Jump to content

ATnT

Members
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. XXL sliter jo med enorme tap og aksjekursen ble jo bomba etter en begredelig vinter (sett fra utstyrpush'erne) så det er ikke veldig usannsynlig at det prises inn høyere marginer generelt. Euroen er "bare" 7,5% høyere i dag enn den var for ett år siden. Men dersom de kjøpte inn store kvanta 19. mars (Euroen var da på 12,32) så sliter de litt med utsalgsprisen.
 2. Jeg bruker Peltor Optime III til pistol, men for rifle så funker de ikke for meg. Kolben presser klokken opp. Men det kan hende det bare er meg
 3. ATnT

  Avslag på 9mm grovfelt

  Jeg har rink-skjefte på min. Gjør den faktisk ganske brukandes.
 4. ATnT

  Avslag på 9mm grovfelt

  Det er ikke noe problem å erverve en Shadow 2 til militær-programmene, meg bekjent.
 5. ATnT

  Oslo skytesenter

  Amen! Grunnleggende sikkerhetsregler er unnagjort på en halvtime. De fleste innehar normal sunn fornuft. Resten av kursingen bør foregå på rekruttreningene i karantenetiden som jo er obligatoriske.
 6. @Jegermeistern Så det damene duger til hos dere er kaffekoking ? Her er noe du kan øve deg litt på: https://mills.no/oppskrift/melange/verdens-beste-vafler https://www.friele.no/lage-god-kaffe/
 7. ATnT

  Avslag på 9mm grovfelt

  Ta sikkerhetskurs i Dynamisk også søker du på den der.
 8. https://www.politiet.no/tjenester/vapen/soke-om-vapentillatelse/
 9. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-06-25-904/KAPITTEL_2-2#§15 "For erverv av pistol eller revolver skal i tillegg den som skal benytte våpenet være mellom 12 og 21 år. I de tilfeller hvor den som skal benytte våpenet ikke er over 18 år, kan det kun erverves våpen i kaliber .22 long rifle."
 10. F.eks. Løvenskiold: NOP (https://www.nop.no/), Oslo: OKTS (https://www.okts.no/), Asker: (https://askerskyteklubb.no/dynamisk/)
 11. Man kan skyte PCC på et pistol-stevne uten noe særlig behov for ombygging av stager, med noen unntak. Altså enklere å få arrangert.
 12. Uansett hva du bestemmer deg for så er det beste rådet at du prøver før du kjøper. Dersom du er medlem i en middels stor klubb så finner du som regel det meste blant skytterne. Dersom ikke er det ikke lange turen fra agder til det blide østlandet. Hva som passer bra i min labb og gir meg godfølelsen er nødvendigvis ikke det som passer deg på noen som helst måte. Jeg skyter militærfelt så og si like bra med min IPSC CZ Shadow 2 som LB'en og P220 X-Six'en. Du kan bare kjøpe deg poeng opp til et visst nivå. Alt etter det er dessverre trening, trening og atter trening. Med unntak av noen slasker som burde vært begravd bak kulefangerne som trener en gang i skuddåret og likevel slår oss andre dødelige
 13. Jeg har P220 x-six og foretrekker den framfor LB'en min i feltløypa. Det justerbare avtrekket på P220 gjør den bedre enn P210 i mine øyne.
 14. Dersom målet er mengdetrening for 9mm så er vel en .22 topp til 9mm'ern din en ide ? Har du CZ så er kadettsettene til disse ganske driftssikre. Noen rett ut av boksen, mens andre må tunes litt hos en børsemaker.
×
×
 • Create New...