Jump to content

ATnT

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ATnT

  22. ombyggingssett vs ren 22.

  ZC Shadow er gode og billige 9mm der man kan få kadett sett. Så vidt jeg har hørt så er kadett settet til Shadow 1 ganske greie. Shadow 2 har akkurat fått kadett sett, men jeg kjenner ingen som har/har prøvd. Vurderer selv å anskaffe kadettsett til min Shadow 2, men jeg ville ikke brukt noe slikt i konkurranse. Selv om man by intention bare konkurrerer med seg selv så er det kjedelig å havne nederst på resultatlistene fordi våpenet sprer for mye. Jeg tenker da spesielt på baneskyting. Når jeg var fersk ville jeg også, av naturlige årsaker, ha en pistol med forskjellige vekselsett, men ble heldigvis fort overtalt til å kjøpe dedikerte match-våpen. Man kan si hva man vil, men det er desidert mer moro å skyte når pangen funker hver gang og presisjonen langt overgår det skytter klarer å prestere.
 2. Enig med siste taler. Jeg skyter med begge øyne åpne og i dynamisk er det en stor fordel. Men det er utfordringer for TS som har venstre som dominerende øye. Enten kan han prøve å trene opp øynene slik linken over beskriver. Dersom ikke er det lapp som er tingen. Å knipe igjen det ene øyet er siste utvei. Etter min mening.
 3. ATnT

  Cz shadow 2 til militærfelt

  Funker greit, men du må dobbeltsjekke at SA holder kravet. Har brukt min production S2 i et par norgesfelt og fikk ikke så mye lavere score enn når jeg bruker P220'en
 4. Jeg bruker Double Alpha Belte, hylster (DAA - PDR PRO-II) og magholdere (DAA - RACE MASTER ALUMINUM MAG POUCH) og har ikke noe spesielt dårlig erfaringer med denne riggen. Bruker ikke klemskruen på hylster for å holde fast pistolen, men bruker istedenfor støv beskytter som holder pistolen på plass i hylsteret når man tasser rundt. Eneste feil på riggen har vært 3 metallplatene som man fester hylster og magholdere med som plutselig knakk. Lite med reservedeler på dette å oppdrive i kongeriket, men tok kontakt med DAA direkte og det lå erstatningsplater i postkassa noen dager etterpå free of charge. Knall service.
 5. Tror ikke du forstod formuleringen min i første post. Importør har ansvar for at INNKJØPS-prisen er den samme som for andre land og at ikke produsenten øker prisen inn til Norge bare fordi vi tilsynelatende er rike. Dette er kanskje noe importører generelt driter i siden de bare slenger på en fast prosent i fortjeneste. Og når innkjøpsprisen er høyere blir jo også importørens fortjeneste høyere.
 6. Absolutt. Det koster akkurat det samme å produsere en Steyr som skal til Kongo og en som skal til Norge. At inn-prisen er forskjellig fra land til land basert på BNP er helt og holdent importørens ansvar.
 7. Svaret er som vanlig en blanding av at produsent/importør priser varen høyt inn til landet, importør skal ha en god del av kaka og sisteleddet skal også fø kjærring og unger. Prisnivået er så høyt fordi norge er ansett som verdens rikeste land. Samtidig som det er snakk om en varegruppe med svært lavt volum. Det er mye grining om at man skal "støtte sin lokale våpensjappe", men jeg er ikke alltid enig i det og kjøper også jern i utlandet. Importørene har et ansvar for å sørge for at prisen inn i landet er tilsvarende det andre land får det inn til. Og også at butikkene ikke overpriser det ut til sluttkunde.
 8. ATnT

  Valg av 9mm

  Jeg bruker p220 X-Six som har samme avtrekk. Anbefales på det sterkeste. Jeg påstår at p220 er bedre alternativ enn p210 nettopp på grunn av avtrekket, men smaken er som baken
 9. ATnT

  Billigste 22 lr ammunisjon

  Vår erfaring (meg og svigers) etter noen år med .22 er at top shot og cci er så og si same-same mht. funkfeil, avleiring etc. Begge har tykk bivoks på tuppen og svigers tørker av en pakke eller to når vi skal på match. Jeg bruker Eley Sport som match-ammo. Men ammo oppfører seg forskjellig fra pistol til pistol (revolver). Så her bruker man det man føler seg komfortabel med.
 10. ATnT

  Sikte Cz shadow2

  Veldig godt poeng! Min gikk også litt til ene siden (husker ikke i farta hvilken).. men siden et par litt mer rutinerte testet og den satt midt i så rørte jeg ikke siktet. Og det er ikke jernet sin feil at det blir litt annet enn alfa i kampens hete
 11. ATnT

  Magnum III - Noen som har hørt om det?

  Neida, det er diskutert før: https://www.kammeret.no/topic/1781-aktuelt-magnum-3/
 12. Jeg ville vurdert Shadow 2 OR og sjekket om det var mulig å få frest sleiden på et Kadett II kit
 13. ATnT

  Sikte Cz shadow2

  De kan sitte godt ja, også må du dytte den inn/ut riktig vei. Jeg har forøvrig denne: https://czcustom.com/cz-rear-sight-pusher.html
 14. ATnT

  Cz shadow vs shadow2

  Skal du bruke den i dynamisk (production) så kan du ikke gjøre den om til single action. Det er også regler for hva du kan gjøre med pistolen, men fordelen med CZ er at du kan gjøre en god del. Shadow vs. Shadow 2 er ofte kost/nytte. En grei production-tunet Shadow bør du klare å få til en billig penge. Men Shadow 2 er bedre ut av boksen. PS: Jeg har 2 stk Shadow 2's og er kjempefornøyd. Jeg ville nok ha vært like fornøyd om jeg hadde Shadow 1. Det er ikke pistolen som er problemet mht. hitfactor.
 15. ATnT

  Flaske eller kompressor

  Jeg bruker pumpe.. enklere blir det ikke og man får litt trim med på kjøpet
×