Jump to content

meboy

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

meboy's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Takker Kermit for bildet og info, jeg lærer noe nytt hele turen her.
  2. Hei, så på våpnet i Drammen. Den pistolen er ikke original, som det står skrevet "det er skiftet baksikte" og av hva jeg kan se så har den heller aldri hatt justerbart oppslagssikte bak. Etter hva jeg kan lese meg til både her på Kammeret.no og i andre fora så er det oppslagssiktet heller skjeldent.
  3. Pistolen skyter som den skal, eller den skjøt helt fint den gangen vi testet den for 30 år siden. Tviler på at den har gått istykker der den har ligget pusset i våpenskapet i ettertid. Jeg har i kveld tatt ladegrep, avsikret og klikket med våpenet.
  4. Hei Amerikanske priser har jeg ikke forhåpninger om, jeg uttrykt det samme tidliger her på forumet. Jeg tror ikke det er skiftet til stillbare sikter i ettertid, den er levert fra fabrikk slik etter det jeg ser på våpenet og det støttes også av Geco5 her inne. Vi får se hva det blir til.
  5. Hei Takker for respons(er) på innlegget mitt. Jeg har også sett på Amerikanske auksjonsnettsider, der går de for både 3000 og 4000 dollar men jeg forventer forventer ikke den summen fra finn.no. Destruering/plombering synes jeg er galskap, blir litt i villrede på hva jeg gjør videre. Er det mulig å levere pistolen til Politiet for oppbevaring?? kjøpe meg litt tid tenker jeg på?? DHM
  6. Hei Jeg har en 9 mm pistol fra krigen som har tilhørt min far, pistolen er nummerlik, fullstemplet med tyske ørn og komplett med skinnhylster og ekstra magasiner, pistolen har også justerbart baksikte noe jeg ikke har sett på bilder av samme pistoler fra nett. Er det noen som kan gi meg litt voksenopplæring her?? Dama på poilitstasjonen var helt klar på at den måtte destrueres, plomberes eller selges og da får jeg vondt i viljen min mtp plombering/destruering, salg er tross alt en bedre løsning. Jeg har lagt Pistolen på finn.no: finnkode 273662147 DHM
  7. Leste en test ang tape over munningen på rifleløpet for å unngå snø i løpet, det gikk ikke utover presisjonen. Gjelder vel det samme for lyddemper og... noen med erfaring på det her??
  8. Oii Nytt svar igjen. V 150 kruttet ble kjøpt til å lade 165 gr Barnes Nå bruker jeg som deg 180 grains kuler, Oryx Vi har brukt Norma sin ladebok, skal se litt ang 56 gr ladinger og skaffe Vithav 160 krutt
  9. Takk, her går det jaggu unna, rakk bare såvidt og poste før det ble svart. Det med maks kulehastighet er kanskje ikke så viktig ettersom jeg jakter i skogen og det sjelden blir lange hold, da kan det vel være smart å gå ned litt på kruttmengdene og akseptere noe lavere utgangshastighet....eller??
  10. Hei Oppdaget "Kammeret" mer eller mindre på slump. Fant fort ut at her inne er det mye folk med kunnskap om lading etc. Etter å ha jaktet i mange år med dertil tap av hørsel bestemte jeg meg for å kjøpe og montere Hausken lyddemper på min 30.06 rifle, fikk løpet kappet til 50cm i samme slengen. Ble i allefall ikke noe dårligere skytter av å ta bort både smell og mye rekyl. Spørsmålet mitt er om noen kan hjelpe med lading som er tilpasset det noe kortere løpet slik at jeg unngår soting i demperen og munningsflamme. Har tidligere ladet( kompiser som har ladet med meg som tillskuer er vel riktig å si ) mye med Vithv N 150 med både forskjellige Barnes, Lapua og de siste årene N Oryx og fått hastigheter rundt 850 m/sek. Kan det være smart og lade med litt raskere krutt?? (kortere løp) Mulig jeg spør litt for generelt men spør meg om ytterlige detaljer og jeg skal svare.
×
×
  • Create New...