Jump to content

ATnT

Members
 • Posts

  419
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ATnT

 1. Teams skal være gratis så vidt jeg vet: https://www.microsoft.com/nb-no/microsoft-365/microsoft-teams/free Google meet har begrensninger "Anyone with a Google Account can create a video meeting, invite up to 100 participants, and meet for up to 60 minutes per meeting for free"
 2. Rettelse: Kadett til Shadow 2 sies å være tuning-fritt. For Shadow 1 må det fintunes
 3. Jeg ville kjøpt av en butikk med børsemaker slik at jeg hadde fått den tilpasset. Noen funker rett ut av boksen, mens andre må tunes litt. Sier i hvert fall ryktene.
 4. Vil anbefale en AW93 med ikke-anatomisk grep til feltløypa. Eneste utfordringen er at de sjeldent er å finne på bruktmarkedet. Går fint å skyte med medfølgende anatomisk grep også om man skyter mye bane.
 5. Har du prøvd her ? http://www.boskoncam.com/Support/Download/ eventuelt sende dem en mail ?
 6. <OT>Retorisk spørsmål: Hva skjer ved en "out of battery discharge" uten grepsplater ?<\OT>
 7. ATnT

  Veie .22lr ammo?

  Og når du sitter med fjaksen hauger med forskjellig vekt. Hva gjør du med de haugene ? Skyter du inn for hver "vekt-batch" ? Eller velger du en "god-vekt" og kaster alle de andre ? Blir dyrt/tidkrevende i lengden 🤣 Eneste jeg vurderer å gjøre med .22 CCI er å varme dem på 50 grader i 30 minutter for å få vekk klumpene med voks. Det eneste jeg har gjort i praksis er å gnukke voksen vekk manuelt på NM match-ammo. Dvs. skjedd 2 ganger.
 8. Dersom du bruker Chrome (noe jeg anbefaler på generelt grunnlag) som nettleser kan du også høyreklikke på siden og velge "oversett til norsk" så blir hele siden du har oppe oversatt:
 9. Jeg vil anbefale google translate.
 10. De fleste i norge forstår engelsk både skriftlig og muntlig. De som ikke gjør det kan fortsatt bidra med å teste beta-versjoner av språkpakken. Alle kan bidra på en eller annen måte. Man må se løsninger og ikke problemer
 11. Forumet driftes så vidt jeg vet på luft og kjærlighet. Det blir nok ikke gjort noen endringer så lenge forumet fungerer som det skal. Det er alltids lov å komme med forslag til forbedringer, men skal noe blir gjort må man nesten bidra selv. Foreslår at de som ønsker det tar kontakt med leverandør og tilbyr seg å hjelpe til med en norsk språkpakke.
 12. Alt på cesar-shop kan bestilles hos 2Alfa om man ikke ønsker å importere selv PS: Jeg vil anbefale å få tak i floating trigger pin til shadow'en: https://cesar-shop.com/firearm-parts/pistol/trigger-sistem/floating-trigger-pin/ i tillegg til en ekstra utdrager, sleidestopper, fiber til kornet... og... hmmm.. det tror jeg var det.
 13. Ikke mye å gå på her, så flott om du detaljerer litt - Bruksområde - Prisområde - Nytt vs. Brukt Og hvordan har du kommet fram til HKP30L eller 1911? Å si at du vil ha en 1911 er litt som å gå til en bilforhandler og si at du skal ha en bil
 14. Du svarer ikke på spørsmålet. Hvorfor tester du ikke noen av de produktene du har kjøpt av alle de andre butikkene ? Dersom du har knytning til kikkertsalg så er det helt greit, men da merker du det med "bransje" og forholder deg til regelverket på kammeret.no i forhold til slikt.
 15. Får kanskje noe tips her: https://www.range-systems.com/product/motoshot-moving-target/
 16. ATnT

  Feinwerkbau AW93

  Jeg har AW93 Light og er storfornøyd. Bruker den primært til felt. Til bane er Pardini'en min bedre.
 17. XXL sliter jo med enorme tap og aksjekursen ble jo bomba etter en begredelig vinter (sett fra utstyrpush'erne) så det er ikke veldig usannsynlig at det prises inn høyere marginer generelt. Euroen er "bare" 7,5% høyere i dag enn den var for ett år siden. Men dersom de kjøpte inn store kvanta 19. mars (Euroen var da på 12,32) så sliter de litt med utsalgsprisen.
 18. Jeg bruker Peltor Optime III til pistol, men for rifle så funker de ikke for meg. Kolben presser klokken opp. Men det kan hende det bare er meg
 19. ATnT

  Avslag på 9mm grovfelt

  Jeg har rink-skjefte på min. Gjør den faktisk ganske brukandes.
 20. ATnT

  Avslag på 9mm grovfelt

  Det er ikke noe problem å erverve en Shadow 2 til militær-programmene, meg bekjent.
 21. ATnT

  Oslo skytesenter

  Amen! Grunnleggende sikkerhetsregler er unnagjort på en halvtime. De fleste innehar normal sunn fornuft. Resten av kursingen bør foregå på rekruttreningene i karantenetiden som jo er obligatoriske.
 22. @Jegermeistern Så det damene duger til hos dere er kaffekoking ? Her er noe du kan øve deg litt på: https://mills.no/oppskrift/melange/verdens-beste-vafler https://www.friele.no/lage-god-kaffe/
×
×
 • Create New...