Jump to content

Optimist

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Optimist's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Er det noen her inne som tilfeldigvis sitter på en ekstra avtrekker til en eldre S&W-revolver? Jeg har per tid en targetavtrekker på denne, men tenker meg en smalere til DA. Om den er godt brukt er det vel egentlig bare et pluss, så lenge overflatene er jevne, uten rust eller andre ulumskheter.
  2. Tusen takk for tilbakemeldingen! Siden den samler greit med overgangen/adapteren regner jeg med at gjengene på selve løpet er greie - men jeg mistenker at du kan ha rett i at dette kan være på "hankjønnsdelen" av adapteren eller i "hunkjønnsdelen" av demperen. Jeg ser ingen umiddelbare skader på utgangen av demperen, men jeg har ikke sett inni. Gode tips som skal følges opp!
  3. Jeg har skaffet meg en Smith Wesson 422 som jeg har montert på overgang til lyddemper. Med denne skyter jeg fine samlinger omtrent der jeg ønsker. Når jeg skrur på lyddemperen endrer ting seg fullstendig. Noen av kulene har innslag i skiven på en måte som om de har vridd seg og treffer sidelengs, og på 5 meter med støtte endrer treffpunktet seg markant opp og til venstre - og det er snakk om ganske mange cm selv på 5 meter. Se vedlagt bilde med serie på 2x10 - uten om med demper. På 12 meter er det ennå større utslag - det ble det siktet mot rød firkant. I tillegg merker jeg at jeg får en merkbar kruttsprut i ansiktet når demperen er på kontra når den ikke er det. Er det noen som har noen tips til hva dette kan være, eller hva som kan gjøres med dette?
  4. Hei, Jeg trenger input på følgende: Dersom jeg har tillatelse og eier en 9mm til militærfelt, og ønsker å selge denne for å kjøpe annen 9mm til samme klasse - hvordan går man frem da? - Beholder jeg tillatelsen, eller må det søkes på nytt? - Er det noe annet jeg må være obs på?
  5. Er det noen som har erfaringer med denne? Noe å være obs på? Hva bør man regne med å gi for en slik en i god stand?
  6. Hei, Det er nok heller at kornet dekker for mye av blinken slik at jeg synes jeg "mister" siktet, for kornet og skuret er i og for seg godt balansert med passe luft på sidene.
  7. Hei, og takk for feedback! Skruen er ute, så det er (heldigvis) ikke den som butter i mot. Jeg skal prøve forsiktig med lett kakking slik du beskriver, og se om det løser det hele.
  8. Her var det overraskende stille, gitt aktiviteten i alle andre tråder... Jeg får tolke det i retning av at spørsmålet rett og slett er for dumt til å stilles - og heller prøve å finne ut av det på annet vis
  9. Hei, Jeg har kjøpt en brukt Pardini SP, og er en relativt uerfaren skytter. Denne har et såpass bredt korn at det er fryktelig uvant, men det fulgte med noen smalere når jeg kjøpte den. Problemet er at de er fryktelig trange å få inn i sporet, og jeg lurer på om det er meningen at man skal måtte presse det inn - subsidiært måtte bruke moderat makt for å få det på plass? Er det noen med erfaringer som kan opplyse meg litt?
×
×
  • Create New...