Jump to content

TheEdge

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TheEdge

  Dan wesson revolvere .44mag noe å satse på?

  DW er fristende å gå for, eneste som taler i mot etterhvert er vel deletilgangen, men hvor ofte trenger man deler til sånt under normale omstendigheter..
 2. TheEdge

  Dan wesson revolvere .44mag noe å satse på?

  Synest det virker for at deler er vanskelig tilgjengelig for Dan Wesson Large frame revolvere, til og med spring kits er vanskelige å finne. CZ webshop er ikke en gang tilgjengelig fra norske adresser. DW rykker kanskje noe nedover i aktualitet, selv om revolverene nok er bra og litt fristende. Rent estetisk synest jeg S&Ws revolvere i .44mag er finere enn Super Redhawk, og avtrekk er vel bedre, men blir ikke kvitt følelsen av at Ruger er hakket mere solid enn s&w i dette kaliberet. Om det stemmer, eller betyr stort for mitt bruk er jo ikke så sikkert, har ikke tenkt å leke meg med de hardeste ladingene men skal da skyte med ammo som holder faktor.
 3. TheEdge

  Dan wesson revolvere .44mag noe å satse på?

  Ja, har sett flere steder at da-avtrekket omtales som tungt, men tenker at det for det meste blir sa i magnum 2 så det gjør kanskje ikke så mye. Det finnes vel kanskje fjærsett til disse også. Har aldri kjøpt brukt våpen så er jo litt skeptisk spesielt med tanke på at det finnes en del ganske friske ladinger i .44mag. Tåler de litt bruk, eller risikerer man å få noe sønderskutte greier? Litt skeptrisk til S&W i .44mag, så tenker det blir enten ny Super Redhawk eller noe brukt ved riktig pris(dan wesson f.eks)..
 4. TheEdge

  Dan wesson revolvere .44mag noe å satse på?

  Aner ikke om de produseres fortsatt men ser da noen brukte så det ville evt. bli brukt
 5. Skal ha meg revolver i .44mag til Magnum2, blir sannsynligvis en super redhawk. Men hva med Dan Wesson i .44mag, er det noe å vurdere eller styre unna? Hvordan er det med deletilgang om noe skulle ryke? Super redhawk skal være solid, men det er vel Dan Wesson sagt å være også. Hvordan er det å kjøpe noe sånt brukt. Hvordan er det med dan wesson revolver som kommer med flere utbyttbare løp(forskjellige lengder) og søknaden, lager det noe krøll?
 6. TheEdge

  Ruger GP 100, avtrekk

  Ikke noe problem å bestille hammer fra våpensoilen, så kan du file vekk singleaction på den hammeren.
 7. TheEdge

  Råd søkes : Spesialpistol kaliber 22

  Ruger SR22 kan da være et alternativ. Ikke hatt noe funksjoneringsfeil med cci standard i den. Tungt avtrekk, men begynner å få rimelig bra resultater med den i spesialpistol.
 8. TheEdge

  Ladedata 9mm, COL 27mm

  Var en tur på skytebana i dag og fikk chronografert litt.. 125TC fra blykula COL 27,5mm 3,4gr Universal Clays. Skutt fra 6" Pardini GT9 Sittende tohånds med myk støtte. Temperatur 14grader. 5 skudds serie (fps) 1020 - 1024 - 1045 -1020 -1045 Samling på ca 1" på 25m snitt faktor 128 Prøvde samme lading med Frontier 124gr cmj match satt til 27,4mm men dette ble for slapt med stor spredning.
 9. TheEdge

  Ladedata 9mm, COL 27mm

  Slenger meg på her da jeg er i samme båt. Hvilke kuler er det? Jeg har nettopp fått i hus frontier 124 gr cmj match og må også sette de dypt for å unngå riflingen i 6" pardini gt..
 10. TheEdge

  NSF - startkort 2018

  Jepp, har oppdatert manuelt.
 11. TheEdge

  Hjelp med 44 mag revolver

  Kan jo tenkes at det er satt på svakere hammerfjær enn originalt for å få lettere da avtrekk. Da må du i så fall bytte til original/sterkere fjær. Dersom du skrur av grepet ser du spiralfjæren som spennes opp når du spenner hanen, det er den.
 12. Hadde ikke tenkt å søke noe tillatelse, skulle ikke tro dette teller som kaliberbytte. Ser av enkelte amerikanske forum at GP100 har vært solgt som ren .38sp, så de finnes nok men kanskje ikke så mange. Her er en https://www.gunpartscorp.com/products/285760 Men av bruktprisene så er det nok sikkert like greit å slå fra seg denne ideen. Enig.
 13. Lader selv ja, men har da vært litt diskusjon om hvorvidt man får lov til å skyte med magnumhylser i revolverfelt eller ikke
 14. Takker for svar. Tanken var jo å slippe litt av pussejobben ja, og kanskje også har det noe å si for presisjonen når man skyter .38spesial? Jeg tenkte kanskje at tønna var like lang bare med kortere kamre, men er bare noe jeg antok. Dersom .38 tønna er kortere kan man jo uansett glemme det da jeg ikke hadde tenkt å bytte løp. Ingen som har gjort dette? Det ville vel kanskje uansett være for kostbart i forhold til nytten. Kan jo seff søke på en ren .38 revolver til revolverfelt, men skyter jo ikke så mye magnum så var i utgangspunktet ment å bruke samme revolver i begge øvelser. Våpensøilen kunne skaffe, men ville ikke selge meg .38spesial tønne til revolver registrert som .357 da de mente dette var kaliberbytte og ikke godkjent. Derfor jeg begynte å stusse på reglene rundt dette om det virkelig ikke var lov. Jeg kunne skjønt at det ville være vanskelig den andre veien. Vet ikke om man må opplyse serienr/våpenkort ved kjøp av tønne? Om dette ikke er påkrevd hadde jeg jo kanskje fått kjøpe dersom jeg hadde holdt kjeft om at det var til en .357(aaarg, min tosk).
 15. Har en Ruger GP100 .357mag. Skyter jo for det meste .38spesial i den, og lurte derfor på om det er noen regler som hindrer meg i å ha en tønne i .38spesial til den så jeg kan bytte etter behov. Om man har komplett "cylinder assembly" er det jo fort gjort å bytte om..
×