Jump to content

ATnT

Members
 • Content count

  336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den er ikke lovlig i militærfelt: 8.25.4.3.1.3 Like skjefteplater. Våpen i øvelsen Militærfelt i gruppe 1 og alle øvelsene i gruppe 2, skal ha skjefte med tilnærmet like skjefteplater, uten håndstøtte. (Betegnelse ”gruppe” pkt. 8.25.7.1). Skjefter med magasinbrønn: Med ”tilnærmet like skjefteplater, uten håndstøtte” menes at det er en jevn utblokking rundt hele magasinbrønnen. Hvis denne utblokkingen har en kurve med radius på 25 mm eller mer, er dette ikke å betrakte som håndstøtte.
 2. ATnT

  1911 til classic

  Doh... Men fant uansett annonsen i history'en: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=115100682 .. Var litt dyrere enn det jeg hadde fått med meg i farta....
 3. ATnT

  1911 til classic

  Det lå en knapt innskutt 6" Les Baer på finn for et par uker siden.. og den lå merkelig nok der noen uker også før den forsvant. Finner ikke igjen annonsen så usikker på om den ble solgt eller annonsen bare trukket. En eller annen som skulle rydde i våpenskapet eller hva det var. Hvem rydder bort en Les Baer lissom ?
 4. ATnT

  Premiering NSF

  Har du en link til disse reglene ? Kjekt å ha
 5. ATnT

  Premiering NSF

  Jeg sidestiller premier og medaljer, men kan ta feil
 6. ATnT

  Premiering NSF

  Dersom du ser på "TABELL 2. Forholdstall for beregning av premiebeløp." i Fellesreglementet så står det akkurat det du sier. Minimum 7 deltagere for 3 premier/medaljer. Men som Domino sier så kan vel kretsene ha egne regler rundt dette uten at jeg kjenner til at noen kretser har det.
 7. ATnT

  Premiering NSF

  Dette finner du i Fellesreglementet: https://www.skyting.no/wp-content/uploads/2018/04/fellesreglementet-2018_endelig-1.pdf
 8. Don't feed the troll folkens.
 9. Forhåndspåmelding er definitivt i skytterens favør. Det er ikke alle som har tid/mulighet til å vente i timevis for å komme ut i feltløypa.
 10. ATnT

  Steyr LP10 Evo

  Minner meg om XH plugg i RC-verden https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=19639
 11. ATnT

  .22 pistol til mengdetrening

  Kjenner ikke til kvalitet eller driftsikkerhet, men vekselsett skal ikke skape problemer for senere ervervelse
 12. ATnT

  .22 pistol til mengdetrening

  Hva med vekselsett til den glock'en du allerede har ? Siden du skal bruke det til mengdetrening er det jo en fordel å trene med det samme "jernet"
 13. ATnT

  Chronograph

  To CED M2 i serie ble brukt under NM felt uten problemer så vidt jeg kjenner til.
 14. ATnT

  Bytte fiberstav i frontsikte.

  Jeg ville ha brukt en loddebolt (eller tilsvarende) istedenfor åpen flamme..
 15. ATnT

  Pistoldilemma production

  Mitt råd er å teste så mange alternativer som mulig også velge den pistolen som føles riktig i din hånd. Siden du skal skyte production så kan du ikke endre så mye på pistolen så den er som den er. Selv Skyter jeg Shadow 2 og er kjempefornøyd. Har prøvd noen tanfo'er, men for meg så blir de alt for tynne i ramma og sitter ikke godt i hånden. Som nybegynner ville jeg kanskje ha plukket opp en billig brukt Shadow 1 og brukt penger på ammo. Du må skyte mye i Dynamisk for å bli god. Og i motsetning til hipshot så har jeg ikke solgt noen av mine første pistoler og har heller ingen planer om å gjøre det i overskuelig fremtid
×