Jump to content

ATnT

Members
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dersom du kun skal skyte baneprogrammer så er det vel Pardini som jeg vil anbefale. Dersom du ikke klarer "pardiniknekken" (grepsvinkel) så er det mulig å få tak i grep med rettere vinkel. Et billigere alternativ, men definitivt konkurransedyktig i baneprogrammene er Feinwerkbau AW93. Jeg har begge og selv om jeg skyter AW93'en mest så er nok Pardinien bedre totalt sett. Fordel med Pardini er at du enkelt kan konvertere til .32 dersom det er et aktuelt kaliber for deg.
 2. <OT>Magtech 124gr (9b) chroner til 143-147 i min shadow 2<\OT>
 3. Det er ikke III du mener ? Finner ikke så mye om 2'ern i farta
 4. CED 7000 En av de vanligste timerne som benyttes Ikke mye negativt å si om denne. Sliter litt med minirifle og bør helst tapes til en pinne slik at man kan holde den ved munningen, men det gjelder vel stort sett alle timere CED 7000 PRO Utgått modell Min favoritt siden man kunne score på den Notorisk ustabil og sluttet vel å fungere etter relativt kort tid. OKTS var vel den klubben som klarte å holde lengst liv i disse, men tror haugen med donorer var stor CED ShotMAXX 2 Fungerer knall til trening Ingen feil som jeg har registrert Går rykter om at denne er ulovlig å bruke i match, men det tar jeg med en klype salt Den skal etter spesifikasjonene skru seg av når den ikke er i bruk. Det gjør ikke min (eller andre som jeg vet om) så du må huske å lade den innimellom dersom du skal slippe å stille den inn hver gang du bruker den PIE Timer Denne har jeg brukt siste året, men jeg er ikke frelst Ikke funnet noe svakheter med timingen kontra andre modeller Den piper alt for svakt. Dette er hovedgrunnen til at jeg pensjonerer min De fanzy blinkende knappene på toppen er umulig å se at lyser i sollys. Disse gummiknappene blir også sticky og møkkete ganske kjapt Skjermen fungerer bra i sollys Lite firma med ikke-eksisterende support. De holder fortsatt på å utvikle denne, men de driter i eksisterende kunder så du kan se langt etter å få oppdatert Firmware Veldig god batterilevetid Hadde store forventninger til denne mht. minirifle. Denne timeren er primært utviklet for airsoft. Men for airsoft så kobles den til sensorer med ledning. Så den plukker opp minirifle like bra/dårlig som CED7000 Commander New kid in the block Testet på en match i sommer og har akkurat fått min egen i posten Hører du ikke pipet fra denne blir det DQ (Da hører du heller ikke at RO skriker STOP til deg) Skal oppdatere så fort jeg har noe mer å melde Dersom noen har andre erfaringer/timere så er det bare å poste!
 5. I min klubb er rutinene at alle som består godkjenningskurset (inkludert godkjenningsmatchene) blir meldt inn i DSSN samlet. Også blir man fullverdig medlem når man har betalt kontingenten. Så i praksis tar det litt mer enn 2 år etter godkjenningskurset siden det er manuell prosess å få tilsendt kontingent, behandlingstid i banken ++. Dersom du lurer på når karantenetiden din løper i fra så logger du inn her https://dssn.regweb.no/login.html og sjekker Reg.dato feltet. Med forbehold om at ting har endret seg og som jeg ikke har fått med meg
 6. 10,9 .. Er vel ikke så mye mer å si ? Jeg kjøpte primært P8X fordi jeg skyter AW93 i fin. Uten at det har så himla mye å si utenom at man har to like kofferter til pangene
 7. Regner det nedover er det også en mulighet å spikre på litt tak til skivestativene. Er det snakk om bergen er det vel bare å foliere skivene først som sist 😁
 8. Har du hørt med Pedersen ? Ser ut til at dette er det du er ute etter: https://www.sigsauer.com/store/caliber-x-change-kit-p226-9mm-blk.html Når det gjelder valget ditt så ville jeg personlig aldri ha kjøpt en sig .22 og konvertert opp til 9mm. Kjøp en 9mm og konverter denne ned til .22 om du absolutt ønsker det. Skal du få konverteringssettet til å fungere og ha ok presisjon må du påregne tilpasning av børsemaker, men du kan ha flaks ut av boksen. Har du testet CZ Shadow 2? Kadettsettet til denne ser ut til å fungere relativt greit: https://www.kammeret.no/topic/85119-cz-shadow2-22lr-kit/ og det er en veldig grei allround 9mm. Mitt tips er at du kjøper en ren .22 og en ren 9mm. Ruger funker.
 9. ATnT

  Sig Sauer P220 x-six

  Mannet meg opp i sommer og skrudde den ene shadow'en min i tusen biter etter årets baltic storm. Fikk den overraskende nok sammen igjen og fungerte gjorde den tilogmed 😱 .. 220'en står for tur, men tenkte å ta den i vinter en gang. Etter at du har fått din sammen igjen... så jeg har noen å spørre 😂 Så kan dessverre ikke komme med noen tips.
 10. ATnT

  Sig Sauer P220 x-six

  Bare si ifra hva du trenger Og her er skjematisk tegning: https://www.gunpartscorp.com/gun-manufacturer/sig-sauer/auto-pistols-sig/220-sig
 11. Når du shopper hos Hunters så fjerner de dansk mva så lenge det er søkt om eksport ut av landet. Du betaler ikke mva inn i Norge dersom du holder deg under 6000 kroners grensen og er utenlands i mer enn 24 timer. Sjekk regler på toll.no. Du må selvsagt stoppe på grensa og deklarere vekselsettet. Og du må selvsagt ha godkjente våpensøknad (som også gjelder som importpapirer)
 12. Hunters skal ha 4980,-DKK for denne. Uten dansk mva så koster den 3984,-DKK. Dette tilsvarer 5356,-NOK og kommer under 6000,-NOK grensen for 24-timers utenlandstur. Dersom du må momse den inn i Norge så er det ikke så mye å hente så vidt jeg kan se (6700,-NOK). Om ikke andre butikker ligger under hunters i pris.
 13. Kjøp deg en CZ eller Tanfo avhengig av hva som passer best i labben. Jeg sanker tilnærmet like mange poeng i feltløypa med min Shadow 2 kontra P220'en min.
 14. Er vel svar på tiltale for kreativ stevnegjennomføring med flere starter pr. stevne slik at folk (for?) enkelt har fått ervervet reservevåpen. Dette vil sikkert miljøet svare på ved å arrangere forskjellige stevner samtidig også har vi det gående Her må NSF på banen.
×
×
 • Create New...