Jump to content

fredriko

Members
 • Posts

  483
 • Joined

 • Last visited

About fredriko

 • Birthday 05/30/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fredriko's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

76

Reputation

 1. Denne youtube kontoen har mye bra basic info. THLR Youtube
 2. Nye skiver og de er selvsagt innstillt på finkaliber, ellers er det vel ikke noe vits, har tenkt å utføre samme test på papp da jeg er usikker hvor nøyaktig elektronikken er.
 3. Eit godt tips er og spør etter AD blue kanner, de blir fortsatt levert i kanner og ikke poser, eg var å henta meg ca 20stk på forskjellige bensinstasjoner her lokalt
 4. Takk, jeg er ingen erfaren skytter, jeg har heller ikke ei BR rifle som skal skyte hull i hull, dette gjorde jeg kun for å kose meg på banen og teste den "nye" rifla med forskjellig ammunisjon, jeg gikk i fra en relativt sliten 10/22TD til denne, og jeg synes det er enorm forskjell i presisjonen fra min 10/22, har bestilt noe mer ammo som skal testes og kan fortsette å legge bilder ut her. jeg ligger med tofoten på teppe og har baksekk, men skal ikke skryte på meg noen korrekte avtrekk under denne seansen, men prøver så godt jeg kan. ellers har jeg et Vortex HS 4-16x50 sfp som står på toppen med weaver montasje montert på picatinny skinne samt GRS berserk skjefte.
 5. skal prøve dette neste gang, takk for godt råd
 6. Skjønner godt hva du mener, jeg har Lapua Center-X og SK i bestilling, skal teste disse og se om det gjør underverk.
 7. Litt av tanken her var å teste hvilke ammunisjon som gikk best i rifla mi, jeg skal ikke skryte på meg at jeg er en god skytter eller får microsamlinger på bench rest nivå, jeg for min egen del klarer og se ut i fra disse bildene hvilken ammunisjon jeg burde gå for og ikke, det er ikke noe jeg har lagt ut for å skryte over samlinger, eneste grunnen til at jeg la dette ut her er fordi jeg tenkte andre som har samme rifle kan ta nytte av det.
 8. Så bra for deg 😌🤌🏻
 9. Visste ikke at man må skyte dem inn med hver type ammo, jeg skøyt 10 av hver og bytta, men ja jeg er ikke ute etter noe 22lr bench rest resultat, ser at noen over her skriver at dette er «katastrofe» hvordan er deres samling? Og skyter de med en Anshulz til 50.000’kr så kan vel ikke det sammenlignes med en Tikka til 7.000kr??
 10. Svak vind fra siden, og fluene kan like mye være min egen feil. bruker en Vortex HS 4-16x50 kikkert. jeg gikk fra en ruger 10/22 TD til dette og er meget fornøyd med samlingene selv.
 11. Var på banen i går og testa litt forskjellig ammunisjon i min Tikka T1x, tenkte kanskje det kunne være interessant for andre som har samme våpen dette er på 100m liggende med to-fot. Testa også med CCI Quiet som går 7xx fps, det var ikke noe idè på 100m, snakka meg om banan kulebane .
 12. Jeg ønsker å bruke blyfritt på jakt, og da falt valget på GMX kula, jeg har også svært god presisjon i mitt våpen med denne, tidligere brukte jeg Lapua Sceenar 167gr som trenings kule, men så at dette ble kostbart i lengden, J&F selger ELD-M 178gr til 4,29kr pr kule, jeg synes det er en akseptabel pris å betale for en god match kule, rifla brukes til jaktfelt, vanlig jegertrening og skal brukes mer på langhold i tiden fremover, I fare for å repetere meg selv, så har jeg en Zeiss kikkert med ASV+ da vil det være en fordel og kunne ha trenings kule og jakt kule som går likt, slik at jeg kan bruke samme ASV ringen og kunne skru uhemmet samme hva kule jeg skyter med, når det kommer til langhold så vil jeg ha en egen dedikert kikkert til dette som er ferdig innstilt for ELD M kula med hurtigmontasje på begge kikkerter.
 13. Jeg bruker ikke ELD-X men GMX til jakt kule, grunnen til at ELD X er nevnt her er fordi det er kun den kula Vithavouri har ladedata på, og det er vel mye samme kula som ELD-M ?
 14. Gode tips her, jeg har et zeiss 3-12x56 HT med ASV+, og drømmen er og få jakt og treningskula til og gå likt slik at jeg kan bruke den samme ringen på ASV systemet og samme skalaen, er ikke redd for å skru, men ønsker å teste om dette kan fungere i praksis.
 15. Det er ingen behov for meg å lade så hardt som mulig om det er dette jeg har gitt inntrykk av, grunnen til at jeg er litt «forsiktig» er at iflg Hornady sin tabell så er maks på 56,6gr. Målet er og få samme treffpunkt som jakt kula slik at jeg slepper å skru mellom trening og jakt ammo.
×
×
 • Create New...