Jump to content

ATnT

Members
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ATnT

  Magnum III - Noen som har hørt om det?

  Neida, det er diskutert før: https://www.kammeret.no/topic/1781-aktuelt-magnum-3/
 2. Jeg ville vurdert Shadow 2 OR og sjekket om det var mulig å få frest sleiden på et Kadett II kit
 3. ATnT

  Sikte Cz shadow2

  De kan sitte godt ja, også må du dytte den inn/ut riktig vei. Jeg har forøvrig denne: https://czcustom.com/cz-rear-sight-pusher.html
 4. ATnT

  Cz shadow vs shadow2

  Skal du bruke den i dynamisk (production) så kan du ikke gjøre den om til single action. Det er også regler for hva du kan gjøre med pistolen, men fordelen med CZ er at du kan gjøre en god del. Shadow vs. Shadow 2 er ofte kost/nytte. En grei production-tunet Shadow bør du klare å få til en billig penge. Men Shadow 2 er bedre ut av boksen. PS: Jeg har 2 stk Shadow 2's og er kjempefornøyd. Jeg ville nok ha vært like fornøyd om jeg hadde Shadow 1. Det er ikke pistolen som er problemet mht. hitfactor.
 5. ATnT

  Flaske eller kompressor

  Jeg bruker pumpe.. enklere blir det ikke og man får litt trim med på kjøpet
 6. ATnT

  Tips til ny pistol for bruk i militærfelt

  Jeg veksler mellom å bruke Sig P220 X-SIX (bedre enn 210 i mine øyne pga. bedre avtrekk) og Les Baer 6" (out of the box)
 7. ATnT

  Ruger SBH i Finn-annonse etterlyses

  Rettelse.. mulig google føkker det til.. når jeg bruker https://images.google.com/ (kakker inn linken på bildet ditt her på kammeret) og søker så får jeg også treff på Jakt og Fiskeboden
 8. ATnT

  Ruger SBH i Finn-annonse etterlyses

  Når jeg søker på "revolver forhandler site:finn.no" i google og trykker på bilder så finner jeg bildet ditt når jeg scroller litt ned.. når jeg trykker på bildet så kommer jeg til annonse fra jaktdepotet. Mulig at google har klusset det til, men jeg tviler. Ring dem og hør og let us know.
 9. ATnT

  Ruger SBH i Finn-annonse etterlyses

  99% Sikker på at det er jaktdepotet og at finnkoden var 62628456 som de nå har brukt til noe annet.
 10. ATnT

  CHIAPPA RHINO

  I følge tråden linket til over så har fagkomite godkjent denne. Men jeg har tilgode å se noen dokumentere enten det ene eller det andre. Siden Oslo Skytesenter selger denne bør de være oppdatert på hva som er lovlig eller ikke. Ta en tlf.
 11. Den er ikke lovlig i militærfelt: 8.25.4.3.1.3 Like skjefteplater. Våpen i øvelsen Militærfelt i gruppe 1 og alle øvelsene i gruppe 2, skal ha skjefte med tilnærmet like skjefteplater, uten håndstøtte. (Betegnelse ”gruppe” pkt. 8.25.7.1). Skjefter med magasinbrønn: Med ”tilnærmet like skjefteplater, uten håndstøtte” menes at det er en jevn utblokking rundt hele magasinbrønnen. Hvis denne utblokkingen har en kurve med radius på 25 mm eller mer, er dette ikke å betrakte som håndstøtte.
 12. ATnT

  1911 til classic

  Doh... Men fant uansett annonsen i history'en: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=115100682 .. Var litt dyrere enn det jeg hadde fått med meg i farta....
 13. ATnT

  1911 til classic

  Det lå en knapt innskutt 6" Les Baer på finn for et par uker siden.. og den lå merkelig nok der noen uker også før den forsvant. Finner ikke igjen annonsen så usikker på om den ble solgt eller annonsen bare trukket. En eller annen som skulle rydde i våpenskapet eller hva det var. Hvem rydder bort en Les Baer lissom ?
 14. ATnT

  Premiering NSF

  Har du en link til disse reglene ? Kjekt å ha
 15. ATnT

  Premiering NSF

  Jeg sidestiller premier og medaljer, men kan ta feil
×