Jump to content

ATnT

Members
 • Content Count

  392
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ATnT

  Avslag på 9mm grovfelt

  Ta sikkerhetskurs i Dynamisk også søker du på den der.
 2. https://www.politiet.no/tjenester/vapen/soke-om-vapentillatelse/
 3. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-06-25-904/KAPITTEL_2-2#§15 "For erverv av pistol eller revolver skal i tillegg den som skal benytte våpenet være mellom 12 og 21 år. I de tilfeller hvor den som skal benytte våpenet ikke er over 18 år, kan det kun erverves våpen i kaliber .22 long rifle."
 4. F.eks. Løvenskiold: NOP (https://www.nop.no/), Oslo: OKTS (https://www.okts.no/), Asker: (https://askerskyteklubb.no/dynamisk/)
 5. Man kan skyte PCC på et pistol-stevne uten noe særlig behov for ombygging av stager, med noen unntak. Altså enklere å få arrangert.
 6. Uansett hva du bestemmer deg for så er det beste rådet at du prøver før du kjøper. Dersom du er medlem i en middels stor klubb så finner du som regel det meste blant skytterne. Dersom ikke er det ikke lange turen fra agder til det blide østlandet. Hva som passer bra i min labb og gir meg godfølelsen er nødvendigvis ikke det som passer deg på noen som helst måte. Jeg skyter militærfelt så og si like bra med min IPSC CZ Shadow 2 som LB'en og P220 X-Six'en. Du kan bare kjøpe deg poeng opp til et visst nivå. Alt etter det er dessverre trening, trening og atter trening. Med unntak av noen slasker som burde vært begravd bak kulefangerne som trener en gang i skuddåret og likevel slår oss andre dødelige
 7. Jeg har P220 x-six og foretrekker den framfor LB'en min i feltløypa. Det justerbare avtrekket på P220 gjør den bedre enn P210 i mine øyne.
 8. Dersom målet er mengdetrening for 9mm så er vel en .22 topp til 9mm'ern din en ide ? Har du CZ så er kadettsettene til disse ganske driftssikre. Noen rett ut av boksen, mens andre må tunes litt hos en børsemaker.
 9. Tror ikke det har skjedd så mye forandring de siste årene rundt dette: https://www.kammeret.no/topic/78654-import-fra-danmark/?tab=comments#comment-1193596
 10. ATnT

  Tanfoglio Gold match

  Jeg kjenner ikke til ditt våpen, men på generelt grunnlag så må alle våpen vedlikeholdes. Alle våpen har slitedeler som bør byttes før de ryker. Og alle våpen har en drøss med tuningmuligheter man kan gjøre selv. Det er også en fordel å gjøre en komplett disassembly etter x-antall skudd. Både for å fjerne smuss fra steder du ikke kommer til ved normal field strip/clean og for å se etter tegn til (unormal) slitasje. Jeg våger meg på en påstand om at alle som driver aktivt med sportsskyting må lære seg litt børsemaking for å ha glede av sporten. Det blir fort dyrt om alt må gjøres av børsemaker. Og børsemakere vokser definitivt ikke på trær.
 11. Så ikke dum ut, typisk brownells-overpriset?, men med fri frakt så er det kanskje bare å sure i det bite eplet 🤔
 12. Hei, skulle hatt en momenttrekker som passer til Optikk (Swarovski Z6i) og Montasje (Spuhr SP-3026). I følge instruksjonsheftet til Swarovski så skal ringen rundt optikken trekkes til med max 200Ncm (2Nm). I følge Spuhr så skal ringen trekkes til med 1,6-2,8Nm og 5Nm på railen. Så trekkeren bør være innenfor denne rangen Har sett litt på biltema og lignende, men finner ikke noe som ser ut til å være egnet i farta. Nysgjerrig på hva folket der ute benytter.
 13. Dersom du kun skal skyte baneprogrammer så er det vel Pardini som jeg vil anbefale. Dersom du ikke klarer "pardiniknekken" (grepsvinkel) så er det mulig å få tak i grep med rettere vinkel. Et billigere alternativ, men definitivt konkurransedyktig i baneprogrammene er Feinwerkbau AW93. Jeg har begge og selv om jeg skyter AW93'en mest så er nok Pardinien bedre totalt sett. Fordel med Pardini er at du enkelt kan konvertere til .32 dersom det er et aktuelt kaliber for deg.
 14. <OT>Magtech 124gr (9b) chroner til 143-147 i min shadow 2<\OT>
 15. Det er ikke III du mener ? Finner ikke så mye om 2'ern i farta
×
×
 • Create New...