Jump to content

kristofferp

Members
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vennefest hos XXL på nett og i butikk tors. 29. og fre. 30. oktober!
 2. hei, det er vennefest hos XXL 17.06 og 18.06 ( 25% rabat ), for de som abonnerer på nyhetsbrev. Man må vise strekk-kode i XXL butikken ( kode får man i nyhetsbrevet ).
 3. "Stortinget vedtok i dag med 79 mot 16 stemmer å lempe på blyforbudet. Forslagsstillerne vektla at verken forskere eller forvaltning har framlagt ny kunnskap om at blyhagl er skadelig på fastmark. NJFF forventer nå at vedtaket raskt blir satt ut i live. " Der var jeg som startet denne tråden. Det var en tøff kamp for NJFF. NJFF måte tåle ikke bare motstand fra fiender, men også mistro av jegerstanden og beskyldninger om spill for galeriet. Nå ser vi at endel av oss kommer med beskyldiniger alt for lett ... Jeg aldri tidligere drev verving. Selv min egen videre-medlemskap sto som
 4. hei, det blir trolig venners venner fest på XXL kommende Torsdag+Fredag. For et år siden var det 25 % avslag på allerede lave priser!
 5. kikk også her http://lutzmoeller.net/Waffen/Sauer/Sauer-90-Jungjaegerfragen.php
 6. kristofferp

  Maknetic

  Har den på kombi A.Zoli Bavaria 95 ( 6,5x57R ). Har prøvd flere montasjer, men alle andre var for høye. Maknetic er lav nok slik at stokk passer uten noen modifikasjoner eller justeringer. Den jeg har, er versjon 11mm og sitter direkte på skine. Selv om skinen er av type svalehale . Det er ikke bare magnet som holder montasjen på plass, men også lås. Montasjen koster litt, like mye som Docter Sight. Kjøpt hos Magne Landrø. På 100m var spredning sirka 3 cm. Jeg var egentlig overrasket. Slik spredning får jeg med kikkertsikte 6X. Hvis du ønsker deg Docter Sight på hagle, så har
 7. Melder meg inn, med en CZ 452-2E i 22wmr, byggeår 1997 ( kjøpt fra Dusty ). Har byttet kikkert til Leupold VXII 3-9x40 og påmontert den lav. Avtrekk er Timney fra før. Endret bakre festepunkt for låskasse ( til Sako-like style ). Har beddet låskassen. Har ikke presisjon-testet den ennå, men i verste fall så er det bare spørsmål om ny kroning. Tenker å bruke den på duer, ender, trost. Ja, - kanskje rev også.
 8. Terskelen for å bli jeger i Norge er VELDIG lav! Etter kurs jeg har vært på, folk som ikke leste pensum fikk sirka 25 riktige svar på eksamen. De som leste, alle eller nesten alle.
 9. Merk at alternativene til blyhagl før 2005 var svært dårlige.
 10. @ Geir-J Mer at hvis man godtar uten kamp lover og regler som er basert på politisk synnspunkt og ignorerer det faglige, da får man samfunnet som i sitatet over.
 11. Bra at de har, til syv og sist, tatt denne saken, men ... Om jeg tror på stor kursendring i NJFF, - nei Det fortsatt markedsføres Jakt Og Fiske som mest solgte jaktblad. Dette er en nedvurdering av folks bedømelsesevne. Hadde ikke den vært obligatorisk for medlemer, så hadde få kjøpt den. Tipper de fleste ved siden av medlemskapet hadde vagt noe annet enn Jakt Og Fiske. Den er faktisk kjedelig og reklamepreget. Du leser den bare en gang og har du ikke bruk for den lenger. Det at vi ikke har jakt tilpasset forsikring, for organisasjon med flere ti tusen medlemer. ... ... Men det er hel
 12. Hva slags rettssikkerhet har man i landet hvor justisminister ringer advokat og presser vedkommende til å dempe legitim kritikk av politiet ? Har du tenkt hva betyr dette egentlig?
 13. Jeg har fått svar fra Vidar Nilsen ( da Espen Farstad er bortreist ): Det foreligger ikke svar fra MD ennå ( delvis grunnet hendelser 22 juli ). NJFF har tekt å purre.
 14. Merk at det er ikke noe som tillit til NJFF generelt. Det er styre som enten har eller ikke har tro på å kunne vinne eller reversere politisk motivert avgjørelse. Derfor melder man seg verken inn- eller ut- på livstid. Man fortløpende vurderer hvordan NJFF representerer oss, og velger å støtte NJFF eller ikke.
×
×
 • Create New...