Jump to content

fredriko

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. fredriko

  Howa klubben!

  Hei, noen her som har tips til en god stokk til Howa 1500 LA med "pistolgrep" eller hvertfall lignende vinkel som GRS bruker på grepene sine, jeg har ikke lyst på tre/laminatstokk, har lest at dem sprekker over tid, og det er mer vedlikehold sånn jeg har forstått det. Jeg har sjekka ut: GRS Berserk (men den er visstnok kun til SA) KRG Bravo (kun SA) Archangel (er en mulighet med LA, men har lest at det er litt kjip kvalitet?) Setter pris på innspill og tips her
 2. @Kalliainen er du fornøyd med Archangel stokken? ser det er mange delte meninger rundtom,, Hvordan synes du vinkelen på grepet er?
 3. Støtter AsgeirK her, husk Lock tite, mi løsna på skytebanen 3-4uker etter montering uten.
 4. okei, så en må ha vesentlige mengder i løpet for at det skal skje ☺️👍
 5. akkuratt dette opplevde jeg når vi gikk på Hardangervidda etter rypa også, 20-cm snø, og vi tryna noen ganger å løpet fyllers eg med snø. Grunnen til at jeg spør om det påvirker skytinga er fordi jeg har hørt at dersom man har snø/jord i munningen på hagla då kan den «sprenge» når skuddet går, og i mitt hode så vil jo taping av munningen gi mer motstand en det snø eller jord gjør? eller er dette bare en myte?
 6. Takk, her fikk jeg svar på det meste ja jeg tenkte det samme når jeg satt der i natt, at snødekket jorde må jo være det beste her, jeg må ærlig inrømme at jeg ikke vet om jeg hadde turt å skyte i det lyset som er nå, det er såvidt jeg ser noe gjennom kikkerten
 7. En annen ting jeg lurer på, ser det er mange som bruker grønt lys ved åtejakt, er dette noe grunn for det? og ikke vanlig hvitt lys? plassen jeg jakter på har to grønne lamper stående på taktet på glugga, og åtet ligger på ca 50-60 meter, jeg kan ikke forstå hvordan noen kan se noe som helst egentlig, jeg trodde jeg hadde bra syn i mørke men... vil øynene på reven lyse opp når den kommer ut av skogen med dette lyset eller? 😂
 8. Okei, så det er en mulighet å kombinere dette da hvertfall? Jeg har ei 30-06 jeg skal bruke, den er skutt inn med S&B 180grain FMJ og Federal Fusion 180gr blyspiss, hva er anbefalt å bruke her? blyspiss så er vel man heilgardert at den ikke springer så langt?
 9. Hei, er forholdsvis ny jeger, og har prøvd litt revejakt på åte tidligere, muligens dumt spørsmål dette her, men jeg lurer på om man får noe resultat av å lokke mens man sitter på åtejakt? altså sprer ut noe hundemat (pellets) og lokker samtidig på kveldstid, eller må man kutte ut lokkinga når man bruker åte?
 10. Se der ja, dette forklarer jo det meste.
 11. Okei, takk for svar. har noe maskeringstape liggende, kan prøve det, hvis ikke blir det innnkjøp av kondomer
 12. Hei, har prøvd å søke på dette men fant ikke noe konkret svar på det. går det ann å tape munningen på hagla for å slippe og få dritt i løpet slik man gjør med rifla og alikevel fyre av? på forhånd takk for seriøse svar
 13. ikke godt å si, men den fjæra virker å være av rimelig tykt gods, og når den er i så mange biter så sier vel det noe om kvaliteten. noen her som vet hva denn fjæra er til? er det denne som er "inertia" fjæra?
 14. Liten oppdatering her. han demonterte hagla og fant en fjær som var knekt i flere biter inni hagla, Jakt & Friluft ønsket og få hagla inn for reparasjon. han har jo hatt plynder i form av veksling med denne hagla fra dag èn, mulig denne fjæra har vært rota til alt?
 15. kompisen min skal ringe Jakt & Friluft idag å høre hvordan dem stiller seg til dette her, blir spennende å se hva utfallet blir, han ønsker heller og gå over til O/U hagle, kanskje han får til en løsning med å kjøpe en slik av de og levere inn Girsan.
×
×
 • Create New...