content!

Community Reputation

483 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,635 profile views
 1. Jeg vet hva som står i rundskrivet, men jeg mener det som står i forskriften om dette er såpass konkret at det ikke kan tolkes (på den måten POD gjør). Klart det blir litt komplisert når klageinstansen er de samme som har feiltolket, men forskrift skal vel veie tyngre enn rundskriv når disse ikke samsvarer? Har noen klaget inn avslag med denne begrunnelsen?
 2. Razorback henviser til lovverket, og der står det ikke i praksis det han skriver. At våpenkontorene praktiserer noe annet er i såfall ikke i hht. Våpenforskriften og bør være godt klagegrunnlag.
 3. Dette er tull. Det kan kun søkes om våpen som er tillat brukt i programmet mann søker til, men for å få avslag på grunnlag av allerede ervervede våpen til andre program må mann ha ett våpen fra før som ikke bare er lovlig, men har IDENTISKE spesifikasjoner.
 4. psAico

  Heisann

  Velkommen tilbake!
 5. psAico

  Jaktvåpen på scooter

  Hvilke regler som gjelder for å trekke sykkelvogn med motorkjøretøy skal jeg ikke si noe om, men rart om ikke potetlandet har noe forbud mot dette. I alle tilfeller vil det nok være regler for forsvarlig lastsikring og kanskje totalvekt? Men så lenge du har kontroll på dette, så er jo ikke dette akkurat en ny idé / problemstilling. Sidevogn er jo en klar fordel. ...men uten går jo bra det også
 6. psAico

  God Jul!

  Hyttejul med skikkelig nedprioritering av Kammeret og andre deler av interwebben, så med unnskyldningene unnagjort, her kommer en ørlite forsinket God jul! Om børsemakren tilbyr noen form for kvantumsrabatt på denne kreasjonen, så kan det være ett marked for minst en til. Dog fristende å feige ut med ei mer «mainstream».358 pipe rent logistikkmessig.
 7. https://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=5c1f3e435152f77a53a7e340
 8. psAico

  Krypskytter dømt til å se Bambi

  Spørs om prins harry får en tilsvarende straff av sin ØK: https://www.express.co.uk/news/royal/1059651/meghan-markle-news-prince-harry-royal-family-latest-hunting kredittering: nyhetstipset kom opprinnelig fra @slemmo (jeg er ikke så interessert i kongelige)
 9. psAico

  Stengning av 2G og 3G nettet

  Fjernstyring av hyttevarme blir kanskje litt off topic i hundegården, men er sikkert flere her som har det. Jeg snakket med Sikom i dag, og ifølge han jeg snakket med benytter ingen av deres produkter 3G.
 10. psAico

  Justerbart baksikte til Ruger SR1 1911?

  får du skyte wild bunch med justerbart sikte?
 11. Ahh.. kanskje 38 super auto og 38 automatic (38 acp)
 12. hmm.. kan no. 1 være .357 remington maximum
 13. Full av selvtillit godt nedi morraskaffen gambler jeg litt, og prøver 2-5; .44 remington magnum, .41 remington magum, .357 s&w magum, .327 federal magnum
×