Jump to content

shakudu

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. shakudu

  Nettojakt.no

  Superior ser høyere ut i halsen enn min Extreme Lite Pro. Min er sånn passe høy men ganske vid så jeg må supplere med buff eller liknende hvis det er kaldt.
 2. shakudu

  Tikkaklubben

  Takk, ble en 308, løp kappet til 51 cm.
 3. shakudu

  Tikkaklubben

  Melder meg inn i klubben jeg. Kom nettop inn døra, den nye altmuligbørsa mi Tikka T3 Lite adjustable i links, med en Leupold VX-6 3-18x50 og Hausken JD-224.
 4. Tråden sporet litt av mot slutten her Vekker denne til live igjen da jeg er i samme situasjon som trådstarter. Er det Swarovski Z4I 3-12X50 som er konklusjonen? G-Sport har denne til 10 990,- for øyeblikket.
 5. Noen grunn til akkurat den lengden? Har en ny Tikka på vei og vurderte 47cm som mange andre her.
 6. shakudu

  Nettojakt.no

  Bestilte Extreme Lite Pro Jaktdress, Alaska Half-Zip Thermal Top 280G Jakttrøye og Alaska CoolDry 180G Undertøysett og fikk tatt det med på en firedagers jakttur, 72 km og 2000 høydemeter med vær mellom 3-15 grader og regn/nattefrost. Jaktdressen (som jeg har sagt tidligere ble bestilt feil da jeg skulle ha settet som var hakket dyrere og uten for) ble som antatt ganske varm. Alt over 10 grader gikk jeg og svettet i og ble egentlig bare våt fra innsiden på føttene. Så jeg har litt vanskelig for å bedømme om det var fukt fra regnvær eller svette Brukte forsåvidt bare buksen fra dressen og jakttrøye med t-skjorte under. Jakken fikk ligge, det ble aldri kaldt eller vått nok til at den trengtes. Trøya var jeg veldig fornøyd med, den var varm og virket ganske vindtett, gikk rimelig høyt i fjellet med mye vind og det var helt komfortabelt. Den satt ganske tight på kroppen (brukte størrelsesguiden til punkt og prikke) men jeg syns egentlig det er ok. Alt i alt er den veldig lik felleskjøpets "Stetind Elg" som jeg har fra før av med unntak av litt høyere subjektiv opplevd kvalitet Glidelåser og sømmer virker bedre på meg og så passer den meg bedre i størrelsen. Noe løse tråder som stikker ut her og der men det er slørv i finishen som lett lar seg fikse. Prismessig (ut fra "tilsvarende" prisen på nettsiden) virker det som de vil konkurrere med Norrøna Finnskogen. Den har jeg bare så vidt tafset på i butikk og har ikke noe sammenlikningsgrunnlag. TLDR: Varme klær, passe vanntett, kvalitet godt over prisnivået
 7. shakudu

  Valg av jaktsekk

  Miekak utgikk på brunn av måten våpenet er festet bak på sekken. Det ser bare ustabilt ut. Jeg gikk for en Budor. Kvalitetsmessig er den tipp-topp.
 8. shakudu

  Nettojakt.no

  Da har jeg mottatt pakken fra Nettojakt og her er noen førsteinntrykk... Jeg har blingset litt på de forskjellige modellene og trodde Lite-Pro var uten mesh-for. Det var visst Performance som er uten for og slim-fit. Men det får jeg ta på egen kappe De hadde derimot glemt å sende med fleecejakken som var en del av pakketilbudet. I 13 grader og ekstremværhøljeregn som vi hadde i dag ble den fort varm, selv uten noe under enn boxer og T-skjorte. Sømmer og glidelåser ser veldig bra ut. Jeg holdt meg tørr den lille timen jeg var ute, men det gjenstår å se hvordan det fungerer i en hel dag på tur. Fulgte størrelsesguiden til punkt og prikke og det ble meget bra. Ikke vær rett for å bestille selv om det kanskje ikke er størrelsen du bruker til normalt (jeg havnet på XS!).
 9. Etter mye om og men ble det en Bergans Budor. Lav egenvekt/pris og lokal tilgjengelighet gjorde utslaget Sitter veldig bra på ryggen. Eneste jeg er usikker på er hvordan våpenet er tenkt festet. Er en borrelåspatent i åpningen, er den ment å rive av hver gang man skal ha ut rifla?
 10. Nå har jeg vært på en ekstremt ujevn runde på skytebanen. På 25 meter holdt jeg på å skyte meg grønn. I følge kalkulatoren til Nikon Sport Optics skulle jeg gå i null på 75 meter hvis jeg traff 4 cm over på 25 meter. Men det ble veldig ujevnt og traff sjeldent samme sted flere ganger. Oppdaget så at siktepunktet flyttet seg grovt når jeg bevegde hodet bare litt opp eller ned (sideveis skjedde det ikke noe med punktet). Dette forsvant fra ca 50 meter og utover. Er dette fenomenet på alle kikkertsikter eller bare mitt? Det er et Shirstone som fulgte med salongen når jeg kjøpte den så det er sannsynligvis ikke all verden.
 11. Må man bruke subsonic-ammo med demper?
 12. Kjøpte en pakke på XXL av denne typen. Da jeg kun har plinket litt for å grovinnstille kikkertsiktet kan jeg ikke si så mye håndfast om presisjonen. Det som slo meg når jeg åpnet pakken var store forskjeller på selve kulen, noen var rund spiss på, noen hadde hull i tuppen. Vet ikke om det har noen praktisk betydning.
 13. shakudu

  Nettojakt.no

  Gikk på en smell og bestilte Alaska Extreme Lite Pro™ Jaktkongens pakke. Pakke med jaktdress, undertøy, trøye, 5 par sokker, caps, hansker, buff, utstyrsbag og seler til den nette sum av en halv Norrøna-jakke. Kommer med en grundig gjennomgang når ting kommer De opererer med gratis retur hvis noe ikke skulle være bra så det er jo en trygghet.
 14. Ser den er foret, blir den veldig varm?
 15. For min del er det veldig behagelig for mine egne ører å slippe støy av klær når jeg går
×
×
 • Create New...